-
[QUOTE=Strategist;157089]Yaw kardeş burada trading'in kitabını yazmış adamlar işte toplantıda bilmem nerede çürüyorlar ya o moralimi o bozuyor. Benim en büyük hayalim bir gün bu işten o kadar çok para kazanmak ki artık işe gitmek zorunda olmamak.
Ama içimden bir ses çıkıyor "Bu işi Selçuklu ya da Sazan yapamadıysa sen kimsin otur oturduğun yerde hırbo..." diyor, işte o üzüyor beni. :( Yok mu arkadaşlar şu forumda iş yerine trade ederek malı götürmüş, sonra istifasını vermiş ve şimdi Miami'deki villasından trade eden biri, çıksın anlatsın, bize de cesaret versin. :..:[/QUOTE]
miami olmasada farklı yerelerden şu an sana cevap veren birileri olamazmı gayri :::
-
[quote=fXci;157091]miami olmasada farklı yerelerden şu an sana cevap veren birileri olamazmı gayri :::[/quote]
Olur abi. Los Angeles falan da olur. Afganistan falan olmasın yalnız. :..::..:
-
Aşağıdaki linke tıklayın.. Karşınıza küre çıkacak.. Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 34.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..
Sembolunuz karşınızda.. inanılacak gibi değil...:)
:) çok güzelllllllllllll. ......... ...
[url]http://img20[/url]. imageshack. us/img20/ 5718/psychic2tl. swf
__,_._,___
-
agam sabah....64000 ine inerek...465 trilyon...kol ve bacak islemi yapti....
simdi...64 400 de ve etrafinda...buyurun gelin yeniden oynuyalim diyor...
kime diyor....
bize diyor....
biz ne diyoruz...hadi lem....1150 puanini aldim...keyfim keka...surun bakalim diyoruz....
-
[quote=Kennym;157090]yoksa ilk ben olucam o :) emin adımlarla ilerliyorum ::::::::: bugun yarın miamideyim[/quote]
[quote=Strategist;157089]Yaw kardeş burada trading'in kitabını yazmış adamlar işte toplantıda bilmem nerede çürüyorlar ya o moralimi o bozuyor. Benim en büyük hayalim bir gün bu işten o kadar çok para kazanmak ki artık işe gitmek zorunda olmamak.
Ama içimden bir ses çıkıyor "Bu işi Selçuklu ya da Sazan yapamadıysa sen kimsin otur oturduğun yerde hırbo..." diyor, işte o üzüyor beni. :( Yok mu arkadaşlar şu forumda iş yerine trade ederek malı götürmüş, sonra istifasını vermiş ve şimdi Miami'deki villasından trade eden biri, çıksın anlatsın, bize de cesaret versin. :..:[/quote]
Türk piyasasına gelmiş büyük bir fonu yakalamadan miami lerde ny larda keyifle kurulup trade etmek imkansız.Ha yabancı kurumlardaki gibi sabahtan telefonunuz dışarda bıraktırılıp elinize o gün yapılacak işlemler ordinosu verilip seans odasına giriyorsanız o başka...:)
-
bakiniyorumda...
garanda 246 trilyonla 6.25 i savunuyor...
bunak amiralde...98 trilyonla 6.35 savunuyor...
akkiz tamamen ciplak...soyundu giz....bu zaten hep boyle...aninda soyunur...9.00 da..
birden...ishakefendi devreye giriyor...tupo yu 28 panginot yaparak...50 600 u hiddetle tutuyor....1.419 katirilyon imkb 100 de kol ve bacak muhabbetine girmis...
bu ahval ve seriat icinde...agama bulasmak akil isi degildir....
-
[QUOTE=Strategist;157085]Nasıl olsa aracı kurum bunlar. Kendi kendilerinden komisyon alacak değiller. Akşama kadar milyonlarca kontratı aynı fiyattan alır satarlar zevk için problem değil. Amaç volümü artırıp aracı kurumlar listesinde yukarı çıkmak... :..:[/QUOTE]
Borsa payı ödüyorlar ama VOB için işlem hacminin yüzbinde 4ü kadar.
