FDOW 9860a vurdu birden. Bilanço mu geldi noldu yawf .dng
Printable View
FDOW 9860a vurdu birden. Bilanço mu geldi noldu yawf .dng
[quote=enorton;156110]Yılda 100.000 puanı beğenmiyor musun Tolga, ben talibim kullanmıyorsan :)[/quote]
benim 5 dk yılbaşından bugüne 415 trade ve 50.525 pıvan yapabilmiş üwwww üüüüüüüüü
tolganın yıllık trade ortalamasını yakalamış sayılırım emme pıvansal olarak 1/2 yiz üwwww üüüüüüüüü
dow iyi idare etmiş,kötü başlamıştı..
ilk atak yukarıya olacak gibi yarın.
beklentim 64200-300 gibi başlarız..
yinede son söz asya ve future ların elbet..
iyi geceler !
[QUOTE=SEYYAH;156112]benim 5 dk yılbaşından bugüne 415 trade ve 50.525 pıvan yapabilmiş üwwww üüüüüüüüü
tolganın yıllık trade ortalamasını yakalamış sayılırım emme pıvansal olarak 1/2 yiz üwwww üüüüüüüüü[/QUOTE]
Ayıp yaw Seyyah ben o kadar sistem inceleyip duruyorum daha yılbaşından buyana 50000 yapan göremedim... Bi de ağlıyosun ayıp be ayıp :::
[B]İstemeyen sistemini bana versin [/B] isimli topic açacam valla... :)
[quote=enorton;156114]Ayıp yaw Seyyah ben o kadar sistem inceleyip duruyorum daha yılbaşından buyana 50000 yapan göremedim... Bi de ağlıyosun ayıp be ayıp :::
[B]İstemeyen sistemini bana versin [/B]isimli topic açacam valla... :)[/quote]
yapma yuaw şaha mı yapıyon gerçek mi?
eyi mi diyon yani şindi 9 ayda 50.000 pıvana?
yuaw ne biliym millet aylık 13/15 bin pıvanlardan bahsediyor.
üwwwwwww üüü
[url=http://xs.to][img]http://xs844.xs.to/xs844/09422/test344.png[/img][/url]
50000 puan vs. bunlar önemsiz detaylardır, siz diyelim 10 kontratlık işlemde 1000 puanda 1 milyar alır yada verirsiniz, adamın biri gelir 100 kontrat verir 100 puanda aynı parayı alır gider, 400 adet verenin ise kademesi 1 milyarcık. O nedenle ne terazinin kefesi ne de puanların anlamı eşit.
yarın +500 GAP var gibi...
FDOW bizim kapanışın +100 pıvan üstünde...
[QUOTE=enorton;156110]Yılda 100.000 puanı beğenmiyor musun Tolga, ben talibim kullanmıyorsan :)[/QUOTE]
[IMG]http://i36.tinypic.com/xc7rkj.png[/IMG]
[IMG]http://i33.tinypic.com/xkqh5t.png[/IMG]
Ekim ayı performansı da böyle.
Benim derdim dipten sat tepeden al sinyallerini de acımadan vermesi.
enorton gel sana benim Medium Sistemi satayım. Ağır kitle olursun ama azıcık aşım kaygısız başım dersin. .kom Lüfer filan kesmez beni ya balina ya da 3 milyon dolar isterim ona göre.
[IMG]http://i34.tinypic.com/2uhn02t.png[/IMG]
Cesaretin var mı aşka dercesine günlük bir sistemsi. 31,400deki LONG devam ediyor.
Siyah bölgeye bile düşmemiş daha.
[quote=VOBiX;156119][IMG]http://i36.tinypic.com/xc7rkj.png[/IMG]
[IMG]http://i33.tinypic.com/xkqh5t.png[/IMG]
enorton gel sana benim Medium Sistemi satayım. Ağır kitle olursun ama azıcık aşım kaygısız başım dersin. .kom Lüfer filan kesmez beni ya balina ya da 3 milyon dolar isterim ona göre.[/quote]
balinayı bünye hazmetmez belki, ben sana orkinos vereyim sistem karşılığı bide zıpkınla avlanmış eşkina da olabiğ:..:
[QUOTE=enorton;156110]Yılda 100.000 puanı beğenmiyor musun Tolga, ben talibim kullanmıyorsan :)[/QUOTE]
ben 50000 puana da razıyım :D yokmu azaltan ::::::
Günaydın,
25000 net puanım olsun ben ona da razıyım
Günaydın bol kazançlar.Şu bir gerçek 5 dklık sistem para kazandırmaz alınan para kom.gider.
[quote=SEYYAH;156115]
yuaw ne biliym millet aylık 13/15 bin pıvanlardan bahsediyor.
[/quote]
Ayda 15.000 puan alan arkadaş kimse tanışmak isterim. Pala ile bir akrabalığı vardır garanti... :..:
vay anasını sayın seyirciler, müşteriler ağa düşüyor sistemler pazarlanıyor çaktırmadan
hadi size iyi forumlar kalın sağlıcakla
[QUOTE=Strategist;156127]Ayda 15.000 puan alan arkadaş kimse tanışmak isterim. Pala ile bir akrabalığı vardır garanti... :..:[/QUOTE]
Ayda 3000 puan alayım ama her ay kar etsin, başka bir şey istemem... :) Diyelim 6000 liran var ve 10 kontrat açtın 3000 puan alsan 3000 lira kar demek yani %50 kar :) Hangi işte var ayda %50 kar... Bi de ayda 5000 i beğenmeyen seyyah var :::
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[QUOTE=VOBiX;156119]
enorton gel sana benim Medium Sistemi satayım. Ağır kitle olursun ama azıcık aşım kaygısız başım dersin. .kom Lüfer filan kesmez beni ya balina ya da 3 milyon dolar isterim ona göre.[/QUOTE]
Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :(
[quote=enorton;156131]Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :([/quote]
Yemişim sistemi sistemde neymiş koy iki indikatör devam et.:..::..:
gÜNAYDIN LEYDİS EN CENTILMINS...
