ayak oyunu yapıyolar ayu toplamaya calısıyo bunlar.. longlara ızdırap shortculara sevınc narası ıle bırlıkte.. bırazdan fırtlatcaklar yeniden ..
Printable View
ayak oyunu yapıyolar ayu toplamaya calısıyo bunlar.. longlara ızdırap shortculara sevınc narası ıle bırlıkte.. bırazdan fırtlatcaklar yeniden ..
65075 şortos flatos ez daha 65475 dn flatlatcaklardı namıssızlar
[IMG]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1310/217/56/560354779/n560354779_978356_767.jpg[/IMG][IMG]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1310/217/56/560354779/n560354779_978380_2879.jpg[/IMG]
lukkkkk lukkk 65225 geldi geliyorummm 660000 üstüne:;;;;;.:.::;;
ühüü beni tırsıttılar 2 haftadır simdi yaldır yaldır dusuyolar.. ulen onceden boylemıydı be nerde tepe gorsem atlardım shortumla tırsak bi kedi oldum adeta üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kadayifin alti kizardi....hersey olumlu....uzun bi ara verdim....
yeni bi furusma firsati bekledim....ve mermileri siktim...65 300 den agami shortladim....
[QUOTE=jani;156610]kadayifin alti kizardi....hersey olumlu....uzun bi ara verdim....
yeni bi furusma firsati bekledim....ve mermileri siktim...65 300 den agami shortladim....[/QUOTE]
heyırlı olssun guzum
[B][B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]15 Ekim Perşembe [/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]10:00 – TR İşsizlik Oranı (Temmuz) – Önceki Veri: %13.00 / Beklenti: %12.90[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]12:00 – AB Tüfe (Eylül) – Önceki Veri: %0.30 / Beklenti: %0.10[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]15:30 – ABD TÜFE (Eylül) – Önceki Veri: %0.40 / Beklenti: %0.20[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]15:30 – ABD TÜFE- Çekirdek (Eylül) – Önceki Veri: %0.1 / Beklenti: %0.1[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]15:30 – ABD Haftalık İşsizlik Başvuruları (Ekim 10) – Önceki Veri. 521 bin kişi / Beklenti: 520 bin kişi[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]15:30 – ABD NY FED İmalat endeksi (Ekim) – Önceki Veri. 18.88 / Beklenti: 17.25[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]17:00 – ABD Philadelphia FED İmalat endeksi (Ekim) – Önceki Veri. 14.1 / Beklenti: 12.1[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]19:00 – TR TCMB Faiz Kararı (Ekim 15) – Önceki Veri: % 7.25 / Beklenti: %6.75[/FONT][/SIZE][/FONT]
simdi usaglar....
agam cok kasindi....kasimak icabediyordu....zamanlama doldu...TRADINGDEKI RANGE gerceklesti....
[QUOTE=fXci;156604]düş düş düş :::[/QUOTE]
[IMG]http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1310/217/56/560354779/n560354779_978235_6857.jpg[/IMG]
FXCi bak kimi buldum :..:
[quote=fXci;156611]heyırlı olssun guzum[/quote]
saol bitanem...guzel yaradilmis kardesim....
bir furusmaya daha basladim....bakalim kefereden ne koparacagiz...bakalim kanlimi olacak kansizmi....
emme....
gayri zamani geldi...hem fiyat yonunden...hem zaman yonunden....hemide havanin cok olumlu olmasi yonunden...gunlerce elimi kolumu bagladim oynamadim....sabrimi suzdum...rafine oldu...
[QUOTE=jani;156613]simdi usaglar....
agam cok kasindi....kasimak icabediyordu....zamanlama doldu...TRADINGDEKI RANGE gerceklesti....[/QUOTE]
Guzum hoş geldin. Özledik seni.
Ağanı hep kaşımak istiyoruzda, neticede o bizi kaşıyor
Hatta kaşınmayada razıyız, öyle bir tırnak yapmış ki, kaşıyor gibi yaparken derimizi yüzüyo valla.:)
sevgili kuzu düşüşü ne kadar bekliyorsunuz rakamsal olarak
[QUOTE=jani;156610]kadayifin alti kizardi....hersey olumlu....uzun bi ara verdim....
yeni bi furusma firsati bekledim....ve mermileri siktim...65 300 den agami shortladim....[/QUOTE]
İnsallah yeni bir müjdeyle gelmişsindir
hesabim su...
merkez faizi indirirse....bu faiz oraninda musluman turk tuccari beklemez...altina ve dolara furur....er meydani kurulur....parasi belese pankalarda toplanan tasarruf sahibi ehli muslimin tuccar ve mevduat sahibi turkun yetim evladi...CIHADA CIKAR....
kan govdeyi goturmezse bile...FIRAT VE DICLE....dolar olur akar...toprak renkli suya karismis benjaminler yesil yesil akar....ve harp siddetlenir....
