Ya bu FX de ne para var **, 1.4935-1.4895=0.0040, 0.0040*50=0.2 way beee..
ama birde tatlı yemenin acı *****sı var..:)
Printable View
Ya bu FX de ne para var **, 1.4935-1.4895=0.0040, 0.0040*50=0.2 way beee..
ama birde tatlı yemenin acı *****sı var..:)
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın[/QUOTE]
en iyi yatırım borsadır(!)..nasılsa kriz bitti..
gelin alın 6.40 dan garantiyi..
1.60 dan gelmiş...
şimdi artık nede olsa önümüzü görüyoruz..::::::
[quote=enorton;157116]Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D[/quote]
sermayen sağlamsa traşsız,kravatsız devam et derim enerton :)
ama kısıtlı sermaye ile bu iş benim diyenin yapabileceği iş değil o da ayrı..
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın[/QUOTE]
tv izlemiyorum, gazete okumuyorum artıkın vobiksim.. çünkü hemen gözüm ister istemez finans haberlrine takılıyor.. ekonomi medyasından soyutladım kendimi gayri..:::
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın
Canlı yayında röportaj var vatandaşa nereye yatırım diye soruyorlar kadın ben altından yanayım ama eşim hisse senediyle ilgilendiği için ebn altın da desem hise senedi oluyor. Altın düşse de istikrarlı ama hisse senedi çok riskli özellikle bugün baya düşmüş diyor. Kocasıan söz geçiremiyor. Kocası da hisseci. Eşi de altın sepkülatif yükseliyor 1067 onsu gördü gevşiyor. diyor.
Yaşlı bir amcam da dövize yatırım yaparım [COLOR="Blue"]dövize her gün [B]zam[/B] geliyor[/COLOR] dedi.[/QUOTE]
.dng.dng.dng
Almanyada sokaktaki insana sorsan dax kaç diye, ya da avro dolar paritesi kaç diye bön bön bakar... bizim millet ayaklı borsa... :)
[quote=YAVUZHAN;157133]sermayen sağlamsa traşsız,kravatsız devam et derim enerton :)
ama kısıtlı sermaye ile bu iş benim diyenin yapabileceği iş değil o da ayrı..[/quote]
yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
kalkıpta 150/200 milyar demede.
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D
bir arkadaş anlattı...endeks 23000 lerdeyken aracı kurumunu aramış ya ben tüpraş alayım diye..aracı kurum uzmanı alalı bir tarzda yapma etme demiş aldırmamış...28000 ken aramış...ya zaten çıktı daha ne demiş...35000 ken aramış, saçmalamayın demiş adam resmen...geçen hafta aramış, GARAN çok güzel görünüyo, orta vadeli düşünebiliriz demiş uzmanı :)
[quote=enorton;157135].dng.dng.dng
Almanyada sokaktaki insana sorsan dax kaç diye, ya da avro dolar paritesi kaç diye bön bön bakar... bizim millet ayaklı borsa... :)[/quote]
Geçen gün eşimin alamandan bir misafiri vardı...elemana yawf sizin dax da ne oldu öle bea dedim...garipim öle kaldı :D:::
[QUOTE=SEYYAH;157136]yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D[/QUOTE]
Aslında bence enaz 100 milyar gerekli kafa rahat olsun stres yapmasın diye...
[QUOTE=jerfin;157134]tv izlemiyorum, gazete okumuyorum artıkın vobiksim.. çünkü hemen gözüm ister istemez finans haberlrine takılıyor.. ekonomi medyasından soyutladım kendimi gayri..:::[/QUOTE]
Arada bakıp dünyadan haberdar olmak lazım en azından seans kapalıylen bak.
Ben de zaplarken gördüm müzik kanalalrı arasında dolaşıyorum.
aşağıdaki resme iyi bakınız detaylar seans sonu, ew sayımı değildir, fractali sakız yapanlara kapak niyetine bir çalışma
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/fractal1-1.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;157137]bir arkadaş anlattı...endeks 23000 lerdeyken aracı kurumunu aramış ya ben tüpraş alayım diye..aracı kurum uzmanı alalı bir tarzda yapma etme demiş aldırmamış...28000 ken aramış...ya zaten çıktı daha ne demiş...35000 ken aramış, saçmalamayın demiş adam resmen...geçen hafta aramış, GARAN çok güzel görünüyo, orta vadeli düşünebiliriz demiş uzmanı :)[/QUOTE]
hepsi böyle...
benim başıma 10 kere geldi...bakma bunların yat. uzman hikayesine..
