Doplantıay giriyom..şortlara iyi bakın ha
Printable View
Doplantıay giriyom..şortlara iyi bakın ha
uzunlar kapandı..flat bekler.:confused:
eski bir atasözü der ki "neyi alıp satıyorsanız onun grafına bakın"..yemişim dow u dax ı :)
ayrıştaaaa geeell
[quote=saraylı;267390]evet kısalar ,wma ters kesişimi ile kapandı,
sistem flat,
wma lar aşağı kesese tekrar kısa yapılacak,
şimdilik uzun yokkk...:)
vay canına yazarken wma lar aşağı kesmiş,:(:o
tekrar kısa...:D:D:D[/quote]
Ben yeterli gördüm başka pozisyon almaya gerek yok bugünlük:::
Kedinin duruşa bak sanki kral :)
[quote=saraylı;267384]açılışta long olabilirsiniz ya da olmayabilirsinz,
olursanız ve boll+sto ile realize ederseniz 550 puan da ordan geliyor...
son longu da 12.00 de 74.000 den wma larla kapatıyosunuz,ordaki zarar -100 puandır...
+1000 eder...şu ana kadar...
bir de bazı tradeleri yapmayabilirsiniz,
bütün tradeleri yapacaz diye bişi yok...:)))[/quote]
[quote=saraylı;267390]evet kısalar ,wma ters kesişimi ile kapandı,
sistem flat,
wma lar aşağı kesese tekrar kısa yapılacak,
şimdilik uzun yokkk...:)
vay canına yazarken wma lar aşağı kesmiş,:(:o
tekrar kısa...:D:D:D[/quote]
bir soru sorduğunuz zaman,
yanıtı aldıktan sonra tşk butonuna basarsanız,
en azından yanıtı okuduğunuzu anlarım,
yoksa okunmadı diye düşünürüm,
tabiki tşk alma amacıyla söylemiyorum,
sizin konuyu anlamanız ,
benim için çok daha değerli...:)
[quote=Astatin;267397]eski bir atasözü der ki "neyi alıp satıyorsanız onun grafına bakın"..yemişim dow u dax ı :)
ayrıştaaaa geeell[/quote]
aynen ispota bile bakmıyorum +4000 makas koysa haberim olmayacak
[quote=Astatin;267395]Doplantıay giriyom..şortlara iyi bakın ha[/quote]
dabi dabi, bakçem ben senin şortlara merak etmeyesin gayri ::::D
[quote=saraylı;267400]bir soru sorduğunuz zaman,
sizin konuyu anlamanız ,
benim için çok daha değerli...:)[/quote]
evet birde tşk basmayınca bana karşındakini sallamıyomuşun gibi geliyo mutlaka basarım
[quote=canningtown;267368]zannediyorum benim kaçırdığım bişiy var bu str sisteminde...
teyid amaçlı soruyorum..
1 incisi, açılışta long olma imkanı yok, değil mi..zaten gaplı açmış, ppozisyansuz olduğumuza göre sinyal beklenecek...?
2 incisi, 10:30 veya 25 te wma lar aşağı kesiyor, ancak ema 55 yukarı deyip short açılmıyor... ancak 10.30 barı ema 55 değeri olan 37.850 ye değiyor, short var mı yok mu? yok diyelim.. halaa flatız.. 10:55 barında artık ema 55 aşağı kesiyor.. bar kapanışı 73.925... shortladık... ?
3 üncüsü, 11.30 barında wma lar yukarı kesiyor.. fiyat 74.100.. stop artı uzun olmalıyız.. - 175 puvan... ??
4 üncüsü, 12.05 barında... wmalar aşağı kesiyor tekraren.. artı ema 55 altına iniliyor.. stop.. 73.900...artı shortlamamız lazım... - 200 puvan....
5 incisi... son shortu kapamak üzereyiz.. fiyat 73.175.. kaparsak... +725 puvan..
toplamda, 725- (175+200) = 350 puvan....??
doğrumuyum ???[/quote]
[quote=saraylı;267384]açılışta long olabilirsiniz ya da olmayabilirsinz,
olursanız ve boll+sto ile realize ederseniz 550 puan da ordan geliyor...
son longu da 12.00 de 74.000 den wma larla kapatıyosunuz,ordaki zarar -100 puandır...