-
[QUOTE=Strategist;157089]Yaw kardeş burada trading'in kitabını yazmış adamlar işte toplantıda bilmem nerede çürüyorlar ya o moralimi o bozuyor. Benim en büyük hayalim bir gün bu işten o kadar çok para kazanmak ki artık işe gitmek zorunda olmamak.
Ama içimden bir ses çıkıyor "Bu işi Selçuklu ya da Sazan yapamadıysa sen kimsin otur oturduğun yerde hırbo..." diyor, işte o üzüyor beni. :( Yok mu arkadaşlar şu forumda iş yerine trade ederek malı götürmüş, sonra istifasını vermiş ve şimdi Miami'deki villasından trade eden biri, çıksın anlatsın, bize de cesaret versin. :..:[/QUOTE]
Miamide değil de Türkiyede yapanlar var.
-
-
[QUOTE=VOBiX;157098]Miamide değil de Türkiyede yapanlar var.[/QUOTE]
Bi de global traderlar var GÖKHANFINDIK gibi. Bu haftaya kadar Taylandda idi şimdi TOKYOdan yapıyor işlemleri.
-
[QUOTE=VOBiX;157098]Miamide değil de Türkiyede yapanlar var.[/QUOTE]
Hatta topiği bilem var :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/gecimini-sadece-vob-ile-saglayanlar-kosesi-t5249.html[/url]
-
TOKOBA hayırdır...Bugün iş güç yok yada sabah yarım kilo baklava yedin herhalde.. Hem sayfaları geriden takip etmiyosun hem bol bol mesaj yazıyorsun...:)
TOKOBAŞKAN....Hala şu Başkanlık sıfatını açıklamadın bize...Fikri-sent de açıklaamdı..açıklasanıza yaw..üwwwwwww
-
Beyler bankada iş aramaktan vazgeçtim sisteme devam edip en yakın zamanda kendime banka alacağım ve ilk işim de üst yönetimi kovmak olacak :D
-
[QUOTE=Astatin;157102]TOKOBA hayırdır...Bugün iş güç yok yada sabah yarım kilo baklava yedin herhalde.. Hem sayfaları geriden takip etmiyosun hem bol bol mesaj yazıyorsun...[/QUOTE]
aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...
-
[QUOTE=VOBiX;157100]Bi de global traderlar var GÖKHANFINDIK gibi. Bu haftaya kadar Taylandda idi şimdi TOKYOdan yapıyor işlemleri.[/QUOTE]
Gökhan bu mesaja teşekkür etmedi neden acaba?? :)
-
Bana MAVİ yi bulun....:) EURUSD karı 100 pipse çıkınca onun şerefine Mavi havai fişekler atacağım boğazda...:)
-
[quote=enorton;157105]Gökhan bu mesaja teşekkür etmedi neden acaba?? :)[/quote]
meşguldur.....(TOKYO da)
-
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D
-
[quote=enorton;157108]Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D[/quote]
sen bayan sürücüyü kolluyorsun bence..... :::
-
[quote=enorton;157104]aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...[/quote]
sende buldun herhalde ki iş aramaktan vazgeçmişin.vay uyanık seni :::
-
63300 kapatırız... Yontmabull devri biter Cilalıbear devri başlar
-
[QUOTE=enorton;157108]Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D[/QUOTE]
Dikkat Dikkat : Ataşehir trafiğine çıkamdan önce enorton forumda mı yok mu diye kontrol edin forumda değilse trafiğe çıkmayın. Bir defa ile de bırakmıyormuş artık. Tadını aldı mı 7 ayda bir tekrarlıyor üstelik aynı araca .dng
-
[QUOTE=ttcetinkaya;157093]Aşağıdaki linke tıklayın.. Karşınıza küre çıkacak.. Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 34.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..
Sembolunuz karşınızda.. inanılacak gibi değil...:)
:) çok güzelllllllllllll. ......... ...
[url]http://img20[/url]. imageshack. us/img20/ 5718/psychic2tl. swf
__,_._,___[/QUOTE]
yuaw
11-2=9
12-3=9
13-4=9
............
21-3=18
22-4=18
23-5=18
29-11=18
...........
31-4=27
34-7=27
...............
