saraylı abi .. güniçi ewsel olarak fdow daha iyi fikir veriyor gibi .. takibe aldım fdoowu ewsel olarak ..:o:o:o
Printable View
saraylı abi .. güniçi ewsel olarak fdow daha iyi fikir veriyor gibi .. takibe aldım fdoowu ewsel olarak ..:o:o:o
[quote=selçuklu;243326]saraylı abi .. güniçi ewsel olarak fdow daha iyi fikir veriyor gibi .. takibe aldım fdoowu ewsel olarak ..:o:o:o[/quote]
ben de bizim vadeliye bakıp ,fdow hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum...:..::..:
fdow hakkında fikir sahibi olduktan sonra,bizim vadeliye bakıp onu anlamaya çalışıyorum...:..::..:
iyi mi yapıyorum dersin?:p
mtr satta..
pivot 67.825 te...
srb 68.000 altında satta..
dtc ve tde de satta...
67.300 desteğinden bir miktar tepki gelmeye çalışıyo ,görüntüsü var...;)
[QUOTE=saraylı;243328]ben de bizim vadeliye bakıp ,fdow hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum...:..::..:
fdow hakkında fikir sahibi olduktan sonra,bizim vadeliye bakıp onu anlamaya çalışıyorum...:..::..:
iyi mi yapıyorum dersin?:p[/QUOTE]
:D:D gayet güzel abi .. teprik ederim .. ehuhuehue :o:o:D
cuma günkü yukarı ile ala geçen dtc ,bugün tekrar satta...:)
[IMG]http://i45.tinypic.com/20ho8j7.jpg[/IMG]
67450 long
ralli olacak kesin
[quote=kitaro;243346]67450 long
ralli olacak kesin[/quote]
ralli derken ustad aşağı ralli olmasın , yukarı mı bekliyorsunuz parite ve dışarılar onaylamıyor bugün için ralli yi ama pala bu belli mi olur demi
[quote=a.kaya;243350]ralli derken ustad aşağı ralli olmasın , yukarı mı bekliyorsunuz parite ve dışarılar onaylamıyor bugün için ralli yi ama pala bu belli mi olur demi[/quote]
isteyenin bir yüzü vermeyen pala olsun
palam beni sever bakalım bence kesin ralli.brv.brv
geçenlerde bi daytrading sitesinde okudum ABD de trader lar günde 2 saat daytrade yapıyomuş...
kalan sürede de paraları yemeye giderler ,galiba...:cool:
bunun için piyasanın sürekli yeni tepe ve dip yapıp trend tutturduğu saatlerde çubukları çizen "range bar" ları kullanıyorlarmış...hareketsiz piyasa saatlerinde işlem yokkk...
bizde canl range bar yok ne yazık,platform tasarımcısı arkadaşlar burayı okuyorsa,belki yakında olur?:)
biz burada 8 saat 20 dakka devam...üüü
[quote=kitaro;243354]isteyenin bir yüzü vermeyen pala olsun
palam beni sever bakalım bence kesin ralli.brv.brv[/quote]
sn. kitaro tüm foruma kesin ralli yazmışsınız ama ya aolmazsa nolcak:::.dng
[quote=sadberk22;243365]sn. kitaro tüm foruma kesin ralli yazmışsınız ama ya aolmazsa nolcak:::.dng[/quote]
eskiden sadece seans odasına yazardım ama şimdi çok topic olmuş
çok düşük ihtimalde olsa ralli olmazsa stop ederim 2000 puan aşağıda stopum duruyor oraya gelene kadar piramit yaparım aşağı kırarsa stop olurum ama zannetmiyorum bence ralli ralli ralli.lelele.lelele.lelele
basa basa bi hal ettiler piyasayı .. ne rallisi yahu , bildigin adamlar allah ne verdiyse bastı gibi geliyo bana.. herkeste bi iyimserlik vardı tam mal iteleme günü diye düşünüp kullandılar işte.. sadece düşüyoz başka bi numara yok .. bu kadar iyimser olup bu kadar düştüğümüzü hatırlamıyorum ben.. hala long kovalıyoz yaldır yuldur..
