ehihihihiii gücü yetmedi 50.000 kapatmaya..::::::
Printable View
ehihihihiii gücü yetmedi 50.000 kapatmaya..::::::
[QUOTE=YAVUZHAN;157251]bugünmü başlıyor 17:35 tarifesi ?
ben pazartesi başlarız diyordum..
e o zaman 63 bine doğru kaykılmak için daha vakit varmış :::[/QUOTE]
onun için uyardım ya hemen kapatmayın pozlarınızı diye... pazartesi imkb başlıyor.. vob bugünden başlayacak...
63500 den flat..çok çoşku var..
[quote=Astatin;157248]çok pis verecekler arkasından yet,işilmeyecek.. 15 dakıkalıklardaki 3 üncü pu da badem oldu..tıpkı yükselişte nu ların badem olması gibi[/quote]
Şortcuların kralı Fordçu Astatin :..: abi be ben ne foruma girsem seni şort görüyom ama geçen sanırım flatingendin.
[QUOTE=jerfin;157246]evet kapatır.. dow'da yine 10.000 üstü kapatır.. bir yandan dürtüyorlar kısaların yarısını olsun kapat diye emme kararsızım..:o[/QUOTE]
Bizimki kapatamadı darısı dowun başına :..:
jani'nin hedefine geldik.. tebrikler guzum..+.
[QUOTE=jerfin;157249]bugün 17.35 de bitiyor seans, ona göre ayarlayın kendinizi[/QUOTE]
Unutmuştum valla :::
[quote=fikrisent;157255]Şortcuların kralı Fordçu Astatin :..: abi be ben ne foruma girsem seni şort görüyom ama geçen sanırım flatingendin.[/quote]
:):::::: sistem al verirse ben en iyi ihtimal flat olurum..sistemin satlarına kesin uyarım...long pozda 300 puan görünce karı hemen kapatırım..longd zararı çok erken şortta ise sadece erken keserim..:::::: tepe diyarlarındayız fikrim sentim...büyük küskü operasyonunda şortta olmak lazım.dng
tepe ve dip avcılarından sonra tepki avcıları da aramızda :)
boz ayı hafta sonuna şort........
esas yıkım haftaya.......
65.200 tepedir.....geçilmez bence...
[QUOTE=Astatin;157259]:):::::: sistem al verirse ben en iyi ihtimal flat olurum..sistemin satlarına kesin uyarım...long pozda 300 puan görünce karı hemen kapatırım..longd zararı çok erken şortta ise sadece erken keserim..:::::: tepe diyarlarındayız fikrim sentim...büyük küskü operasyonunda şortta olmak lazım.dng[/QUOTE]
Abi eylül 2008 deki gibi 10.000 puanlık düşüş olsun istiyorum çok şey mi istiyorum :::
633xx hedefine devam (kapatacağım manasında değil, sabah bugünkü kapanış tahminim olarak telaffuz ettiğim rakkam olduğundan..yoksa şort tabiki şort bir tanem..geceyede şort, haftayada şort :)
[B]kanımca 10.000 etrafında dow bir süre dönecek[/B]...epey kişi yükselişe inanmalı..sonra şelale...
[quote=jerfin;157257]jani'nin hedefine geldik.. tebrikler guzum..+.[/quote]
valla bendende bi bravo süperdi
[QUOTE=Astatin;157263]633xx hedefine devam (kapatacağım manasında değil, sabah bugünkü kapanış tahminim olarak telaffuz ettiğim rakkam olduğundan..yoksa şort tabiki şort bir tanem..geceyede şort, haftayada şort :)[/QUOTE]
Selçuklu abi nerde yaw... Dün gece onca boğa fotoğrafı koymuştu yazık oldu heyvanlara :)
tepki 63.850 ye kadar olabilir........
boz ayı ballı para sever....
[QUOTE=tırtıl;157265]valla bendende bi bravo süperdi[/QUOTE]
dedim sana dimi.. guzu foruma döndüğünde bil ki düşüş başlayacaktır diye..:::
[quote=sazan;157241]Yahu bu adam oynadığı rol icabı saf mantık adamı değilmi (no emotions).
