Bu arada herkesin kurban bayramını kutlar saglık mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim
Printable View
Bu arada herkesin kurban bayramını kutlar saglık mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim
sn jelibon yaptiginiz yorum ve foruma katkilarinizdan dolayi tesekkurler
yaptigimiz her katki her bilgilendirme bazilari tarafindan ``buradakiler salak degil ``diye red edilse ve hakkimizda iq testi istensede VE YONETIM,MODERATOR ARKADASLAR BUNA SEYIRCI KALSADA dostluklarimiz adina bilgilenmeye ve bilgilendirmeye devam edelim diyorum
gecen doceyi terse getirmek icin kullaniyorlar !!!docenin trade itibari daha yuksek ben dahil trade eden arkadaslar itibar ediyoruz docenin pozisyonuna paralel poz aliyoruz doceye itibar etmeyin diye yazdik hakkimizda iq testi istendi simdi gerci iq testi isteyen arkadas okuyamaz ancak yaptigim(herhangi bir araci kurumdan alinti degildir)incelemeyi paylasayim istedim
DSI (SPOT)
EYLUL ALIS--574 TRIL SATIS---387 TRIL
EKIM ALIS--432 SATIS----462 TRIL
KASIM ALIS--267 SATIS---204 TRIL 3 AYDA NET 220 TRIL MAL ALMIS
DSI(VOB)
18.366 SHORT ACMIS
KISA KISA YAZICAM
CITI 3 AYDA SPOTTA NET 82 TRIL MAL ALMIS VOBDA 22.728 SHORT ACMIS
EFG 3 AYDA SPOTTA NET 392 TRIL MAL ALMIS VOBDA 35.238 LONG ACMIS
BU LISTE DAHA UZAYIP GIDIYOR
jelibona katiliyorum dunya borsalarinda ve bizde guzel silkeleme yapildi
DOCE SHORT ACIYOR DIYE SHORT ACANLARI DILIMIZ DONDUGUNCE UYARMAYA CALISTIK
bayramada flat girdim malum bilgi verince gerizekali ilan edildigimiz icin shortlari kapadigimi gelip yazmadim
spotta aldigim mallarla beklemeye devam
herkese iyi bayramlar saygilar
sizede iyi bayramlar moderator arkadaslar.
Spotta ve Vob'da kurbanlık değil kasap olmanız dileği ile ,
herkese iyi bayramlar.
Site bayram tatiline çıktı sandım yaklaık iki saattir konulara ulaşılamıyordu.
Herkesin bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim.
[img]http://resimekle.gen.tr/uploads/FYC86031.jpg[/img]
Firefox kullanıcıları dikkat!
Antivirüs programı [COLOR="Blue"][SIZE="5"]BitDefender,[/SIZE][/COLOR] birçok bilgisayar kullanıcısının tercih ettiği Mozilla programının internet tarayıcısı Firefox'u doğrudan hedef alan bir virüs yazılımı buldu.
Softpedia'nın internet sitesinde verilen habere göre, Firefox'un bir eklentisi görüntüsü verilen yazılım, tarayıcıyı kullanan ve internet üzerinden alışveriş yapan bilgisayar sahiplerinin, banka hesap numaraları dahil birçok özel bilgilerine erişim olanağı tanıyan trojan içeriyor.
BitDefender'ın, "Trojan.PWS.ChromeInject" adını verdiği yazılım, kendisini tarayıcıya, "Greasemonkey" olarak kayıt ettiriyor. Firefox'un, aynı adı taşıyan gelişmiş ve yasal bir eklentisi bulunuyor. Bu da kullanıcıların, virüs yazılımını teşhisini zorlaştırıyor. Virüs, npbasic.dll adı taşıyan DLL dosyalarından oluşuyor ve kendisini, Firefox eklenti diziniyle chrome dosyası içinde yer alan JavaScript, tarayıcı.js dosyasına atıyor.
Bu iki dosyanın, bilgisayardaki özel konumlarda bulunması, söz konusu trojanın bilgisayara bulaştığına dair bir belirti olarak görülüyor.
AA
[url]http://www.haber7.com/haber/20081205/Firefox-kullanicilari-dikkat.php[/url]
[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/4158/imkbkslarwq5.jpg[/IMG]
Arkadaşlar, Hepinizin Mübarek Kurban Bayramını Kutlar,
Sevdiklerinizle Birlikte Nice Mutlu bayramlar Dilerim.
07.12.2008 17:04 - Bu haber 259 kişi, Mynet Finans bugün 18.857 kişi tarafından görüntülendi.
Otomotivciye şimdilik 17 milyar dolar çıktı
ABD’li otomotiv şirketleri General Motors (GM), Chrysler ve Ford’un 34 milyar dolarlık yardım talebinin ancak yarısını alabileceği belirtildi.
ABD Kongresi ile Başkan George W. Bush’un Detroit merkezli devlere yapılacak yardımın 15-17 milyar dolar arasında bir rakam olması konusunda bir anlaşmaya vardığı kaydedildi. Hafta içinde yeniden yapılanma planlarını açıklayan ve Senato ile Temsilciler Meclisi’ndeki ilgili komitelere ifade veren GM, Chrysler ve Ford’un CEO’larının istedikleri rakamın geri kalanını ise yeni Başkan Barack Obama’nın 20 Ocak’ta göreve gelmesinden sonra alabilecekleri ifade edildi.
