[QUOTE=selçuklu;422222]yes we can gnome patron .. 1750 kapatsın bugunkü bar...:)))[/QUOTE]
Keşke patron . Ama zor gibi.şöyle babacan bir spike bar geleydi iyiydi ama dikkat ettiysen o çubuklar hep öğlenden sonraları geliyor. :(
Printable View
[QUOTE=selçuklu;422222]yes we can gnome patron .. 1750 kapatsın bugunkü bar...:)))[/QUOTE]
Keşke patron . Ama zor gibi.şöyle babacan bir spike bar geleydi iyiydi ama dikkat ettiysen o çubuklar hep öğlenden sonraları geliyor. :(
malesef cubuk aşağı belki daha sonra...
[QUOTE=gnome;422233]Keşke patron . Ama zor gibi.şöyle babacan bir spike bar geleydi iyiydi ama dikkat ettiysen o çubuklar hep öğlenden sonraları geliyor. :([/QUOTE]
gısmet patron .. bu yataydan çıkış sert olcak ama ...
[IMG]http://d1212.hizliresim.com/14/f/gv34n.png[/IMG]
ne güzel abi yatay ne yaparsan bekleyince kara geçiin voba bulaştık adam hergün ranıyor arkadaşşşş tamam düşmesinde insan yatay olur *****************
[QUOTE=jelibon;422231]a kanala değdi, b başladımı acep?
Jelibon.[/QUOTE]
Başlamadıysa elimizi taşın altına koyalım yeni bir 15 dakkalık verelim, evet 1380 e düşüş başlamış olabilir ama bir double zigzag da olabilir, zaman gösterecek.
Jelibon.
Uykusuz her gece . . .
Salı ve çarşamba 2 kere aşağı , 2 kere yukarı olmak üzere zig-zag yaptı . 14 puan zarar ettirdi . Saat 22.00 barı ile tekrar sat geldi 1711.00 den yine sattık . Sabaha kadar uykusuz kaldım . Indik yatayken olabilecek en kötü senaryoyu yaptı .
Aslında al-sat yapılabilirdi ama sisteme uyup yapmadım .
1712 nin altına ya da üstüne ne kadar giderse ters tarafa da o kadar gider . 1705 e düştü 7 puan 1719 a gitti . Sonra 1723 e gitti 11 puan sonra döndü 1699 lara geldi . Ama ben yapmadım trend yakalarım diye . Ufak 2-3 zarar oldu , şu anda itibarıyla fit oldum . 1699-1700 de sistem satta ve ben uyumak istiyorum .
15daksp.
jel.
Genel olarak 1712 iyi çalıştı , yoruldu . Yarın sabah emekli olacak ve yerini yeni bir trende bırakacak .
Normal şartlarda dün akşam 1723 e çıkan o büyük çubuğun devamı gelmesi gerekirdi.gelmeyince hatta o çubuğun en düşüğünün altına inildiğinde terse geçilmesi gerekirdi klasik teknik analize göre . Tesadüfe bakın kı o çubuğun en düşük değeri bizim 1712 indik değeri idi .
[quote=selçuklu;422235]gısmet patron .. Bu yataydan çıkış sert olcak ama ...
[ımg]http://d1212.hizliresim.com/14/f/gv34n.png[/ımg][/quote]
cuma sabahı ya da öğlen ........................................
1500 öncesi 1380-1400 görecez ama önce 1450 lerden başlamalı b düşüş. Unutmayın alt sayım ewlerin her zaman değişme şansı vardır.
Jelibon.
[quote=gnome;422224]aslında shortluk bir durum yok .
Yatay da mavi çizgiyi beklemek daha iyi sonuç veriyor . Gereksiz tansiyonu önlüyor .
1703 alışı 1712 den sattı .
1712 satışıda 1714 den zararla kapatıp longa geçti ve hala longda .[/quote]
bu sistem görevini iyi yapıyor 1711 den sat verdi .
[quote=finalwave;422227]makine gümüşte ne diyor gnome[/quote]
patron senin gümüş de indik değeri 33.245.......... Altı-üstü .
Yalnız ben bundan tırstım . Geçen sinyalde yatay gitmiş bu cuma gelecek sinyalde büyük bir ihtimalle daha düzgün ve para kazandıracak bir trend yapması beklenebilir .