kuzu aşağıda görünüyor.gelmiş...
kuzu ses ver...merak edenlerin çok...
Printable View
kuzu aşağıda görünüyor.gelmiş...
kuzu ses ver...merak edenlerin çok...
sistem flat de..ama saatlik göstergeler 7 ekimden beri ,her tepede nu oluşturuyor...
[QUOTE=Strategist;156475]Dow'da uzun süredir böyle bir açılış barı görmemiştim, ama piyasa zaten satın almış bu açılışı kimse bana mısın demiyo.
Küskübar'ın boğa versiyonu ne oluyodu sahi?[/QUOTE]
Çoşku bar :)
Zişd, hişt....
He walla yawf FED DSIye para versin DSI geri gelsin eskisi gibi 3-5 bin puanlık hareketler olsun. DSI batınca ikinci paketi çıakrıp sürekli kurtarsın DSIyi.
küskü forever...zişd, hişt..no işlem no komisyon
Millet DOW'un +20% açacağını falan düşünüyordu herhalde. %1 açtı diye hayal kırıklığına uğrayığ satış moduna geçtiler....
[quote=Astatin;156482]küskü forever...zişd, hişt..no işlem no komisyon[/quote]
asti dünden kalan şortlar mı taşıdıkların.yoksa kapat-aç mı yaptın?
az zama nkaldığı için kapanışa...artık 55000 e düşmesi zor.. o yüzden kapanış tahminimi 55100 olarak revize ediyorum..piyasa beklentisinim altında...
[quote=SEYYAH;156484]asti dünden kalan şortlar mı taşıdıkların.yoksa kapat-aç mı yaptın?[/quote]
neee dünü..taaaa bilmem ne zamandan..arada gün içi +400 point yaptım..maliyetleri 64550 civarı şu an..bekle babam bekle...
[quote=Astatin;156480]Zişd, hişt....[/quote]
Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklemişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
Abi imzanı yeni farkettim, projeksiyon belli, küskü belli diyorsun yani :::
djı 9973 çalıştı geçerse üstü 10370 artık hak getire
[quote=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/quote]
Forumu tikkatli takip etmediğiniz için size Z- bay SAZAN...:..:
Dün iki kere mealini açıklamıştık...
HİŞT: Hiç İşlem Şort Tevam
ZİŞD: Zero İşlem Şort Devam
bide PİŞT var..oda (PALA İ***si Şortları Tostetti)
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
hehhee... D:D:D
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklemişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
Sn sazan SW ve ana sistem yönleri nasıl ?
Çok bariz bir distribuşın görüyorum..bakmayın fiyatın tuttunduğuna...üwww
Maximum Position Excursions
Long Favorable 5.7000 Pts
Short Favorable 2.8000 Pts
Long Adverse -0.7500 Pts
Short Adverse -1.0500 Pts
bunlar ne demek..tşkler..
[QUOTE=Astatin;156485]az zama nkaldığı için kapanışa...artık 55000 e düşmesi zor.. o yüzden kapanış tahminimi 55100 olarak revize ediyorum..piyasa beklentisinim altında...[/QUOTE]
VOB için dediğini söyle yoksa PALA IMKB100 sanıp almaya kalkabilir .dng
Hadi pala hadi pala zamanı şimdi..Uzamayan bi gremlinler kaldı birde ben..haydi pala..64400 e fitim...üwww
hoşgeldin jani...lelele gözümüz yollarda kaldı..
[quote=hilm;156493]Sn sazan SW ve ana sistem yönleri nasıl ?[/quote]
Ana sistem dünden Short vermişti ve Saplantısına devam ediyor. Gün içi işlem yaptırmadı. SW , VOB 62.750 altına inmediği sürece, bir 8000 puan daha gidebilir der. (Yuh artık)
[quote=jerfin;156498]hoşgeldin jani...lelele gözümüz yollarda kaldı..[/quote]
kapris yapıyor kuzu...:::
Allah seni bildiği gibi yapsın pala emi.
cort yaptım ilk defa flayt gırmeycem aşkama ::: aaşşkama cort yatyorum gayri
[quote=Astatin;156490]Forumu tikkatli takip etmediğiniz için size Z- bay SAZAN...:..:
Dün iki kere mealini açıklamıştık...
HİŞT: Hiç İşlem Şort Tevam
ZİŞD: Zero İşlem Şort Devam
bide PİŞT var..oda (PALA İ***si Şortları Tostetti)[/quote]
A o zaman bende hem HİŞT hem ZİŞT.(D)
[QUOTE=abka;156495]Maximum Position Excursions
Long Favorable 5.7000 Pts
Short Favorable 2.8000 Pts
Long Adverse -0.7500 Pts
Short Adverse -1.0500 Pts
bunlar ne demek..tşkler..[/QUOTE]
Long Favorable = Uzun pozsiyona girdikten sonra pozsiyon lehine en yüksek +5700 puan ilerlemiş. 59,000den al dediyse en yükske 64,700 görülmüş.
Long Adverse : Long açtıktan sonra en çok 750 puan terste kalmış. 59,000den uzadın ya 58250yi görüp dönmüş gibi.
[quote=sazan;156503]A o zaman bende hem HİŞT hem ZİŞT.(D)[/quote]
O zaman notunuz A++ oldu..hatta A++++++:D
jani geldiyse VOB yarın 2000 puan çıkar yada düşer..oo mondiyooo
Abd'de toptan esya stokları acıklanacak
abd'de tsı 17:00'da agustos ayı toptan mamul stokları verısı acıklanacak.
Buna gore bır oncekı ay yuzde 1 oranında gerıleyen stokların agustos
ayında yuzde 1.2 oranında azaldıgı ongoruluyor.
-matrıks-
djı 9972 geçerse pala burayı götürür ona göre poz girin geceye diyeyim şimdiden.
vakit iyice azaldı tokoba...VOB kapanış tahminimi bir kez daha revize ederek 55225 e çekiyorum..aslında 55213 ama, eyle kademe olmadığı için mecbur yukarıya yavarlama yaptık
İmkb 100 den yeni kapanış rekoru geldi 51026 hayırlı olsun...
ççookk net distrubışın çok net...üwwwww...düşcek hemde pis...
geceye uzun .. ralli a* .. my last decision is long .. rally .. goal .. my target 70.000
piyasa dar alanda paslaştı gün boyu..
histemim,sat,burası yarın eksi başlar ve bi 1000 puan esner diyor :)
demekki yarın 66 ya atakante olacak :)
geceye sistemli flat
kutuma gidecem .. long geceye.. son kararım .. olmazsa sabah kutu açıkınca zırlarım a* ..
Flatingoya devam.
Seans sonu sembolik kısa. Neden ise, Dji teknik falan incelemeden, 10.000 e ilk değişi olacağından. Ayular izin vermek istemiyeceklerdir ilk gelişte. Sonrasında geçildi izlenimi içinde olsa geçirtirler nasılsa.
Bol şanslar hepimize...