9-18-27................. vs vs bunnarın sonuclarına bak hep aynı herseferınde resimler değişerek devam edeyor :::
Dikkat etmek levazım ::: vopdada aynı oyunu oynayorlar
-
7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Ne dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=VOBiX;157112]Dikkat Dikkat : Ataşehir trafiğine çıkamdan önce enorton forumda mı yok mu diye kontrol edin forumda değilse trafiğe çıkmayın. Bir defa ile de bırakmıyormuş artık. Tadını aldı mı 7 ayda bir tekrarlıyor üstelik aynı araca .dng[/QUOTE]
Valla şok oldum hatta kadınla göz göze geldik, ben bastım gittim o oracıkta kaldı... Aynadan baktım ama gelmedi :) Herhalde şok geçirdi...
-
[QUOTE=SEYYAH;157110]sende buldun herhalde ki iş aramaktan vazgeçmişin.vay uyanık seni :::[/QUOTE]
Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D
-
dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::
-
[quote=enorton;157114]7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG][/quote]
üüüşşş..umarım yapmıştır..bu ne patron amma çok sinyal vermiş bu yaw...:cool:
-
[QUOTE=fXci;157117]dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::[/QUOTE]
Abi olmuyo ama böyle resmen dalga geçiyon ::: Astiyle biz neden bekliyoz dünden beri, tavuk mu bekliyoz :::
-
[QUOTE=fXci;157117]dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::[/QUOTE]
ben zero işlem kısa devam ediyorum efikscim.. dönüş sinyali almadan kapatmam gayri ben bu kısaları..:::
-
[QUOTE=enorton;157116]Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D[/QUOTE]
düzenli bir iş herşeyden daha önemli..üstelik zamanla yükselebilirsin..üstelik halkbnk kamu bankası...
[B]en iyi para düzenli işin varsa hissededir...[/B]
-
[QUOTE=enorton;157104]aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...[/QUOTE]
Geçen yazdığım son iki yılda 200 bin puan getiren ssitemin bugünkü işlemelri
64875 AL
64150 SAT
64450 AL
64050 SAT
.dng
-
63100 sevıyesıne gelırse kazara felan ordan long olurum yoksam her yukarı fırsatta cort accaym tekrardan.....
şindilik flat gayri
-
[QUOTE=enorton;157114]7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Ne dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu sistem adamı yerden yere çarpar be enorton.. bunu mu kullanıyorsun sen..:confused:
-
[QUOTE=Astatin;157118]üüüşşş..umarım yapmıştır..bu ne patron amma çok sinyal vermiş bu yaw...:cool:[/QUOTE]
Evet yaw nasıl 60klık anlamadım ama getirisi güzel... %4500 getiri var... En kötü ayı mayıs 2007 5000 puan zararı var... başka büyük zarar yok...
-
[QUOTE=jerfin;157124]bu sistem adamı yerden yere çarpar be enorton.. bunu mu kullanıyorsun sen..:confused:[/QUOTE]
Yok jerfin kullanmıyorum henüz deneme aşamasındayım..
-
[quote=enorton;157119]Abi olmuyo ama böyle resmen dalga geçiyon ::: Astiyle biz neden bekliyoz dünden beri, tavuk mu bekliyoz :::[/quote]
ne dünü...5 gündür beeşşşş...iyi yapmışım ama..ortalama işlem hacmimle gitsem bir ton komisyonda vermiş ve hatta çarpılmışta olacaktım..en güzeli; hisistem:..:
-
Short'lar flat.
düşüş hızını beğenmedim. :cool:
az bi tepsin de, bi 250 puan daha atalım cebe.:)
az izleyelim.
-
habertürkü açın
Canlı yayında röportaj var vatandaşa nereye yatırım diye soruyorlar kadın ben altından yanayım ama eşim hisse senediyle ilgilendiği için ebn altın da desem hise senedi oluyor. Altın düşse de istikrarlı ama hisse senedi çok riskli özellikle bugün baya düşmüş diyor. Kocasıan söz geçiremiyor. Kocası da hisseci. Eşi de altın sepkülatif yükseliyor 1067 onsu gördü gevşiyor. diyor.
Yaşlı bir amcam da dövize yatırım yaparım [COLOR="Blue"]dövize her gün [B]zam[/B] geliyor[/COLOR] dedi.
-
spotta ortala desteğini kırdı...lelele