Abi neden şimdi? spot 100 52000 gidemez mi sence... Oralardan kısalamak daha iyi olmaz mı? Dow da 10200 e gider belki...
[quote=tırtıl;156617]sevgili kuzu düşüşü ne kadar bekliyorsunuz rakamsal olarak[/quote].
her 2000 puanda kari alirim....RANGE TRADING BU...
[QUOTE=jani;156619]hesabim su...
merkez faizi indirirse....bu faiz oraninda musluman turk tuccari beklemez...altina ve dolara furur....er meydani kurulur....parasi belese pankalarda toplanan tasarruf sahibi ehli muslimin tuccar ve mevduat sahibi turkun yetim evladi...CIHADA CIKAR....
kan govdeyi goturmezse bile...FIRAT VE DICLE....dolar olur akar...toprak renkli suya karismis benjaminler yesil yesil akar....ve harp siddetlenir....[/QUOTE]
Müslüman Türk tüccarının faizde ne işi var kuzum? .kom
[QUOTE=enorton;156620]Abi neden şimdi? spot 100 52000 gidemez mi sence... Oralardan kısalamak daha iyi olmaz mı? Dow da 10200 e gider belki...[/QUOTE]
IMKB100 formasyon hedefi 52,500 - cemo.bay
vob ta ortak hareket etmek suçtu değil mi arkadaşlar, üstelik daha bugün topic te muhabbeti geçmişti o zaman saat tam 10.00 da 0.2 saniyede 65300 den 65050 nasıl düştü??????? özel bi haber mi geldi???? ne oldu???? pala mı geldi piyasaya?????
[quote=enorton;156620]Abi neden şimdi? spot 100 52000 gidemez mi sence... Oralardan kısalamak daha iyi olmaz mı? Dow da 10200 e gider belki...[/quote]
GIDEBILIR.....az ihtimal...burasi son yukselisin sonum bolgesi...
diger furusmalarimi iyi izledin...hicbirinden zararla cikmadim....ama beni gunlerce zararda tuttugu oldu...fakat sonunda dustu ve karimi verdi....
ben malda kaldigim zaman kadarda malsiz kalan biriyim....en buyuk meziyetim SABIRDIR...en son furumamda 1700 puani aldim ve ciktim...BULASMADIM...cikarkende dedim ki bu 60 200 de teper....ve tepti....
[QUOTE=jani;156546]hosbulduk jerfom....
geldim....
cunki...
kan kokusu aldi burnum....gene bi furgun zamani geldi....[/QUOTE]
bilirim seversin kan kokusunu..:::
burada sensiz furuşmak zevkli olmuyor guzum.. hoşgeldin tekrar..
bugun...
50 000 i taban yapmayi deneyecektir....
[quote=ordi;156624]vob ta ortak hareket etmek suçtu değil mi arkadaşlar, üstelik daha bugün topic te muhabbeti geçmişti o zaman saat tam 10.00 da 0.2 saniyede 65300 den 65050 nasıl düştü??????? özel bi haber mi geldi???? ne oldu???? pala mı geldi piyasaya?????[/quote]
[B][B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]10:00 – TR İşsizlik Oranı (Temmuz) – Önceki Veri: %13.00 / Beklenti: %12.90[/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B]
İşsizlik oranları olabilir sanırım.. %12,8 gelmiş.. [B][I](Geçen yılın aynı ayına göre %2,9 artış olmuş)[/I][/B]
[QUOTE=ordi;156624]vob ta ortak hareket etmek suçtu değil mi arkadaşlar, üstelik daha bugün topic te muhabbeti geçmişti o zaman saat tam 10.00 da 0.2 saniyede 65300 den 65050 nasıl düştü??????? özel bi haber mi geldi???? ne oldu???? pala mı geldi piyasaya?????[/QUOTE]
O olay suç ama seninki duyuru mahiyetnde kaldı. Zamnında manipülasyon oluyor vade sonuna kadar işlem yapmayın lşeklinde verilen telkine bir ceza uygulanmadığına göre sana da bir şey olmaz. IMF olayı bile 6 kez istismar edildikten sonra incelemeye alınmış zaten.
65.175 den long oldum.. planım gün sonuna kadar long, geceye short.. planımı bozacak hareket 64.800 altına kayması olur..
[QUOTE=jani;156625]GIDEBILIR.....az ihtimal...burasi son yukselisin sonum bolgesi...
diger furusmalarimi iyi izledin...hicbirinden zararla cikmadim....ama beni gunlerce zararda tuttugu oldu...fakat sonunda dustu ve karimi verdi....
ben malda kaldigim zaman kadarda malsiz kalan biriyim....en buyuk meziyetim SABIRDIR...en son furumamda 1700 puani aldim ve ciktim...BULASMADIM...cikarkende dedim ki bu 60 200 de teper....ve tepti....[/QUOTE]
60,200-65,200 arasında da 5000 puanı da alabilirdin emme yorgun düşerdin sanırsam. Anladığım kadarıyla inzivaya çekilmişsin. Fekat çakallar sen yokken dalga geçtiler hep. Bu yüzden yükseliş anında da gel bir iki selam ver.