+1000 eder...şu ana kadar...
bir de bazı tradeleri yapmayabilirsiniz,
bütün tradeleri yapacaz diye bişi yok...:)))[/quote]
abi doğrudur, son long -100 yazabilir.. ancak açılışta, str gereği long olamayız... dünden poz yok.. açılış gapli... dolayısıyla bu sinyali dikkate alamayız.. ki alırsak, genele baktığımızda, büyük çoğunlukla bu açılış sinyalleri zararlıdır.. mesela dün , bugünün tam tersi aşağı gapli açıldı ve sinyal verdi... ve zarar yazdı..
neyse, abi, genel olarak dogru anlamışım aslında... ama yatay hareketler.. bir kaç saat sürse bile.. büyük zarar potansiyeli taşıyor... (benim "tamam şimdi uyguluyorum" dediğim günler hep bunlara denk geldi, sonuç, trendi kaçır, yatayda zarar et, oldu..maalesef.. netice..%25 zarar..toplamda.. miktarlar küçük, üzülmeye değmez, ancak moral bozar. o ayrı)
bu arada, yatayda boll kullanmak da çok zor... geriye dogru bakınca kolay gibi bir görüntü var.. lakin... yatayın YATAY oldugunu , olurken değil, olup bittikten sonra anlayabiliyoruz ancak...
neyse kafa şişirdim..
bol kazançlar..
[quote=cırcır;267398]Ben yeterli gördüm başka pozisyon almaya gerek yok bugünlük:::
[B]Kedinin duruşa bak sanki kral[/B] :)[/quote]
hakkaten ya kral gibi durmuş,,
bunlar böyledir,benimki de öyle duruyo,
ormanlar kralı...:::
[quote=saraylı;267400]bir soru sorduğunuz zaman,
sizin konuyu anlamanız ,
benim için çok daha değerli...:)[/quote]
abi ben de cevap yazıyordum da.. ondan şeyettim di...:o
[quote=hpy;267392]Ayu senaryomu devreye soktum.Açıklamalar topicte.[B]Bir süre[/B] kıpraşmadan kısa.[/quote]
5000 puan kadar bir süre :::
Sarı Çizginin formulu ne olmalı peki Astatin Bey ? Sadece ufak bir tuyo istiyorum MS de simule etmek için..Bahsettiğiniz konu cogu sistemcinin sorununu cozecek cinsten belki de bir sistemcinin evrilme yeteneğini artıracak kadar..Başka fikirlerle zenginleşmesine izin vereceğinizi düşünüyorum..
owwwwwwwwwwwww mondiyo ..
[quote=canningtown;267406]abi ben de cevap yazıyordum da.. ondan şeyettim di...:o[/quote]
aceleciliğimi bağışla,
ben biraz hızlıyım galiba,:::
eyvallah doğru uygulamışsın genelde str yi ancak yanlış zamanlarda girdiğin için zarar olmuş,
uzun vadede kara geçersin inş...
sevgilerrrrr....:D:):::.lelele
Sabahları bir önceki günün sinyalinin devam etmesi benide zorluyor ama yapacak bişey yok. Mesela bugün sabah 750 den longlamak lazımdı. Sonuç olarak fikrim sabah gaplıysa önceki günün sinyali devam ediyorsa uygun seviyeden yakalamak şartıyla girilebilir.
Birde gaplı günlerde korkmaya gerek yok gapın hemen kapandığını gördünüz mü hiç? Ben görmedim biraz oyalanır falan.
bizi bıraksınlar..bovespayı alsınlar..yetre ya yeter ya..
[quote=Astatin;267397]eski bir atasözü der ki "neyi alıp satıyorsanız onun grafına bakın"..yemişim dow u dax ı :)
ayrıştaaaa geeell[/quote]
o atasözünü de ben yemişim. dow bi 14.000 daha yapsın da bak bakam biz 150 miyik 200 mü. ehuehuehe...
ayrışma mı dediniz :::
[quote=cırcır;267414]Sabahları bir önceki günün sinyalinin devam etmesi benide zorluyor ama yapacak bişey yok. Mesela bugün sabah 750 den longlamak lazımdı. Sonuç olarak fikrim sabah gaplıysa önceki günün sinyali devam ediyorsa uygun seviyeden yakalamak şartıyla girilebilir.
Birde gaplı günlerde korkmaya gerek yok gapın hemen kapandığını gördünüz mü hiç? Ben görmedim biraz oyalanır falan.[/quote]
Benim standartlarıma göre bu sabah 850 üzeri her seviye longlamak için uygun değildi dünden devam eden sinyal olduğu için.