[quote=enorton;157139]Aslında bence enaz 100 milyar gerekli kafa rahat olsun stres yapmasın diye...[/quote]
abicim kaç işsiz adamın elinde nakit 100 milyar var?
çemberi daraltıyorum o zaman.15-20 milyarla ev geçindirebilir misin?tüm sermayen bu kadar diyelim.
cvp ver çabık çabık çabık :..:
[quote=SEYYAH;157136]yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D[/quote]
Maydanos olmuş gibi olcem emme... ev nerede.. ev sizinmi... SSKlımısınız... ::::::.kom
Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...
HUGE küskü on the road
bunlar hepsi böyle..
ekonomistler,yat. uzmanları ne işe yarar..mesela garantibnksı 1.60 dan 6.40 a geldi...
yahu kardeşim en azından insan 2.00-2.50 arası kanaat belirtir...orta vadeli alın der...
[quote=enorton;157145]Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...[/quote]
1.250 idi 250 ye mi düşmüş?
herkes şortçu olmalı bir dalga daha olmalı
ama bugünlük bu kadar yeter gibi
gün sonu 64 üzerinde sistemleri ala geçiren bir kapanış ve
pazartesi bir eksi gapla tekrar satış ve
sonrasında tomurcuklar açar bence...
75 bin bizi bekliyor:)
Yarım saattir gözüm FDOW'da. O ne yaparsa milim milimine bizim VOB da takip ediyor. Taklitçi zihniyet çıktı ortaya yine. Sistemleri FDOW'da çalıştırıp VOB'a uygulasak daha iyi sonuç alırız herhalde...
200.000 kişi x 50 Tl = 10.000.000 TL helal olsun güzel para...
[quote=fikrisent;157144]...ev nerede...[/quote]
ev istanbul'da anadolu yakası yürüyerek sahile 5 dk :::
[QUOTE=SEYYAH;157148]1.250 idi 250 ye mi düşmüş?[/QUOTE]
Haberturk öyle diyor şimdi ben tam bilmiyorum açıkçası....
[QUOTE=SEYYAH;157143]abicim kaç işsiz adamın elinde nakit 100 milyar var?
çemberi daraltıyorum o zaman.15-20 milyarla ev geçindirebilir misin?tüm sermayen bu kadar diyelim.
cvp ver çabık çabık çabık :..:[/QUOTE]
Valla 1 yıldır geçindiriyorum... :D
[QUOTE=enorton;157151]200.000 kişi x 50 Tl = 10.000.000 TL helal olsun güzel para...[/QUOTE]
Muhalefet partilerine mail atayım da bu işe el atsınlar yaw... Kpss para, kpds para, halkbankası sınav yapar para, yaw milletin zaten işi gücü yok nerden bulacak parayı? Devlet bankası neden para alıyor sınav için anlamadım... Özel bankalar bile almıyor... 50 TL çok yüksek bir kişinin sınav masrafı ne kadar olabilir ki??
[QUOTE=SEYYAH;157143]abicim kaç işsiz adamın elinde nakit 100 milyar var?
cvp ver çabık çabık çabık :..:[/QUOTE]
vur kaç ederek emme velakin sapırlı olup teknik yerelerinden işlem yaparsan... Ve hergun kendüne hedef kazanç belirlersen
3000 TL bile yeter gayri ...
ben kurumların kendilerine alıp verme sebebini çözdüğümü düşünüyorum.
kendi kendime oluşturduğum (kimilerine çok saçma gelecek olan) teoriyi desteklemek için son bir 64,350-375'e tırmanmalı.
eğer tırmanır da, 64e tekrar düşerse, kafamda iyice netleşir....kom
[quote=mozkan;157141]aşağıdaki resme iyi bakınız detaylar seans sonu, ew sayımı değildir, fractali sakız yapanlara kapak niyetine bir çalışma
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/fractal1-1.png[/IMG][/quote]
[URL=http://img119.imageshack.us/i/asz.jpg/][IMG]http://img119.imageshack.us/img119/117/asz.jpg[/IMG][/URL]
Sayın mozkan,
VOB30 10.Eylül-16.Ekim arasını hatırlattığından, resmedeyim dedim.
