894 adet tek tuşla işlem oldu...
dsi den dsiye...
sonuçta uzlaşma değişti...
Printable View
dsi den dsiye...
dsi den dsiye...
Derviş: "Yol ayrımındayız"
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Kemal Derviş, ''Ekonomide önemli bazı yol ayrımları önündeyiz. Önemli konular dünyada ve Türkiye'de önümüzde. Sorunlar çözüm bekliyor'' dedi.
[URL="http://www.cnnturk.com/EKONOMI/GENEL/haber_detay.asp?PID=40&haberID=471887"]Devami...[/URL]
Derviş: "Yol ayrımındayız"
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Kemal Derviş, ''Ekonomide önemli bazı yol ayrımları önündeyiz. Önemli konular dünyada ve Türkiye'de önümüzde. Sorunlar çözüm bekliyor'' dedi.
[URL="http://www.cnnturk.com/EKONOMI/GENEL/haber_detay.asp?PID=40&haberID=471887"]Devami...[/URL]
[QUOTE=serkanyurttas;18472]Dsi 46200 Den Satişa Geçti Devami Gelirse Yön Aşaği Olur
EVET DEVAMI GELıYOR 47200 SEVıYESıNDEDE DSı VARDI DıKKAT[/QUOTE]
psikopatım biri bitiyor biri başlıyor....
ne adam gibi düşüyoruz..ne adam gibi çıkıyoruz....
[QUOTE=serkanyurttas;18472]Dsi 46200 Den Satişa Geçti Devami Gelirse Yön Aşaği Olur
EVET DEVAMI GELıYOR 47200 SEVıYESıNDEDE DSı VARDI DıKKAT[/QUOTE]
psikopatım biri bitiyor biri başlıyor....
ne adam gibi düşüyoruz..ne adam gibi çıkıyoruz....
herkese kolay gelsın iyi çalışmalar siteye yeni kaydoldum inşallah hayırlı olur.lelele
herkese kolay gelsın iyi çalışmalar siteye yeni kaydoldum inşallah hayırlı olur.lelele
dax bile artıya geçti o kadar eksiden...
grafiğimiz aynıydı...5 daklık..bire bir
bizdeki 350 ye denk gelen yerden koptu yukarı...
bizimkiler angut ya...küfretmesen olmuyor
dax bile artıya geçti o kadar eksiden...
grafiğimiz aynıydı...5 daklık..bire bir
bizdeki 350 ye denk gelen yerden koptu yukarı...
bizimkiler angut ya...küfretmesen olmuyor
yaklaşık 1 aydır misafir olarak siteyi okuyorum çok değerli ve isabetli yorumlar yapılıyor umarım bundan sonra bende sizlerden faydalanırım
yaklaşık 1 aydır misafir olarak siteyi okuyorum çok değerli ve isabetli yorumlar yapılıyor umarım bundan sonra bende sizlerden faydalanırım