[B]STRem[/B] 900 den sat devam ben 6-10wma kesişmesi ile yeterli görerek çıktım.
dax 5850 biz 72000***..kırmadan ayu şöleni başlamıyo..teknik öyle der..buralar..hala düzeltme seviyeleri..dow kötü düşiir...belki bizide alır aşa..
Elinde oya
Gidiyor toya
Dudağı boya
Şelale Hanım
@@@@@@@@@@@@@@@
Elinde mili
Bülbüldür dili
mahlenin gülü
Şelale hanım...
wowwwww .. mondiyosal fraktalik ve baskılı küsküsel ... owwww
veri varmıdı..belkim teper biraz..çok bilanço varmış abd de..gene sallanacağuz..biz az düşüyorz yaw..haksızlık deelmi..neyse belki düşeriz..hehe..dowda gebererek açılcak..şort kalsak bi türlü....sistem sattta..üüww..asti..piramitliyomusun lem..
05.07.2010 17 barından beri 120 dakikalıklar ema55 altına hiç inmemiş.Şuan ise tam sınırda ve altına inmek üzere.900 altı arkama yaslanırım kısalarımla.
tobo yapmaya çalışıcak..ü[url]www..[/url]
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE]4.Direnç : 78.250[/B]
[B]3.Direnç : 76.625[/B]
[B]2.Direnç : 75.000[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.200[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]Pivot : 73.375[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.575[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 71.750[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 70.125[/B]
[B]4.Destek : 68.500[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.525[/B]
[B]3.Direnç : 74.775[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.275[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 73.925[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.875[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 72.525[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 72.025[/B][/COLOR]
[B]4.Destek : 71.275[/B]
72.875 ,72.525 destekler...:)
hooop indir mürsel
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/tyd91risgc.png[/IMG]
ohowww ... mondiyo ...
Alıntı:
[B]hpy[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=267380#post267380"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Dün 72600-74000 beklemiştim 72550-74175 oldu hareket alanımızç[/I]
[I]bugün ise 73000-74800 bekliyordum.74375 yapabildik en fazla.Ama son durumda 73 altına inilmesi [B][U]DURMAK BİLMEYEN SERT SATIŞLARIN TETİKÇİSİ OLABİLİR.[/U][/B]halen uzunum ama ayu senaryom işleyecek gibi düşünmeye başladım.[/I]
inilmesi mi yoksa 3 gün altında kapanış yapması mı bu ihtimali gerçekleştirir hpy
topiğine arada sıra da bir göz atsan iyi olur hpy kardeş ;)
göstergeler 1 kere yukarı yapmazsa küserim dedi.
72.850den lonk.
ama pozisyonun hası €/capon yeni longlarında. çok pis tırsıyom meretten...:::
bizde dax gibi düşelim..1.5 düşmüş...x 30 önceki dibe gelmiş..
[quote=unlimitted;267438]göstergeler 1 kere yukarı yapmazsa küserim dedi.
72.850den lonk.
ama pozisyonun hası €/capon yeni longlarında. çok pis tırsıyom meretten...:::[/quote]
hobaaaaaaaaaaa €/capon yeni flat...
10 dakkada %20. yemişim vobu :::.lelele.lelele
str em 73.900 den sat vermişti..hala işlemsiz sat da...tam 1.200 puan aşşağı geldi...of of..ama ben erken realize ettim..
sabah 2 işlem daha vardı..onların toplamı +125 puandı..
[QUOTE=abka;267443]str em 73.900 den sat vermişti..hala işlemsiz sat da...tam 1.200 puan aşşağı geldi...of of..ama ben erken realize ettim..[/QUOTE]
arada flatledi 1 kere .. sonra tekrar sata geçti ..
[quote=unlimitted;267438]göstergeler 1 kere yukarı yapmazsa küserim dedi.
72.850den lonk.
ama pozisyonun hası €/capon yeni longlarında. çok pis tırsıyom meretten...:::[/quote]
72.950 flat...
tekrar çekilirse, tekrar lonklarız....lelele.lelele
destere VOL-6 olacak
[quote=unlimitted;267442]hobaaaaaaaaaaa €/capon yeni flat...
10 dakkada %20. yemişim vobu :::.lelele.lelele[/quote]
sistemlemi yapıyorsunuz fx de işlemi bide hangi kurum unli hoca
[QUOTE=selçuklu;267445]arada flatledi 1 kere .. sonra tekrar sata geçti ..[/QUOTE]
hayır.. 73900 den beri flat yok... benim ki 6-10 değil
6-10 dediğin gibi oldu..