-
28 kasım cuma kapanış itibariyle; eger 5 dak. sisteme uysaydım,şimdilik 2.500 puan zarar vardı...15 dak. takip ediyorum..zarar sadece 700 puan...çok somut örnek vermek istedim..bende sallama yok..yok bir günde şu kadar kazandım falan...zaten çift aylarda vob oynayanda suç var
-
5-15 tüm sistemler satta.. 15 spot 30 alda...
İMF ile belirlenen şartlar iyi değil.. bakalım piyasa nası yorumlıyacak? Büyük dolaplar dönüyor bakalım çıkar kokusu.
Spottada yabancı satışı var.
-
EFG de manyadı. Dün akşam 32000 üstünde alıcıydı şimdi 31500 altında satıştan çıkıyor.
-
sadece ufak zararla uzun kapattım..kısa açmıyacagım..çünkü sistem hala al çemberinde..sadece uzun cover oldu..
-
Sistem
[quote=enorton;66252]Ben de aynı durumdayım, sisteme uymak için 5 gündür üstüste zarar yazdım...[/quote]
[U]Bu sistem dediğiniz şey nasıl birşey kuzum ?[/U] Bilg programı felan mı ? Gerçekten bilmiyorum.
Siz eski dede usulü trendi takip etmiyor musunuz ? .Düşüş yada yükselen kanal felan..
-
Sistem Ramazan bayramında kısada ve 29 ekim tatilinde uzunda olmasına rağmen ben flat kaldım ve büyük karları kaçırdım. Şimdi sistem kısada ama ben uzun kalmak istiyorum. En iyisi flat mı kalsam...
-
[QUOTE=enorton;66260]Sistem Ramazan bayramında kısada ve 29 ekim tatilinde uzunda olmasına rağmen ben flat kaldım ve büyük karları kaçırdım. Şimdi sistem kısada ama ben uzun kalmak istiyorum. En iyisi flat mı kalsam...[/QUOTE]günlükler babalar gibi al (dow ve vob) iken asla kısa girmem...umarım sistem al verirde uzun girerim..yani ya uzun ya flat gireceğim..
-
nasıl sisterseniz girin..ama asla sisteme ters girmeyin..sistemler tüm major hareketleri tutturur..terse bile düşseniz,mesela kısa girdiniz..sistem açılışda direk al verdi..hemen uzunla..zarar yine çıkar..dediğim büyük hareketler içindir...eger imf olacaksa sistemler mutlaka al ile bayrama girmelidir..büyük hareketler 27 nisan beyanı,akp dava açılışı vs...
-
Dövizde alımlar agresifleşmeye başladı . Evet Çarş günü yaptıkları satışın hepsini dolara çevirirlerse 1,58-1,5850 seviyelerini belki zorlayabilir..
Şimdilik herşey genel piyasa beklentisine uygun gidiyor.
Dolardaki uzun pozisyonumu kapatıp
Dün 31900 den girdiğim SHORT lara şimdi 31,500 den şimdi yenilerini ekledim..30,900 SHORT larım da halen tutuyorum..
Dün 1700 ytl zarardaydım. Bugün 2100 ytl kara geçtim..Bayramda Koç keseceğim diye söz vermiştim. Ama Dana olacak sanırım..
-
biz cuma açıkmı olcaz kapalımı bilen varmı?
-
tatil
[B][COLOR=#990000]Çalışanların gözü kulağı Ankara'daydı. Bakanlar Kurulu'nda Kurban Bayramı tatili konusunda son karar verdi.
[/COLOR][/B]Kararları toplantı sonrasında Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek açıkladı. Buna göre 12 Aralık cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılması kararı çıktı. Böylece bayram tatili 9 güne çıkmış oldu.
Buna göre[B][COLOR=#cc0000] 6 Aralık Cumartesi gününden 13 Aralık [/COLOR][/B]tarihine kadar köprü ve otoyollar ücretsiz olacak.
[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif][SIZE=2]Ücretsiz geçişler 6 Aralık Cumartesi günü sabah [B]saat 06.00'da [/B]başlayacak. 13 Aralık Cumartesi günü [B]saat 24.00'de [/B]sona erecek.
[/SIZE][/FONT]
-
şimdilik yataylaşmadan başka hiçbir şey gözükmüyor.
dowa gelecek olan AL sinyali ya bugün ya pazartesi olacaktır.
yükseliş 23-29 aralığa kadar ilk aşamasını tamamlayacaktır.
tabii biz bayramda olacağız, o yüzden flat çoğunlıuk için en iyisi olacaktır.
7500 altı alanlar dowu 10000 i beklemeliler.
sevgiler.