[QUOTE=VOBiX;156622]Müslüman Türk tüccarının faizde ne işi var kuzum? .kom[/QUOTE]
Türkiyedeki bankacılık piyasasının sadece %4 ü faizsiz bankacılıktan oluşuyor, geriye kalan %96 müslüman değil mi :)
zero işlem dünden uzun devam .. baskı belli .. ralli belli .. projeksyon belli fraktal belli heeheh:D:D:D
ahanda ben geldim 400 oldu hehehe:D
[quote=VOBiX;156623]IMKB100 formasyon hedefi 52,500 - cemo.bay[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/868.jpg[/img][/url]
Evet tam 52570 denk geliyor.
x30 bu hedef 66274 dikkat etmek lazım.
cümleten bol kazançlar demeyi unutmuşum .. cümleten bol kazançlar :)
hosgeldin jani ::: dedik agayla kapıstı da yaralandımı nereye kayboldu boyle..
sende geldiysen ben gaza gelirim full short o vakit ::::::::::
[QUOTE=selçuklu;156633]zero işlem dünden uzun devam .. baskı belli .. ralli belli .. projeksyon belli fraktal belli heeheh:D:D:D[/QUOTE]
Abi fraktallara merak saldıysan aşağıdaki kitabı sana tavsiye ederim..
[url]http://kitap.antoloji.com/finans-piyasalarinda-sakli-duzen-risk-cokus-ve-kazanca-fraktal-y-kitabi/[/url]
65300'den Full Flat..
FFAY (Full Flat Arkaya Yaslandım) :D
[quote=enorton;156638]Abi fraktallara merak saldıysan aşağıdaki kitabı sana tavsiye ederim..
[URL]http://kitap.antoloji.com/finans-piyasalarinda-sakli-duzen-risk-cokus-ve-kazanca-fraktal-y-kitabi/[/URL][/quote]
ne merak salacak ya?
her çiçekten bal alıyor :::
daha 2 gün evvel EW ciydi, bi ara GANN cı olmuş olabilir , evvliyatında FIBO cu idi belkide...şimdi FRACTAL cı oldu yakında da PALA cı olur :..:
arada trend line cı oluyor.
[QUOTE=enorton;156632]Türkiyedeki bankacılık piyasasının sadece %4 ü faizsiz bankacılıktan oluşuyor, geriye kalan %96 müslüman değil mi :)[/QUOTE]
İşine geldiği gibi müslüman olan çok.
"Ben faizi yerim Allah ile benim aramda."
"O devrin faizi tefeci faizi idi şimdiki değil. O zman enflasyon mu vardı."
vb bahaneleri olan kişi çok bence.
Faiz haram diyip de faiz tiyyienleri müslüman saymadım ben.
Faizsiz bankacılık da faizli bankacılık bence. Neticede çalışmadan, efor ve emek harcamadan, bilgi kullanılmadan kazanılan para var ortada. Bankaya parayı veriyorsun 3 ay sonra artmış şekilde geri alıyorsun. Bu iş ticarete dolaylı ortaklık olsa bile bu işte zarar olmuyor ama ticarette zarar olduğundan avuntu gibi geliyor bana.
zero işlem uzun devam 5 dk sat verirse kısalırım artık .. şimdilik ralli ralli ralli .. :o
[quote=martoniki;156628][B][B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]10:00 – TR İşsizlik Oranı (Temmuz) – Önceki Veri: %13.00 / Beklenti: %12.90[/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B]
İşsizlik oranları olabilir sanırım.. %12,8 gelmiş.. [B][I](Geçen yılın aynı ayına göre %2,9 artış olmuş)[/I][/B][/quote]
ben önceden verdikleri bi kararı uyguladılar diye düşünüyorum veplanlı bi şekilde eğer veri gerçekten bu kadar kötü ise neden devamı gelmedi düştüğü noktaya çıktı. Neyse olmuş olanın davası olmaz ama biz daha dikkatli olalım:::
[QUOTE=enorton;156638]Abi fraktallara merak saldıysan aşağıdaki kitabı sana tavsiye ederim..
[url]http://kitap.antoloji.com/finans-piyasalarinda-sakli-duzen-risk-cokus-ve-kazanca-fraktal-y-kitabi/[/url][/QUOTE]
yok patron artık kitap okumayacam .. kendi kitabımı yazacam .. küsküleme teknikleri diye .. hehe :)