[quote=Kennym;243375]basa basa bi hal ettiler piyasayı .. ne rallisi yahu , bildigin adamlar allah ne verdiyse bastı gibi geliyo bana.. herkeste bi iyimserlik vardı tam mal iteleme günü diye düşünüp kullandılar işte.. sadece düşüyoz başka bi numara yok .. bu kadar iyimser olup bu kadar düştüğümüzü hatırlamıyorum ben.. hala long kovalıyoz yaldır yuldur..[/quote]
.brv.brv.brv
ralliler herkes ne rallisi yahu dediğinde olur kennym kardeş;)
[quote=sadberk22;243365]sn. kitaro tüm foruma kesin ralli yazmışsınız ama ya aolmazsa nolcak:::.dng[/quote]
vardır bir bildiği kitaro hocanın
vadelide böylede bir takoz var yani ... kafamıza yemeyelimde .. ::::::eheuhuhe
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/2214.jpg[/IMG]
[quote=a.kaya;243389]vardır bir bildiği kitaro hocanın[/quote]
abi gözünü seveyim ne hocası ne üstadı benden ancak oyuncu olur gerisini anlamam ben ne makro bilirim ne teknik ne sistem sadece hislerle alsat yaparım sen bana bakma sakın::::(
[QUOTE=kitaro;243392]abi gözünü seveyim ne hocası ne üstadı benden ancak oyuncu olur gerisini anlamam ben ne makro bilirim ne teknik ne sistem sadece hislerle alsat yaparım sen bana bakma sakın::::([/QUOTE]
valla 10 u dokuzu anlamam kitaro patron .. ralli dedin bikere .. ralli olmazsa karışmam .. ona göre .. ::::::::: ... :D:D
15 likte 2 li dip var gibi olmaz da değil eğer al gelirse ufakta olsa belki bir ralli olabilir
[QUOTE=kitaro;243384]ralliler herkes ne rallisi yahu dediğinde olur kennym kardeş;)[/QUOTE]
umarım beklentiniz dahilinde olur herşey
ama bariz bi umut yeşertip göçertme günü görüntüsü var.. sistemler satta hala.. ben şahsi yorumu bıraktım gari histem mi aman uzak olsun , teknik + sistemden ötesi benim için uygulama görmüyor artık. yeter histeme çok şans verdim bundan sonra sistem ne derse o... .dng.dng.dng sistem 725 sat dedi hala satta... yukselmesini ben daha cok ısterım yukardan shortlarım :)
[quote=Kennym;243396]umarım beklentiniz dahilinde olur herşey
ama bariz bi umut yeşertip göçertme günü görüntüsü var.. sistemler satta hala.. ben şahsi yorumu bıraktım gari histem mi aman uzak olsun , teknik + sistemden ötesi benim için uygulama görmüyor artık. yeter histeme çok şans verdim bundan sonra sistem ne derse o... .dng.dng.dng sistem 725 sat dedi hala satta... yukselmesini ben daha cok ısterım yukardan shortlarım :)[/quote]
saraylı abimiz daha iyi bilir ama ben 3 aydan fazla sistem kullanamıyorum neden bilmiyorum hep zarar ediyorum sistem kullanınca o yüzden histem yapıyorum ama sen sistemle para kazanıyosan devam et bence
[quote=selçuklu;243390]vadelide böylede bir takoz var yani ... kafamıza yemeyelimde .. ::::::eheuhuhe
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/2214.jpg[/IMG][/quote]
ABİ takoz yine 10 numara teprikler.. :)
[QUOTE=selçuklu;243309]10 lıkta gözüken alt dalgalar ... doğru yanlış bilemem ... böyle sayıyorum ben ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/1636.jpg[/IMG][/QUOTE]
fdow son durum ...10107 üstü .. scenario değişebilir .. orası önemli seviye .. üvvvvvvvv .. .
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/2266.jpg[/IMG]
mentalray sabah lönk dedi öyle kaldı
[IMG]http://i46.tinypic.com/28iualv.png[/IMG]
ahanda sistemde son durum böle...
[QUOTE=seagate;243404]ABİ takoz yine 10 numara teprikler.. :)[/QUOTE]
patron takozlar değişik değilik oluyo .. bzen takoz alt kanalın altına savrulmalar olabiliyo ... o yüzden takozun yukarıya kırılmasını beklemek bana mantıklı geliyo ... ewdede öyle edigonladede öyle .. .. çok güvenilmez yani ... :o:o
abi çorba oldu ben tribünden izliyorum selçuklu abi bugün gibi karışık gün görmedim abi bayadır :) neyseki bugünüde zararsız çok ufak karlı kapatıyorum üvvvvvv
[quote=kitaro;243401]saraylı abimiz daha iyi bilir ama ben 3 aydan fazla sistem kullanamıyorum neden bilmiyorum hep zarar ediyorum sistem kullanınca o yüzden histem yapıyorum ama sen sistemle para kazanıyosan devam et bence[/quote]
est. ,ben bilmem...:)
imzamda yazıyo...:o:rolleyes::confused:
ben şahsen fdow sayıma güveniyorum ... 10107 yukarı kırılırsa oturur tekrar bakarım ... duruma ... .boks.
bi pasta atabilecek hayırsever var mıdır ?
selçuklum senin takoz devrede galiba..
[quote=Kennym;243417]bi pasta atabilecek hayırsever var mıdır ?[/quote]
herkese merhabalar. bol kazançlar dilerim.
[IMG]http://i50.tinypic.com/1qfuht.png[/IMG]
mentalrayi fxciyi kitaroyu teprik ederim ...brv.brv.lelele.lelele
[QUOTE=saraylı;243441]selçuklum senin takoz devrede galiba..[/QUOTE]
öyle gibi abi .. bakalım .. .lelele
[quote=selçuklu;243444]mentalrayi fxciyi kitaroyu teprik ederim ...brv.brv.lelele.lelele[/quote]
benim sistem kaçtan al verdi görsen dudağın uçuklar :..::..:
[QUOTE=iskoçyalı;243447]benim sistem kaçtan al verdi görsen dudağın uçuklar :..::..:[/QUOTE]
senin sistemi kınıyorum abi .. ehuehuehuehue :D:D:D
[quote=selçuklu;243451]senin sistemi kınıyorum abi .. ehuehuehuehue :D:D:D[/quote]
67.325den al vermiş olan sistemime uymadığım ve dahi vob'u bırakmış olduğum için asıl ben kendimi kınıyorum. :D:..:
[quote=iskoçyalı;243452]67.325den al vermiş olan sistemime uymadığım ve dahi vob'u bırakmış olduğum için asıl ben kendimi kınıyorum. :D:..:[/quote]
unli abi .brv
unlimit abi .. benim 2 lik 275 sat verdi .. üvvvvvvv:o:o:o:D:D
[quote=Lefter;243454]unli abi .brv[/quote]
biyruuun :..:
ulem şu nicki değiştireyim. mekanda iskoçyalı diyen yok haybeye değiştirdik nicki. :D:D