Yola devam edebilirler
Kongre önümüzdeki hafta ABD’li otomotiv devleriyle ilgili yardım paketini oylayacak. GM, 18 milyar dolar, Ford, 9 milyar dolar ve Chrysler 7 milyar dolar olmak üzere üç üretici toplamda 34 milyar dolarlık kredi desteğine ihtiyacı bulunduğunu açıklamıştı. ABD’li otomotiv üreticilerine sağlanması beklenen 17 milyar dolarlık kaynağın geçici bir çözüm olduğu, ancak üç şirketin 2009 yılında yollarına devam etmesine olanak verebileceği kaydedildi.
14 milyar acil olsun
Chrysler CEO’su Bob Nardelli, şirketin mart ayına kadar faaliyetlerini sürdürebilmesi için acil olarak 4 milyar dolara ihtiyacı olduğunu açıklamıştı. GM CEO’su Rick Wagoner de şirketinin acil olarak 10 milyar dolarlık bir kaynak talep ettiğini söylemişti. Ford CEO’su Alan Mulally ise, Senato’da verdiği ifadede federal kaynakları kullanmak için acil bir ihtiyaçları bulunmadığını belirmişti. Kongre ile Başkan Bush’un üzerinde anlaştığı 15-17 milyar dolar Detroitli devlerin kısa vadede faaliyetlerine devam edebilmeleri sağlayacak bir rakam olarak görülüyor.
Büyük felaket olur
Kongre ve Beyaz Saray, ABD’deki işsizlik rakamlarının son 15 yılın en yüksek düzeye ulaşması nedeniyle 250 bin kişiye istihdam sağlayan otomotiv şirketlerinin iflas etmesinden endişe duyuyor. Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Barney Frank, otomotiv devlerinin iflas etme tehlikesine işaret ederek, "Büyük Buhran’dan beri yaşanan en büyük kriz ortamında bu büyük bir felaket olur" dedi.
İstediğini tam alamayan CEO’lar Kanada’ya yöneliyor
ABD hükümetinden talep ettikleri desteği tam olarak almaları zor olan Detroit merkezli otomotiv üreticileri gözlerini Kanada’ya çevirdi. Otomotiv devlerinin Kanada hükümetine yardım için başvuruda bulunduğu belirtildi. Kanada Sanayi Bakanı Tony Clement, General Motors, Chrysler ve Ford’un Kanada’daki merkezlerinden yardım talebi olduğunu belirterek, "Üç otomotiv şirketinin de istedikleri rakamları da içeren yeniden yapılanma planları elimize ulaştı" dedi. Buna göre, Kanada’da fabrikaları bulunan omotoiv üreticilerinden Ford’un 2 milyar dolar, Chrysler’un ise 1.6 milyar dolarlık kredi talebinde bulunduğu kaydedildi. GM tarafından yapılan açıklamada ise Kanada hükümetiyle görüşmelerini sürdürdüğü, talep edilen rakam konusunda bir bilgi verilemeyeceği belirtildi.
bundan sonra artık karşılaşmak zor olur....
buradan ve daha önceden tanıdığım tüm abilerimin,ablalarımın(ablamın) ve arkadaşların bayramını kutlar herkese sağlık ve mutluluklar dilerim.....
eğer hatalarımız varsa af ola.....
herşey gönlünüzce olsun....
Sayın Mordak,
tekrar görüşmek dilegiyle..
Herşey istediğiniz gibi olsun....
"İKİ KAT FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"
ANKARA - Güliz Demircan Yücel - Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, yaşanan global kriz ortamında ihracatçılarla beraber, iki kat fazla çalışacaklarını söyledi.
Tüzmen, kriz ortamında komşu ülkelere ihracat artışının sürdüğünü bildirdi.
Bakan Tüzmen, yaşanan global krizin Türkiye'yi de etkilediğini ve etkilemeye devam ettiğini belirtti.
Gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve panik yapmadan önlemleri aldıklarını kaydeden Tüzmen, ''Böyle dönemlerde soğukkanlı davranmak büyük önem taşıyor. Telaşa kapılmadan karar alıp uyguluyoruz. Bugünlerde bütün sektörler, ihracatçı, bankacılık sektörü, sanayici, devlet ortak hareket etmelidir. Krize karşı sanayici, ihracatçı, bankacılık sektörü ve devlet omuz omuza mücadele etmelidir'' dedi.
Önümüzdeki aylarda başta Orta Doğu, Afrika, Orta Asya Türk cumhuriyetleri olmak üzere komşu ve çevre ülkelerde pazar genişletme çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Bakan Tüzmen, şunları söyledi:
''Bu kriz ortamında ihracatçılarımızla iki kat fazla çalışacağız. Hem ülkemiz için hem makro dengeler için hem de firmalarımızın daha güçlü olmaları için çalışmalarımızı artırmak zorundayız. Şu anda batı pazarlarında daralmalar yaşanıyor. Ama biz bu açığı diğer pazarlarda kapatmaya çalışıyoruz. Bu konuda da belli başarılar kazanmış durumdayız.''
İhracatçıların şu andaki en büyük sıkıntılarının başında bankacılık sektörüyle yaşadıkları sıkıntıların geldiğini ifade eden Bakan Tüzmen, dünyada yüzyılda bir yaşanabilecek böylesi bir krizde bankacılık sektörünün sanayicileri ve ihracatçıları desteklemeleri gerektiğini bildirdi.
HİNDİSTAN'DAN 4,1 MİLYAR DOLARLIK TEŞVİK PAKETİ
Hindistan, ekonomiyi canlandırmak amacıyla, 4,1 milyar dolarlık teşvik paketi açıkladı. 4,1 milyar dolarlık teşvik paketi, altyapı harcamaları, ihracat teşvikleri gibi alanlarda kullanılacak.
07.12.2008 - 15:31:00