Asti de onu kendine rol model aldıysa, üzülemez , küsemez.:..:[/quote]
üwwww mr. spakı saymadın aralarında..üwwww
633xx olan tahminimin 633 ünü atıyorum... xxx olarak revize ediyorum..misal 975 kapasın doğrudan...:)...ancak son 5 dakika son bir eviyon daha yapabilir artı eksi 50 puan kadar
bu hareketin kesin geri dönüş degil sadece bir ara düzeltme oldugunu düşünüyorum yukarı hareketin çarşambadan itibaren aynı sertlikle devam edecegini zannediyorum bence net biçimde boga piyasasındayız
[quote=jerfin;157268]dedim sana dimi.. guzu foruma döndüğünde bil ki düşüş başlayacaktır diye..:::[/quote]
eheheh evvet valla ne yalan söliyim 4/1 shorttum geldiği gibi fulledim :)) bunda hem kuzunun hem sizin payınız var teşekkürler :)))
[QUOTE=jerfin;157268]dedim sana dimi.. guzu foruma döndüğünde bil ki düşüş başlayacaktır diye..:::[/QUOTE]
eee guzu bu boru deell :D
bravo kuzum
her aşağı hareket şortlara verilen sus payı hatta rüşvettir......
büyük ( ballı para..) parayı vermemek içindir...
şortları muhafaza etmek gerektir..
[QUOTE=abdullah yıldız;157271]bu hareketin kesin geri dönüş degil sadece bir ara düzeltme oldugunu düşünüyorum yukarı hareketin çarşambadan itibaren aynı sertlikle devam edecegini zannediyorum bence net biçimde boga piyasasındayız[/QUOTE]
Aslında her kadar tersini istesem de ben de sizin gibi düşünüyorum...
[QUOTE=küçük_k;157244]kuzu para sayma işi bitmedi mi.. vetan evlatları bi işaret bekliyorrr[/QUOTE]
En son nakitti o 1100 puan aldım çekildim diyordu.
[QUOTE=VOBiX;157276]En son nakitti o 1100 puan aldım çekildim diyordu.[/QUOTE]
tepkide geri shortlamıştır o.. kan kokusuna dayanamaz..:::
[QUOTE=jerfin;157268]dedim sana dimi.. guzu foruma döndüğünde bil ki düşüş başlayacaktır diye..:::[/QUOTE]
VOBda köşe olmanın parolası = KK
[B]K[/B]ayahanı görünce longla
[B]K[/B]uzuyu görünce shortla
Fkat kzuu kayahan kadar başarılı değil. Kayahnın son rallisi 35000 puanlık oldu kzuudan da bekleriz böyle performans.
[quote=abdullah yıldız;157271]bu hareketin kesin geri dönüş degil sadece bir ara düzeltme oldugunu düşünüyorum yukarı hareketin çarşambadan itibaren aynı sertlikle devam edecegini zannediyorum bence net biçimde boga piyasasındayız[/quote]
Banada düzeltme gibi geliyor.
[quote=boz ayı;157261]boz ayı hafta sonuna şort........
esas yıkım haftaya.......
65.200 tepedir.....geçilmez bence...[/quote]
sen bayağı bi geriden geliyon anlaşılan...
[B][COLOR=blue]65.475[/COLOR][/B] gördü dün piyasa!!!
[quote=SEYYAH;157280]sen bayağı bi geriden geliyon anlaşılan...
[B][COLOR=blue]65.475[/COLOR][/B] gördü dün piyasa!!![/quote]
her gördüğü yer önemli değildir....
önemli olan 65.200 dür...en yüksek ayrı ..en ciddi direnç ayrıdır....
sende öğrenirsin..
bugün yeni yüksek yapıp en dipten kapanıyor........
anlamını söylemeye gerek yok........şorta devam.........
[quote=boz ayı;157281]her gördüğü yer önemli değildir....
önemli olan 65.200 dür...en yüksek ayrı ..en ciddi direnç ayrıdır....
sende öğrenirsin..[/quote]
yok kalsın yanlışın bana gereği yok :::
sen devam et .kom
az kaldi...kapatip long olacagim yawrularim....
63400 haftalık kuvvetli destek var.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/16/3055.jpg[/img][/url]
guzum long olacaksa short girilmez geceye... flatladım hepsini...
[QUOTE=boz ayı;157282]bugün yeni yüksek yapıp en dipten kapanıyor........
anlamını söylemeye gerek yok........şorta devam.........[/QUOTE]
Kim yeni yüksek yaptı?
risk aldım..63400 den 1/2 kaldıraç uzunladım..
Arkadaşlar 60 lık düzeltme çizgisi aşağı düştü.üwww düzeltme bitti galiba.Tam destekte düşmeside ilginç.
[quote=jani;157284]az kaldi...kapatip long olacagim yawrularim....[/quote]
longladık kuzum.... hepinize eyi akşamlar..
[quote=jani;157284]az kaldi...kapatip long olacagim yawrularim....[/quote]
kesinlikle ÜSTADsın+.