-
29500 altına gitmedikçe yükselme potansiyelimiz var.Birde resesyon ilan edildiğinde dip bulunmuş olabilir diye duymuştum.Ama şöylede bir şey olabilir bu sol omuz olur uzun vade için 5000 lerde dip yapıp yine bu seviyelerden sağ omuz yapacak gibi bir senaryom var.
-
Gm nin bir notu kalmıştı gelmeyen, oda gelmiş, indirmişler:)
Bu oto devleri bi şekilde anlaşmalı iflas ettirilecek, ondan sonrada GM yeni buluşu elektirkli motoru seri üretecek, 250 beygir üreten bu elektirkli motor çok kısa sürede şarj olabilen birde aküsü olduğundan, üstelik birde hafif olduğundan arabaya yakıt yüklemek ve neredeyse ağırlığının yarısı kadar motor taşıtmaktan kurtaracak ve arabalar spor otomobil zevkinde kullanılacak, bu çok gizli bir planken, şimdi bunu hedege fon yatırımcılarına yaymaya başlamışlar, aman paranızı bir müddet daha istemeyin işte GM de kurtulacak bakın böyle bir planları var falada filan.
Doğrudur, danışıklı iflasdan sonra , o kadar fabrika kapandıktan ve işçilere yol verildikten sonra, yeniden yapılanıp alınan kredilerle yeni üretim fabrikaları ayarlanıp aha isthdam artıyor denecek, bütün bunlar çok kısa zamanda yapılıp bitecek ve yüzyılın krizinden kurtulmaya başlamanın adıda Tarihe Amerikan mucizesi olarak geçecek, petrole bağımlılık kısa sürede yarıya ve dahada aza inecek, petrol yerlerde sürünecek, bunlar kısa zamanda olacak şeyler.
Bu kriz 2009 da bişekilde Tüm dinyada bitecek, bittiği dipten itibaren bizim borsamız için konuşuyorum, çok istikrarlı bir çıkış trendi başlayacak, eğimi az olabilir ama sonuçta bu uzun vadeli bir çıkış olacak, 20001 krizindeki gibi öyle diplerde aylarca hatta bir iki yıl sürünmeyeceğiz, tek dip ve sonrasında istikrarlı bir yukarı trend, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;66107]geceye kısa girdim....
yarın biraz alış satış yapar pozisyonumu kapatırım..
bayrama flat.......[/QUOTE]
Görünmüyordunuz sn mbm, hoşgeldiniz:)
Millet sizin yolunuzu bekleye bekleye bi hal oldu:D:D
Bende kısalara ellemedim bakalım noolucak, dünden bu yana duruyo, dursun, saygılar.
-
04.12.2008 17:30:41 *ımf, "türkiye, Henüz Bir ımf Programı Için Talepte Bulunmadı"
04.12.2008 17:31:18 *ımf, "avrupa Merkez Bankalarının Faiz Indirimi Kararlarını Memnuniyetle Karşılıyoruz"
-
IMF: TÜRKİYE HENÜZ BİR IMF PROGRAMI TALEP ETMEDİ (04/12/2008 - 17:31:17)
buyur burdaannnnn.. han kapısına
başbakan or imf 'mi ????
-
geceye bayram sonu için aldığım x miktar 31200 malietli uzunlarla girdim. 3x+X/5 daha mermim var. 3x daha mal alıp bayrama 4x uzun pozda girmek istiyorum
-
Zurna ve delik...
[quote=mavi;65451]Kırıldığına göre resim ekleyebilirim.Olasılık devreye girdiği için...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5129/tobotk5.jpg[/IMG][/URL][/quote]
İdeali 7.950 dedik ama Dji estetik özürlü...Şimdi yapabilecekleri en kötü kapanış 8.700 - 8.800 arası kapanış.Fdow ve bizimkiler yarın at koştururlar artık.
Bol şanslar...
-
IMF bizim piyasaları speküle ediyor anlaşılan..
G20 toplantısında ne diyorlardı şimdi ne?
Zaten kriz tetikçisidir bu kurum, tetikler krizi, sonra satamadığı parayı satar gariban ülkelere, yada işi bilmeyen ülkelere diyelim :) saygılar.
-
Adı üzerinde fon yahu, fon parasını kime satıp para kazanacak, bu krizde bi enayi bulmalı yada müşteri diyelim, kendi isteğiyle alan yok, o zaman kalkıp ABD alacak hali yok, zaten iyi bişey olsa ABD den AVRUPA dan kimseye kalmazdı buradaki paralar, hey gidi ülkem insanı, borsada para kaybetmeye yada kredi kartınlan borçlanmaya benzemez makro borçlanma, saygılar.
-
[quote=hexa;65998]Arkadaşlar merhaba bu ilk mesajım umarım son mesajım olmaz :)Kısaca bir konuya değinip kapatacağım ve forumu meşgul etmeyeceğim. Hissenet sitesindeki ilk mesajım yüzünden 2 yıl ceza almışım ve bu sayede güzide sitenizle tanışma imkanı buldum. Hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen Serenler isimli şahıs tarafından ceza verilmiş, sebebini görünce şaşıracaksınız :)
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=28894&page=391[/URL]
Serenler isimli şahsın fevri davranışları bununla sınırlı değil ve siyasi-ulusal değerler konularındaki fevri üslubu devam ederse savcılığa başvurmayı da düşünüyoruz. Başınızı ağrıttığım için özür dilerim bu konuyu kapatıyorum ve vob hakkındaki değerli paylaşımlarınızı bekliyorum.[/quote]
hatırladım seni... :) bana sınırlı ve nazik bir destek atmıştın ben serenler i ve koşineri yi pataklarken..:..::..::..:....... et onları:)
-
[QUOTE=bull market;66110]Görünmüyordunuz sn mbm, hoşgeldiniz:)
Millet sizin yolunuzu bekleye bekleye bi hal oldu:D:D
Bende kısalara ellemedim bakalım noolucak, dünden bu yana duruyo, dursun, saygılar.[/QUOTE]
sagol sn bullmarket..
gündüzleri girilmiyordu bir ara..
sonrada benim işler yogunlaştı.. okuyamadım bile çogu zaman.. bırak yazmayı..
birde sistemi oturtunca iyice, çok sık pc başında oturmadım..ondan
saygılar...
-
[quote=Astatin;66117]hatırladım seni... :) bana sınırlı ve nazik bir destek atmıştın ben serenler i ve koşineri yi pataklarken..:..::..::..:....... et onları:)sana niye ceza verdikleri de açık...tüm foruma; onların ipliğini pazara çıkaranlara destek atanları forumdan atarız mesajı vermek için...:)) [/quote]
o kadar