Açıklamanızı bekliyoruz.
Bol şanslar...
[quote=fXci;157156]vur kaç ederek emme velakin sapırlı olup [B]teknik yerelerinden işlem yaparsan[/B]... Ve hergun kendüne hedef kazanç belirlersen
3000 TL bile yeter gayri ...[/quote]
kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
ben 1 dk grafla trade işine taktım kafayı emme onunla ilgilide tatminkar cvp gelmedi.
yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı? :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????
[quote=mavi;157158][URL="http://img71.imageshack.us/i/fractalu.jpg/"][/URL]
Sayın mozkan,
VOB30 10.Eylül-16.Ekim arasını hatırlattığından, resmedeyim dedim.
Açıklamanızı bekliyoruz.
Bol şanslar...[/quote]
Sen yinede boğaza bir bak akşam EURUSD çöküşü şerefine atılan Mavi havaifişeklere...
Şaka bir yana; akşam bloomberg de, abuk subuk bir ülkenin MB başkanı bile yeni rezerv para lazım diyordu..Aha dedim USD zamanı :)...öncü göstergeler, öncü fikirler :)
[QUOTE=SEYYAH;157136]yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?[COLOR="Blue"]eşte çalışıyor varsayalım.[/COLOR]
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D[/QUOTE]
Çok ayıp pambııık eş çalışacak snevde duracaksın cık cık cık...
Ne gerekiyorsa iki katını bulundur eşin evde kalsın... .dng
[QUOTE=fikrisent;157138]Geçen gün eşimin alamandan bir misafiri vardı...elemana yawf sizin dax da ne oldu öle bea dedim...garipim öle kaldı :D:::[/QUOTE]
FAX machine? .kom
fiyat ve apsd aynı anda düşüyor..
vobix hangi senaryodayız,rolümüz nedir,yoksa yine yeniden figuranmıyız :)
çok kısa oyun planım gayri
[IMG]http://i35.tinypic.com/15zi690.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
ben 1 dk grafla trade işine taktım kafayı emme onunla ilgilide tatminkar cvp gelmedi.
yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı? :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/QUOTE]
artık Van munut bakmıyorum emme 5 -15 minut bakıyorum
[quote=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
[COLOR=red]yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı?[/COLOR] :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/quote]
Sistemle kazanacağın puan, öncelikle kullandığın sisteme bağlıdır, periyoda değil:D:D
[QUOTE=enorton;157145]Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...[/QUOTE]
Ben hiç başvurmadım zaten. KAPa 1250 kişi diye açıklama gitti. işin kötüsü uzman ayrdımcılığını kazanamayna servis görevlisi görevini teklif ediyorlamrış. İki yıl önce bir arkadaşım böyle girmişti. Servis görevlisine girmeyene de banko görevlisi işini teklif ediyorlardır. Bu yüzden hiç kimsenin direkt banko görevlisi pozsiyonuna başvurup da gireceğini sanmam.
[QUOTE=abka;157147]bunlar hepsi böyle..
ekonomistler,yat. uzmanları ne işe yarar..mesela garantibnksı 1.60 dan 6.40 a geldi...
yahu kardeşim en azından insan 2.00-2.50 arası kanaat belirtir...orta vadeli alın der...[/QUOTE]
Aracı kurumalrda bazı birimelrin açılması için o birimde müdür müdür yardımcısı vs ünvanlarla eleman çalıştırılması gerekiyor. o kapasitede insan olmayınca en tecrübeli km varsa ona gel seni mdürü yapalım diyorlar işte.
[QUOTE=Astatin;157146]HUGE küskü on the road[/QUOTE]
Firstly break the 63,800
[QUOTE=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/QUOTE]
zeyyah accuk flat kalmasını bilmen leazım .....bigun 100 pıvan alırsın devrisi gun 500 pıvan illa bugun 300 alcem dıye yırtınmaycan... grafa bakcan sana ne vaadediyo....
bugun -200 pıvan eksi olursun emme oburgun +700 .... önemli olan o -200 pıvanı nasıl yaptıvın... stratejine gore belirlediğin stoptan dolayı mı yoksam keyfen mi yaptın.... stratejinden dolayıyse zati kabullenmiştin gibi....gibiii.............
o yüzden zistemde neymiş daa yerim zistemini