+500 AÇAR -700 KAPATIR...HAYIRLI OLSUN...:..::..::..::..:
ÜWWWWWWWWW
[QUOTE=Larossıan;156132]Yemişim sistemi sistemde neymiş koy iki indikatör devam et.:..::..:[/QUOTE]
dogru soyluyosun hocam
yedik 600 puan gapı.. üüwwww
:..:[quote=Kennym;156134]dogru soyluyosun hocam[/quote]
Al sabah bendeki 5 dklık sattaydı sabah 700 puan yemiş viyik viyik al der.Alırsın biraz sonra zararına sat der.
Yerim sistemi indikatör yaptım rahatladım çarpılma yok tek işlem kafam rahat.:..::..:
günaydın,kolay gelsin !
günaydın bol kazançlar ..
64725 short gunun ılk shortcu kesımınde gorev almak ıstedım..
ben dün dedim emme deel mi ?
tırışkadan veriyollar diye...
[QUOTE=Larossıan;156132]Yemişim sistemi sistemde neymiş koy iki indikatör devam et.:..::..:[/QUOTE]
Abi hangi indikatörü koyuyosun söyle de biz de koyalım :) Matriks ve MS nin başından kalkmıyorum, gözler kan kırmızı oldu artık, bilgisayar iflas etmek üzere sürekli test yapmaktan, hanımla hergün kavga ediyorum bu yüzden, bak gel yardım et bir evlilik parçalanmak üzere :)
bilanço dönemimde geceye pozla girersin yersin gapı işte böyle...:Ddng
[quote=SEYYAH;156140]ben dün dedim emme deel mi ?
tırışkadan veriyollar diye...[/quote]
Pala bu pala kesin sat görmeden girilmez.:):):)
[QUOTE=mozkan;156128]vay anasını sayın seyirciler, müşteriler ağa düşüyor sistemler pazarlanıyor çaktırmadan
hadi size iyi forumlar kalın sağlıcakla[/QUOTE]
Pazarlanan br şey yoktur.
Pazarlama yapan kişi zarar eden sinyalleri yayınlamaz.
MEdium Sistem enorton'da vardır.
3 milyon dolar 2 milyon doalra sistem satmaya çalışan kişiye göndermedir.
.kom .dng vb smileyler işin şaka olduğunun iyice anlaşılması için koyulmuştur.
abavv bunlar niyeti bozmus.. neyse 65200 den bozarım shortları artık stım stım stop oluruz..
[quote=selçuklu;156138]günaydın bol kazançlar ..[/quote]
"küskü or ralli on the road" daha iyi olurmuş imzaya patrom..ama sen bilirsin.unknown kelimesi biraz iticide..bu arada PİŞT
[QUOTE=enorton;156141]Habi hangi indikatörü koyuyosun söyle de biz de koyalım :) Matriks ve MS nin başından kalkmıyorum, gözler kan kırmızı oldu artık, bilgisayar iflas etmek üzere sürekli test yapmaktan, hanımla hergün kavga ediyorum bu yüzden, bak gel yardım et bir evlilik parçalanmak üzere :)[/QUOTE]
Ben Power Supllyı yaktım haftasonu. Soba gibi olmuş meret.
Poz kalan varsa pala birazdan çakacak gene.
spot - açca hayat bayram olsa :D cok buyuk hayallerim var cookkk :)
+ 1.300 puan makas oldu spot'la. Spot açılınca fark kapanır tabi, long girilmez. Zaten 65.000 gibi babalar babası direnç var tepede. Kolay kolay düşmez de şimdi, short da girilmez. Flat de kalınmaz, kendimi bildim bileli daytrader'ım ben işlem yapmayınca karıncalar basıyo. Acayip zor bir durumdayım, ne yapsam bilemiyorum..... :..:
[quote=Kennym;156149]spot - açca hayat bayram olsa :D cok buyuk hayallerim var cookkk :)[/quote]
eksi kapatacağız kenimmm:D
[QUOTE=mozkan;156128]vay anasını sayın seyirciler, müşteriler ağa düşüyor sistemler pazarlanıyor çaktırmadan
hadi size iyi forumlar kalın sağlıcakla[/QUOTE]
mozkan patron hayırdır abi .nereye gidioysun ..sen yazmazsan olmaz ...çok üzülürüm .. üüüüüüüüü
[quote=VOBiX;156144]Pazarlanan br şey yoktur.
Pazarlama yapan kişi zarar eden sinyalleri yayınlamaz.
MEdium Sistem enorton'da vardır.
3 milyon dolar 2 milyon doalra sistem satmaya çalışan kişiye göndermedir.
.kom .dng vb smileyler işin şaka olduğunun iyice anlaşılması için koyulmuştur.[/quote]
pazarlayan kişi zarar eden sinyalleri yayınlar ..inandırıcı olsun diye:..::..: gözün doysun tokoba 2 m$ ha..vay be..bizde lüfer rakıya fit oluyoruz ha..anadolu çocuğuyuk ve mühendisik..bilmiyoz böyle pazarlama hintlerini tabi..vay işletmeci TOKOBA way..way .dng.dng