[QUOTE=Vob Trader;66081]dow düşecek bu gece diosun:) yarın alırdın longu[/QUOTE]
işte ayrıntı burada bizde fiyatlarda o hafif düşüş.
8350 ye kadar normal.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;66081]dow düşecek bu gece diosun:) yarın alırdın longu[/QUOTE]
işte ayrıntı burada bizde fiyatlarda o hafif düşüş.
8350 ye kadar normal.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66083]Dün yazdığımız gibi VOB düşen kanal bugünkü direncimiz 32500 idi. Oraya yakın bi silkeleme daha yaptılar.. Belli olmaz belki yarın 3 4 kere daha yaparlar . kazanç büyük çünkü..
32,500 Orayı kırsın ben de sizin gibi LONG çu olurum. hatta ölene kadar long kalırım :)[/QUOTE]
demin 31500 son satış fırsatı demedinizmi?
emin olmamak gerekiyor demekki.
[quote=catedral;66082]Sayın Özgür
Adınızın önüne Borsacı tabirini koymuşssunuz amaaa..
Eğer 10 gün boşlukta Otomotive istenen para verilir yada bizde bir İMF anlaşması falan olursa ...
[B]O şortlarınızı caaarrrt diye sıyırıverirler aşağı..[/B]kom Borsacı olsanız bunu bilir 10 gün tatil öncesi 40 kere düşünürdünüz.kom[/quote]
9 Yıllık borsacıyım.. Bayramda iyi bi haber geldiğine hiç şahit olmadım : )
Kaldı ki bu Ağustos tan kalma 5 aylık düşen kanal direncini kıracak kadar önemli bir haber olmalı.. IMF yi komple bize bağışlamaları felan. Hiç kriz olmamış gibi.
32500 geçilene kadar SHORT a devam.
[QUOTE=VOBiX;65981]31,850 mi yoksa 32,050 mi önce görülecek acaba ikisi de görüelcek ama önce hangisi?[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;65983]31850 tamam sıra 32050 de[/QUOTE]
32050 de tamam.
Bayramdan sonraya gaplı uzun düşünüyolar bence, bayramdan önce sert aşağıya düşüp çıkma işini yapamadılar beceriksizler, artık yarına belli olur ama, sanırım bayram sonu dow yukarda olacak, hava olumlu olacak, yılbaşına dow 10000 i geçmiş olacak, bizimde 37000 imiz var spot 30 da, ama bakalım, yarın olsun, pozisyonda kalacak yürekler belli olur, öyle anlamam ben yavru danaymış fok balığıymış bu iş ancak yarın akşam kapanışta belli olur:) saygılar.
[QUOTE=hexen;66079]sabah 31300 flat oldumdn sonra 32200 malyet short etim sindi ..stopum yakın .tehlikeli pozyon dikat olun..
systems ters yondeyim.. af olmaz[/QUOTE]
Aman Sayın Hexen im dikkatli olun... Flama yaptı yine 5 dakkalıklarda.
gerçi veri var ne olacağı belli olmaz ama. Yukarı hareketlerde çok sert atar kendini.
sp direnç 873,
880 ayı rallisi onay yeri. 840 destek.
sevgiler.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66086]9 Yıllık borsacıyım.. Bayramda iyi bi haber geldiğine hiç şahit olmadım : )
Kaldı ki bu Ağustos tan kalma 5 aylık düşen kanal direncini kıracak kadar önemli bir haber olmalı.. IMF yi komple bize bağışlamaları felan. Hiç kriz olmamış gibi.
32500 geçilene kadar SHORT a devam.[/QUOTE]
Sizde haklısınız 9 > 20 den :)
Dolara nasıl çakıyolar ama, tek tek sayıyor namussuzlar, bide piyasa miyasa sayıklanıyor:) , bu vobda tahta yapanlar aç ulan, şerefsizim aç, görmemişlere tahta yaptırırsan piyasa emanet edersen sonu bu olur işte, koskoca bir millet bu sonradan görmelerin yarattığı fiyatlara bakıp dolar alıp satıyo ya ben ona şaşıyorum:) saygılar.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66083]Dün yazdığımız gibi VOB düşen kanal bugünkü direncimiz 32500 idi. Oraya yakın bi silkeleme daha yaptılar.. Belli olmaz belki yarın 3 4 kere daha yaparlar . kazanç büyük çünkü..
32,500 Orayı kırsın ben de sizin gibi LONG çu olurum. hatta ölene kadar long kalırım :)[/QUOTE]
borascıozgurum bugun yazdıyıma bak gecen hafta 33400 yeresinden haftasona short o dediyin yer yuzden girdim.. sonra realiz etim.
sindi o yer 32500 yeresi oldu .. amma dips yukselyor ... bu %65 direnc kırılma isaret eder..
ona dikat et..
cok kisi 32500 yeresinden stop icun beklyo bende varım.....
bunnar systems long signalde
amma benim icun onem olan teknik direnc sevyesi short olan systems long signal dkat almayan cok cunki o dedeiyin direnc yeresine yakındayız.. system bosveryolar teknik direnc stop belirliyor.
bunnarın icyersinde bende varım dikat et shorts stop ettimde cok kisi short stop etcek ..
buda hızla yukarya potans yapar.
ben halen 32200 malyet short beklyorm.. bugun short yatarım amma yarın flat donceyim..
short para kazandırmıcaklar bunu sezyorum graftan amma benim displin grafa uymam yonde yoksa uzun vade para kazanma olmaz.
İşlem falan olduğu yok, yabancınında işlem yaptığını sanmıyorum, kaç gün tatil var, bu havada enayimi mal alsın mal satsın, hesaplar çoktan ayarlandı tatile göre, gördüğünüz işlemler hikayeden işlemler.
Bayram sonunda uzun gözüküyo aslında, vobtraderin dediği gibi olucak bence, helal olsun ona, okadar yüksek yüzde ile tatile gireceği pozisyonu söyleyebiliyo, varmı net olarak diyebilen, yok... saygılar.
[color=#FF0000][b]WALL STREET AÇILIS ÖNCESI...[/b][/color]
Bugün 3 gündem :
[b]1/[/b]Perakende satislari kötü gelmesi..
[b]2/[/b]MERCK uyari yapmasi ("warning")
[b] 3/[/b] ve tabiki GM CEO su senato ya dönmesi...(bu sefer 30 degil, 4 Milyar istemeye gidiyor...). [color=#0000FF][b]Baybars SEZEN[/b][/color]