-
[quote=jerfin;156426]biraz ara verip dinlensen eski şevkin gelir belki seyyah..
bu piyasada kazanmak için iyi bir sisteme inan ihtiyaç yok.. bazen sistem takip etmek zararlı bile olabiliyor.. mesela benim piyasaya odaklanabilmeme zarar veriyor sistem takibi.. sadece fiyat hareketlerini izleyerek sistemin üstünde kazanç sağlamak çok kolay.. ki sen bu piyasada belli tecrübeye gelmiş bi tradersin..
sen sıkıldın piyasayı izlemekten ve işlemleri otomatiğe bağlamak istiyorsun sanırım.. [B]tembel şey seni[/B]...:..:[/quote]
hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...
tembel sizsiniz.asti tembel sen ondan tembel :..:
sıkıldığım doğrudur.2,5 yıldır evde ekran başındayım.seans bitiyor zaten akşam oluyor.eşim eve geliyor.akşam yemeği falan derken zaten gün bitiyor.ufaklık olunca pek bir yerede gidilemiyor.yani en basitinden EGE ile sinemaya gittiğimizi düşünemiyorum.herhalde film öncesi fragmanlarda kesin şutlanırız salondan ::::(
falan filan...
evet sıkıldım gerçekten...
-
çizik yukarı çıktı basabilir pala.
-
[quote=SEYYAH;156427]para vermiye gerek yok yavrım.dün tokobaşkan bana cicozu gönderdi attım MS e.sen hala prehistoric dönemde yaşıyorsun.seni historiğe bekleriz abi :D
evet fena değil sistem ama bir tuhaf duruyor sinyalleri pek güvenemedim.cicoz gibi yani :::
dursun bakalım belki kullanırız :D[/quote]
la sen turşu yapmak içinmi istiyon sistemleri...:::
-
[quote=SEYYAH;156431]yalandan kim ölmüş yazmayı unutmuşum :..:[/quote]
Atma (bende yazmayı unutmuşum).dng
-
[quote=Astatin;156439]la sen turşu yapmak içinmi istiyon sistemleri...:::[/quote]
he yaw kışın iyi gidiyor biliyon mu mercimek köttesinin yanına :..:
tövbe ya sistem mistem istemedim ben VOBIX ten.gırgır ossun diye yazdım vallahi.
şu saatten sonra versede yok derim zaten.3 milyon dolara satıyorsa alırım sadece :::
-
[quote=SEYYAH;156437]hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...
tembel sizsiniz.asti tembel sen ondan tembel :..:
sıkıldığım doğrudur.2,5 yıldır evde ekran başındayım.seans bitiyor zaten akşam oluyor.eşim eve geliyor.akşam yemeği falan derken zaten gün bitiyor.ufaklık olunca pek bir yerede gidilemiyor.yani en basitinden EGE ile sinemaya gittiğimizi düşünemiyorum.herhalde film öncesi fragmanlarda kesin şutlanırız salondan ::::(
falan filan...
evet sıkıldım gerçekten...[/quote]
tembel teneke tembel teneke...la o kadar vaktin var..matriks veya ms programcısı ol..1 m $ a sistem satarsın sonra..daha neee
-
Gördüğüm kadarı ile benim gibi bu vobdan sıkılanlar artıyor.
Arkadaşlar bir teklifim var. Gelin hep beraber vobu bırakalım, Pala kendi kendine oynasın.
Bizde takılalım Laros'un , Yavuzhanın peşine kim 500 mlyr ister oynayalım veya bazı kanallarda evlenme programları var ona katılalım. Buluruz oyalanacak bi şeyler.:..:
-
uzun devam .. ağaya selam .
