aşağıdan exıt koydu bakalım .
Printable View
aşağıdan exıt koydu bakalım .
[QUOTE=Larossıan;156847]aşağıdan exıt koydu bakalım .[/QUOTE]
abi bu trend bitmez .. 500,000 hedefi var .. :D:D
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/6559/sontemas.jpg[/IMG]
65.550 stop çalışmamış.
Seans sonu sembolik kısaya bir o kadar daha kısa. Sabah eksi gaplı açarsa son temas son dokunuş ta açmak üzere kapar ve tekrar pozisyon beklerim.Stop değişmedi.
Bol şanslar hepimize...
neyse tırstım mırstım emme kurdum MS 10.01 i...
resimli anlatım için teşekkürler VOBIX.
ilk bakışta 9.0 ile fark göremedim.bir tane farklı bir fibo uygulaması dikkatimi çekti.
[quote=selçuklu;156848]abi bu trend bitmez .. 500,000 hedefi var .. :D:D[/quote]
Exıt bar dolmadığından kayboldu biter biter.:..::..:Babasının hayrına koymaz oku.
[QUOTE=selçuklu;156848]abi bu trend bitmez .. 500,000 hedefi var .. :D:D[/QUOTE]
He yaw ne lanet bir trendmiş bu, tamam bitmesin de az yavaşlasın biraz dinlensin, geri gelsin vs... :)
Geceye short...
[QUOTE=Astatin;156843]yenmişim saatlik ortalamayı patron..(yaw yavızhan nerdeyse yırtıyordum 10 ve 14 ü solda 5 i sağda % olarak banko çekmiştim.. 3 dene 3+1 tutturmuşmç..üwwwww..ama yaklaşıyo hissediyorum[/QUOTE]
Sana da afiyet olsun...
Dün biz yine buralarda kapatırken dow 50 puan daha aşağıdaydı diye gaz vereyim kendime :)
geceye full kısa.. uzun zamandır hiç bu kadar full girmemiştim geceye..
geceye 1/2 short diğeri için diğer trendi bekliyorum.
marbaşçının nötrlemeye başlamasına son 2 dakika :D
[quote=unlimitted;156857]marbaşçının nötrlemeye başlamasına son 2 dakika :D[/quote]
ve başladı :..:
[quote=Larossıan;156856]geceye 1/2 short diğeri için diğer trendi bekliyorum.[/quote]
abi şu gayferengi-yeşil-mavi çizgili indic ne diyor?
hani en son 59 dan mı ne AL vermişti?
[quote=küçük_k;156835]DUYDUM Kİ KUZU GELMİŞ.. SEFA GELMİŞ HOŞ GELMİŞ...
kuzu yokluğunda çalı dibinde bekledik.. şimdi cenk zamanı.. emme ben derim ki.. bu kefere 70-72 bini kafasına koymuş...[/quote]
biz vergimizi alalim...o sonra 70-72 yapsin...
2000 puan...yani 63 300...
cok degil...das attida kolu mu yoruldu...girgiz deyyuzzz...versin...
sen nassin...demirci utuldumu kozada...
[quote=SEYYAH;156859]abi şu gayferengi-yeşil-mavi çizgili indic ne diyor?
hani en son 59 dan mı ne AL vermişti?[/quote]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/2956.jpg[/img][/url]
geceye uzun devam son kararım .. ralli .. cümleten iyi akşamalr ..
65.050 SHORT yaptırdı sistem geri 64.775 LONG oldu...geceye LONG girdi...
ben FLAT takılıyore...ne zaman eski şefk aşk heyecan gelirse o zaman dalacağım.ciğerini,böreğini,yüreğini,dalağını,safra kesesini sökmek üçün PALA nın :::
zorunlu organ bağışı yaptıracağım PALA ya :::
SHORT yapmayı çok arzuluyorum emme henüz erken BENCE...
düşüş için BİŞEY EKSİK :::::::::
amerikada...
dow 10 000 oldu...artik ne bekliyorum diyen bi suru ........bu gece tuslara coner...
bizde yarin agami bademciklerine kadar operiz...
cok kasinirsa...dalagini soker aliriz...
burasi dingonun ahiri mi lem....kafana gore takiliyorsun....
long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri
ağayı istediğim an dövüyorum ağzını burnunu kırıyorum onun, ama artık şelale istiyorum, bıktım 5 dk lardan, somonların yukarıya doğru zıplarken ayılar tarafından tokatlanışını izlemek istiyorum,
Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririm:)yarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
Astatinim geceleri senin icin dua ettim vob dussun diye haberin olsun..
İyi aksamlar..
[QUOTE=elstock;156867]Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririm:)yarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
İyi aksamlar..[/QUOTE]
Hocam domuz gribi konusunda ciddi misin, çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
[quote=elstock;156867]Abiler selamlar;
İyi aksamlar..[/quote]
Geçmiş olsun Sayın elstock.
[quote=elstock;156867]Abiler selamlar;
İyi aksamlar..[/quote]
Şaka değildir inşallah acil şifalar tedavisi mümkün.
[quote=jani;156860]biz vergimizi alalim...o sonra 70-72 yapsin...
2000 puan...yani 63 300...
cok degil...das attida kolu mu yoruldu...girgiz deyyuzzz...versin...
sen nassin...demirci utuldumu kozada...[/quote]
sağolasın kuzum.... eyyiz hamd olsun....
demirci indi-bindi... sanırım bugün malda olmanın tadını çıkarıyordur.. yada boby zararlarını telafi ediyordur..
