bayrama extremsi uzun
Printable View
bayrama extremsi uzun
[quote=abka;66338]sanko gecen sene baklava falan yollardı..bu senede var mı.lelele[/quote]
bu sene helva varmış.. :) bilmem annatabildimmi... bayrama pozisyonda girenlerin bir kısmının helvası...üüüüüüüüü
[QUOTE=abka;66338]sanko gecen sene baklava falan yollardı..bu senede var mı.lelele[/QUOTE]
3 ün 1 varmış bu sene:) fiat düştü kom düştü hizmet düştü:)
Tüm forum arkadaşlarıma uzuuuuuuuun :) bayramlar diliyorum.
BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU GEÇSİN
vob sistem sat kapattı..kapanışa yakın dolarda al verdi... ben tamamen flat..kayıtlara geçsin ki;vob kapanınca DOW 8200 lerde...iyi akşamlar..
Petrol fiyatlarıda dipledi ya beee, 147 dolardan muntazam düşüş diye ben buna derim, bugün 40,9 doları gördü, 40 dolar civarından hafif tepebilir bir haftalığına:) ama fazla dayanamz düşüşe devam eder heralde, ne günler yaşadı dünya, dahada yaşamaya devam ediyor, tarihi yıllardayız diyelim, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;66341]3 ün 1 varmış bu sene:) fiat düştü kom düştü hizmet düştü:)[/QUOTE]
Sankonun komsiyon 1 YTL sabit değil mi? Düşmemesi lazım.
70,000de 0,000143 olan komisyon şimdi 31250de 0,00032
Yüzde komsiyonla çalışan kurumların komisyonları düşmüştür.
31000 pozisyon hala 200 puan karda derken
biz tatilken ne olacağını önceden yazayım.
demin korku salmamak için yazmadım
7800-8000 yeni long yeri olacak hızlı tepki cuma biz açılırken 8500 üstü açılış.
ikinci ihtimalde 8100 altına hafif sarkma ve yine biz açılırken 8500 üstü açılış.
iyi bayramlar.
sevgiler.
[QUOTE=VOBiX;66345]Sankonun komsiyon 1 YTL sabit değil mi? Düşmemesi lazım.
70,000de 0,000143 olan komisyon şimdi 31250de 0,00032
Yüzde komsiyonla çalışan kurumların komisyonları düşmüştür.[/QUOTE]
sankoda oranlı çalışıor.mesela ben onbinde 1:)
Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar, bayram sonu yoklamada eksik istemiyom ona göre:) saygılar.
Bayrama flat girdim. herkesin bayramı kutlarım
Kısayım son anda kapatamadım hayırlısı kaldı 10 tane