-
[QUOTE=SEYYAH;156437]hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...[/QUOTE]
yok beahh.. asti ile konsorsiyum kurmaktansa her sabah vobda ters gap yemeyi tercih ederim vallah..:..:
-
pala dayı aşıksan vur saza şöförsen bas gaza .. heheeh :D:D
-
[quote=enorton;156435]Abi sistemini karşılıksız olarak paylaşanlar da var, isim vermiyorum kendisini bunaltanlar olmasın diye :)
[/quote]
kibarca rica ettiğinde yardımcı olabilir misin dediğinde cvp verme gereği duymayanlarda var.
arkadaşın tekine metastock verdim aylar evvel.belki 6/7 ay oldu hatırlamıyorum belki biraz daha az belki biraz daha fazla.
sonra aylar sonra kendisinden sistem geliştirme konusunda bana yardımcı olmasını rica ettim.cvp verme gereği bile duymadı sağolsun.canı sağolsun dünyanın sonu değil.
aman yaaa boşverin sistemlide olsak sistemsizde hepimizin sonu kara toprak :::
emin olduğum tek şey hiç bu kadar tiksinmedimdi bu VOB tan...başka emin olduğum bişey yoktur :D
-
[QUOTE=SEYYAH;156441]he yaw kışın iyi gidiyor biliyon mu mercimek köttesinin yanına :..:
tövbe ya sistem mistem istemedim ben VOBIX ten.gırgır ossun diye yazdım vallahi.
şu saatten sonra versede yok derim zaten.3 milyon dolara satıyorsa alırım sadece :::[/QUOTE]
Utanmadan bi de sistem mi isteyecen pambık, sapasağlam adamsın çalış yap sistemini... Hem yılbaşından bu yana 50000 puan alan sistemin var hala sızlanıyon... Biz ne yapalım... :::
(Bu sözlerin şaka olduğunu belirtmeme heralde gerek yoktur, ama belirttim yine de)
-
[QUOTE=SEYYAH;156447]kibarca rica ettiğinde yardımcı olabilir misin dediğinde cvp verme gereği duymayanlarda var.
arkadaşın tekine metastock verdim aylar evvel.belki 6/7 ay oldu hatırlamıyorum belki biraz daha az belki biraz daha fazla.
sonra aylar sonra kendisinden sistem geliştirme konusunda bana yardımcı olmasını rica ettim.cvp verme gereği bile duymadı sağolsun.canı sağolsun dünyanın sonu değil.
aman yaaa boşverin sistemlide olsak sistemsizde hepimizin sonu kara toprak :::
emin olduğum tek şey hiç bu kadar tiksinmedimdi bu VOB tan...başka emin olduğum bişey yoktur :D[/QUOTE]
Ben miyim yoksa o :::
-
[QUOTE=selçuklu;156444]uzun devam .. ağaya selam .[/QUOTE]
Asıl Haloya selam demek lazım, adam diye diye endeksi 52 bine getirdi bea...
-
[quote=Astatin;156442]tembel teneke tembel teneke...la o kadar vaktin var..matriks veya ms programcısı ol..1 m $ a sistem satarsın sonra..daha neee[/quote]
herkes yapamaz o işi.sadece MS kodlama dilini bilmekle sistem yazılmeyor.koşul,parametre,zart zurt...herkes yapamaz.
benim gördüğüm bu işi en iyi mühendisler yapıyor.tabii gıda mühendisleri deel :..:
bende mühendis falan değilim.matematikçilerde yapıyor.ben matematikçide değilim.
-
efkarlandım abi gidip bir cuvara içiym.içimi hüzün kapladı birden.
-
bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
milletin güzel para veren sistemleri için "yemişim sistemini" deme zamanı çok ama çok yakındır...
bu da sistemleri terk edecekleri anlamına gelir...
bu da trend başlama zamanı yakın anlamına gelir...
bu da sistemcilerin "ulen sistem yine haklı çıktı, uysak onyüzbimilyon baloncuk kazanacaktık, kaçtı gitti" demeleri anlamına gelir...
yakındır, yakın...!:)))
-
[QUOTE=SEYYAH;156451]herkes yapamaz o işi.sadece MS kodlama dilini bilmekle sistem yazılmeyor.koşul,parametre,zart zurt...herkes yapamaz.
benim gördüğüm [B]bu işi en iyi mühendisler yapıyor[/B].tabii gıda mühendisleri deel :..:
bende mühendis falan değilim.matematikçilerde yapıyor.ben matematikçide değilim.[/QUOTE]
Hazırla rakı lüferi
Yapış Astiye....