[quote=QUEEN;156865]long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri[/quote]
gız sen boyun 1.75 deyu herşeyi kendün gibi long mu sanıyon...full şort geceye..5 gündür olduğu gibi....distribuşın..distribuşın
cerfin bana baksana tiki tiki yapsana....way be cerfo....full kısa ha..işte takdir edilmesi gereken yatırımcı... :) %dj bugünde çıkmasın %1..galbim dayanmaz üwww
Bugün kamikaze inişi yapacak djı ..
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/3160.jpg[/IMG][/URL]
İşte kapanış..:):):)Abkanın dediği gibi yemişim flatı yemişim exıt i...
[quote=enorton;156868]Hocam domuz gribi konusunda ciddi misin, çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...[/quote]
Abicim domuz gribi degilde,tam ucaga binecekken hafif atesim arttı,İstanbul'a indikten sonrada artti ates baya,doktora gittim istiharat verdi,korkma domuz gribi degildir dedi,su an basıyorum meyve,sebzeyi gerci ama tırsmıyorda degilim..yalnız ingilterede her 5 kisiden 2 sinde maske var abi,adamlar bu olaydan baya bi tırsmıs..Cok saol enortonum..
[quote=jani;156864]amerikada...
dow 10 000 oldu...artik ne bekliyorum diyen bi suru ........bu gece tuslara coner...
bizde yarin agami bademciklerine kadar operiz...
cok kasinirsa...dalagini soker aliriz...
burasi dingonun ahiri mi lem....kafana gore takiliyorsun....[/quote]
1/4 şorteeee
kuzunun dönüşü şerefine....
kökü gitse helal olsun... zamanında az ekmeğini yemedik...
kuzunun 63333 dediği yer kanal desteği.. az altında 62700 de esas destek var... gel gülüm gel... 62700 deyim..
[QUOTE=elstock;156867]Abiler selamlar;
İyi aksamlar..[/QUOTE]
geçmişolsun :(
cok uzgunum gene...bi makele okudum...
dunyanin borcu 51 trilyon dolara cikmis...bi yillik dunya uretiminden cok bu rakkam...oda 44 trilyon dolar....
siki durun...
bu 51 trilyon dolar borcun...yuzde 44 u amerika ve ingiltereye ait...
iki anglo...UTMUSLER DUNYAYI...
[QUOTE=QUEEN;156865]long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri[/QUOTE]
kolayı var kraliçem, yemin parası dağıtırsın olur biter..:..:
[QUOTE=Astatin;156872]gız sen boyun 1.75 deyu herşeyi kendün gibi long mu sanıyon...full şort geceye..5 gündür olduğu gibi....distribuşın..distribuşın[/QUOTE]
yok şort yok...dow 10000 üzeri kapatır yine..,üç gün kapatırsa 10400 hjedefler..oralardan şık bi dönüş bekliyorum....:p
:..::..::..:yupppiiii..ayuların dönüşü:D:D
Konuyu Toplam 144 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 82 Misafir)
[SIZE=2]kelmiker[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]akaan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jerfin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]martoniki[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]security[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suhay[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fikrisent[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobstradamus[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Xmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][COLOR=red]boz ayı[/COLOR][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=red],[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][SIZE=2]adiget21[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]safedanger[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE]
10.000 finalini yaptık.. her gece ayuyum artık...lelele zıp zıp zıp..:..:
dow 10.400 e bile gitse önemi yok artık.. nasık ki yükselişe onlardan önce başladıysak, düşüşe de onlardan önce başlayacağız..
[quote=jani;156879]cok uzgunum gene...bi makele okudum...
dunyanin borcu 51 trilyon dolara cikmis...bi yillik dunya uretiminden cok bu rakkam...oda 44 trilyon dolar....
siki durun...
bu 51 trilyon dolar borcun...yuzde 44 u amerika ve ingiltereye ait...
iki anglo...UTMUSLER DUNYAYI...[/quote]
ULUHAKAN ABDULHAMIT HAN....
doneminde 7 kez sadrazam yaptigi ingiliz sait pasayi...bi gun cagirir sorar...bu dis borc yuzunden zora girmemuz an meselesidir sait...neorecegiz der...SAIT PASADA...devletlum daha cok borc alirsak...daha iyi olur...borcu verenler devleti aliyi bizden iyi savunur der....
[quote=jani;156884][COLOR=red]ULUHAKAN [/COLOR]ABDULHAMIT HAN....
doneminde 7 kez sadrazam yaptigi ingiliz sait pasayi...bi gun cagirir sorar...bu dis borc yuzunden zora girmemuz an meselesidir sait...neorecegiz der...SAIT PASADA...devletlum daha cok borc alirsak...daha iyi olur...borcu verenler devleti aliyi bizden iyi savunur der....[/quote]
jani the kuzu..bak bu konu şaibeli..kimi kızıl sultan kimi uluhakan diyor ona:) ben mi ne derim..enverden ehven, benden şer:cool:
tek korkum, boaların ayuların toplanması için ortalığa bir kova bal bırakmış olma ihtimalleri.
kova ortada.
[B]ayuların alayı[/B] da kovanın başında. bakınız, alttaki ayu çığlıkları.
(bakınız altın kural 108)
eksik olan tek şey, huuuarrrr diye çalıların arasındaki boa taburuna ateş emrini verecek olan bi boa komutan.
kalabalık dolayısıynan el tırso! :cool: