-
[quote=selçuklu;240327]valla patron ... dediğin gibi abarttıkmı ne ettik bilmiyorum üüü .. neyimiz var neyimiz yok .. teknik .. stoplar ...sayımlar .. takip ettiğimiz kanallar vs ... :o
hepsini döküyoruz ortaya hakkaten ... saraylı abiye danışalım bu meseleyi .. üvvv .. .:o[/quote]
kardeş bu iş kısa vd de poker gibi desek yalan olmaz anlamam gerçi ama biz ky elimizi çok gösteriyoz gördüğüm kadarıyla forumda oda ky ye ondan sonra .dng .boks. ama kısa vd de geçerli bu yoksa orta vd trend ne yöneyse o taraf gider
-
[QUOTE=selçuklu;240335]korkuyorum apla .. bi tedirginlik var üzerimde .. üvvvvv ..ingaaaa :o:o:o[/QUOTE]
ben de rahat değilim patron.. ama stratejime uymak zorundayım..üüü
seviye neresi olursa olsun longdayken hep huzursuzum zaten..:o:o
-
[quote=jerfin;240337]70.500 altına inmeyelim artık..[/quote]
belkide sizin dediğiniz olacak ve 73000 e gidecek
-
elimi biraz daha açayım stopu 70.700 e çektim maliyet 70.690
-
günlük ortalamaya sıçradı ve shortörleri rahatsız etmeye başladı pala..
şahsen ben rahatsız oldum bu sıçramadan..
kafama yatmadı,hoşumada gitmedi :))
-
[QUOTE=dede;240346]belkide sizin dediğiniz olacak ve 73000 e gidecek[/QUOTE]
beklentim salı-çarşambaya kadar 72.800-73.200 aralığına gitmesi.. orada full shorta geçeceğim.. sonra aşağıdaki gapı doldurmaya yönelmesini bekliyorum.. ama tutar tutmaz bilmiyorum..:o:o
bunun olması için öncelikle XU100 ün 57.000 üstüne atması lazım..
-
850 ort long cover ve kısa .. çok yakın istop ... yakın tp ..
-
[quote=selçuklu;240352]850 ort long cover ve kısa .. çok yakın istop ... yakın tp ..[/quote]
bak bu çok şık bir hareket oldu patron..
-
[quote=a.kaya;240338]kardeş bu iş kısa vd de poker gibi desek yalan olmaz anlamam gerçi ama biz ky elimizi çok gösteriyoz gördüğüm kadarıyla forumda oda ky ye ondan sonra .dng .boks. ama kısa vd de geçerli bu yoksa orta vd trend ne yöneyse o taraf gider[/quote]
pala eger burada yazılanlara göre pozisyon alıyorsa, kuş kadar beyni var demektir.
-
70.725 den kapattım longları.. bugünlük yeter artık..
-
[quote=dede;240357]pala eger burada yazılanlara göre pozisyon alıyorsa, kuş kadar beyni var demektir.[/quote]
al bendende o kadar..
-
575 ort short cover ve uzun ....buralardan topuklaması lazım .. üvvvvvv