-
[quote=enorton;156449]Ben miyim yoksa o :::[/quote]
yok abi senin bir PASCAL olayın var.sana yaklaşılmaz sistem falan için.git abi git benden uzak dur.bi sistem konusunda bi de araba sürerken benim sağımda solumda takılma.gözünü severim senin. :::
şaka yapıyorum enorton sakın alınma.benimde sevinip aha buldum deyipte sonradan patlayan çok sistem tecrübem oldu.hamdolsun :D
-
[QUOTE=unlimitted;156453]bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
milletin güzel para veren sistemleri için "yemişim sistemini" deme zamanı çok ama çok yakındır...
bu da sistemcilerin "ulen sistem yine haklı çıktı, uysak onyüzbimilyon baloncuk kazanacaktık, kaçtı gitti" demeleri anlamına gelir...
yakındır, yakın...!:)))[/QUOTE]
çok histemli bir yazı abi . teprik ederim .. .brv
-
[QUOTE=unlimitted;156453]bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
yakındır, yakın...!:)))[/QUOTE]
en son trend yakındır dendiğinde bukadar çıktı trendün yönü büyük ihtimalle aşağıdır demiştim ama yien yukarıya çıktı. Yine yukarı oalbilir... üüü
-
5-14 ekim arası 6.500 puan yapmışız...[B]trent var..yatay değiliz..[/B]ama kurgu farklı..
karakter değişti..sistemleri yakın geçmişe göre şekillendirdim..alakasız ayların etkisi olmasın diye...
-
[quote=VOBiX;156454]Hazırla rakı lüferi
Yapış Astiye....[/quote]
ne rakı lüferi be?
evde üzüm şırasından rakımsı bişey yaparım, akvaryumdan da iki dene lepistes çekerim.koyarım önüne yerse bu.o gader :::
lüfermiş yok ya :p
-
fdow a göre ,dow %1 artı fiyatlandı..
-
Hani "çirkin kadın yoktur, az votka vardır" derler ya, aynı şekilde kötü sistem yoktur, az disiplin vardır diyebiliriz :) ya da beklentilerin yüksek olması...
Önemli olan kişilerin beklentisi, yoksa geçen gün de dedim al iki ema koy saatlik grafiğe uzun vadede kazanırsın. Kişileri batıran şey aç gözlülüktür yani sermaye risk oranını ayarlayamamak...
-
[QUOTE=SEYYAH;156455]yok abi senin bir PASCAL olayın var.sana yaklaşılmaz sistem falan için.git abi git benden uzak dur.bi sistem konusunda bi de araba sürerken benim sağımda solumda takılma.gözünü severim senin. :::
şaka yapıyorum enorton sakın alınma.benimde sevinip aha buldum deyipte sonradan patlayan çok sistem tecrübem oldu.hamdolsun :D[/QUOTE]
Pascal nazara geldi, yoksa saat gibi çalışıyordu ::: Bir cuma günü bu haftasonu süper sistem yapacam dedim, 2 gün sonra pascal ile döndüm ilk ay müthiş çalıştı, millet çekemedi tabi... Sonrası malum :)
-
Ekşisozlukten (yıl 2012)
65200 : VOB un 2011 12 nci aya kadar kırılamayan 2009 zirvesi..vatana millete hayırlı olmuştu
-
Herkesi bu kadar VOB'dan bıkmış, güvenini kaybetmiş görmemiştim.
O zaman dönüş yakın , hatta yarından da yakın. :..:
(Omuzlar tutulup şiddetle sarsma ve hatta bir iki tokat ve bu esnada söylenen sözler :)
"Topla Kendini, toplaaa."
Sahneyi gözünüzde canlandırın, sıyırmaya yakın olan VOB'cu arkadaşlarım.
(Uzaktan hipnoz gibi oldu. Ama belki faydası olur)
-
[quote=VOBiX;156457]en son trend yakındır dendiğinde bukadar çıktı trendün yönü büyük ihtimalle aşağıdır demiştim ama yien yukarıya çıktı. Yine yukarı oalbilir... üüü[/quote]
ben derim ki, trendin ne yöne olduğunu bu kadar önemsemeyin.
65.000den alım yapan gırla adam var. hepsinin kek olduğunu düşünmek biraz keklik olabilir gibi geliyor bana. en azından oradan satım yapan adamlar kadar onların da şansı var. :)
yönün ne olduğunun ne önemi var ki. hele hele sistemci iseniz...
bakın, ben VOB'a başladığımdan beri shorttan çok daha fazla para kazandım.
istatistik tutuyorum, açtığım her pozisyonu kaydediyorum.
shorttan para kazanma/longdan para kaznma oranı benim portföyüm için çok ama çok büyük.
bu da beni short açmaya hevesli birisi yapıyor.
ama yine de ben yönün önemli olduğunu düşünmüyorum.
benden fikir konusunda yardım isteyen arkadaşlara verdiğim ilk tavsiye, rüzgara karşı işemeyin olur.
zirve dip avcılığı da (sanıldığının aksine) her iş gibi, disiplin isteyen bir iştir...
bilmiyorsanız, bilene kadar bekleyeceksiniz...
yeri gelen bir atasözü: herkes cebinden öğrenir! :)))
-
825 e vurdurdular bana vermeden çevirdiler.. üüü kapanışı en zirveden bekliyorum, bakalım güçleri yetecek mi..
-
[quote=selçuklu;156456]çok histemli bir yazı abi . teprik ederim .. .brv[/quote]
Çok histemli bir teprik bu..Bende seni teprik ederim..:::
-
Sıkıntı geliiii, çenem düştü yine... Tüm sistemler AL da, ama fiyat ben artık gidemiyom diyor... Histem shortla shortla diyor... Bir taraftan da unlimitted in yazısı "dur yapma, belki de artık sistem kazandıracak" diyor, ne yapsak... fxci abi de gitti, asti zaten ölümüne short, borsacı özgür mahkemede, hexen baba zaten firari, seyyah sıyırmak üzere, forumun hali içler acısı... Can sıkıntısından aklıma gelenleri yazıyorum, sorry :)
-
trend sistemlerinin kurucusu ve babası Richard Donchian 90 yaşına kadar aynı sistemi kullanmış.
peki aramızda 9 aydır aynı sistemi kullanan var mı? :)
-
[QUOTE=Astatin;156463]Ekşisozlukten (yıl 2012)
65200 : VOB un 2011 12 nci aya kadar kırılamayan 2009 zirvesi..vatana millete hayırlı olmuştu[/QUOTE]
bugün kırılır bence patron .. 65200 üstünde kapanış olur tahmnim .
-
[quote=SEYYAH;156459]ne rakı lüferi be?
evde üzüm şırasından rakımsı bişey yaparım, akvaryumdan da iki dene lepistes çekerim.koyarım önüne yerse bu.o gader :::
lüfermiş yok ya :p[/quote]
hhhiiiçççç pazarlığa gelemem..millet 2 pardon 3 m$ a satıyo..git onnardan al o zaman..lepisdes miş...peee sen kendine bak..şunun postuna bak..peehh...boks..boks.
-
[QUOTE=sovalye;156469]trend sistemlerinin kurucusu ve babası Richard Donchian 90 yaşına kadar aynı sistemi kullanmış.
peki aramızda 9 aydır aynı sistemi kullanan var mı? :)[/QUOTE]
Abi arada gelip iki tokat atıp gidiyon valla :::
-
bugün ne cenabet günmüş ya herkes uğraş veriyor ama kazanan yok galiba yoksa kendim mi abdest alsam ne?::::((((
-
Böyle sık sık alıp satmakla para kazanabiliyormusunuz acaba?
-
Dow'da uzun süredir böyle bir açılış barı görmemiştim, ama piyasa zaten satın almış bu açılışı kimse bana mısın demiyo.
Küskübar'ın boğa versiyonu ne oluyodu sahi?
-
[quote=enorton;156472]Abi arada gelip iki tokat atıp gidiyon valla :::[/quote]
estağ...
haddime değil:)
sadece fazla gerçekçiyim