[QUOTE=okansak;66493]euro/usd da boyle gıderse 1.35 gorebılıırz
1 haftaya kadar usd/ytl yı 1.400 lu rakkamları konuşabılırz[/QUOTE]
Operasyon vardı herhalde 122,40 oldu
Printable View
[QUOTE=okansak;66493]euro/usd da boyle gıderse 1.35 gorebılıırz
1 haftaya kadar usd/ytl yı 1.400 lu rakkamları konuşabılırz[/QUOTE]
Operasyon vardı herhalde 122,40 oldu
dovızde boyle bır gun gormedım
fonların savaşı
usd/ytl yarınkı bekentımı revıze oduyorum bu hızla giderse
yarın açılış tahmınım 1.500
fazlamı abarttım acaba
[QUOTE=okansak;66496]usd/ytl yarınkı bekentımı revıze oduyorum bu hızla giderse
yarın açılış tahmınım 1.500
fazlamı abarttım acaba[/QUOTE]
1,532-1,534
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]
dow yatay devam edıyor
yarın futurlara bakacağoz
slm kardeslerım sızlerı cok ozledım. uzun bır tatılden sonra tekrar vob lamaya devam.dng.lelele.kom
[QUOTE=hexen;66481]öngörmen güzeldi saol jelibonum[/QUOTE]
Sizde saolun Hexen Baba ve diğer arkadaşlarda.
Bayrama flat yada long girilmesi gerekliydi, biraz kar suyu kaçırdıysam ne mutlu.
peki şimdi ne olacak?
Artık bayram yok.
A düşüş 7500 de bitmişti, B yükselişin A yükselişinin sonlarına geliyoruz yavaş yavaş. %95 ihtimal 23-29 una kadar sürecektir ve yerini B nin B düşüşüne bırakacaktır.
% 5 ihtimal ise B yükselişinin A yükselişi 90XX ile bitti ve yerini B düşüşe bıraktı bile. 23-29 una kadar düşüş sürer ancak 7500 görülmez ve piyasa bu tarihler arasında bir gün ralli yapar.
Aslında perşembe dahi yükseliş, cuma veya pazartesi daha yüksekten (9200 gibi) düşüş bekliyordum. Düzeltme düşüşü B düşüşü değil.
Yüzdeler benim yüzdelerimdir, yani şahsi fikirdir.
sevgiler.
8600 desteğe yaklaşıyor
dansozluğe başladı
Öncelikle herkese tekrar merhaba. Umarım tatiliniz iyi geçmiştir.
Bayramdan önce IMKB 30 düşüş ve dolarda çıkış tahminlerimiz için özür dileriz. Yükseliş kanalları zorlayarak biraz daha uzun sürdü..Ama sonlarına yaklaşıyoruz.
Doların 1,50 ni altına inmesi şimdilik çok zor gözükse de yarın İMKB bir miktar yukarı açılması ve dövizin düşmesi muhtemeldir..
IX0301208 ARALIK 30 KONTRATINDA 32,500 önemli direnç olduğundan buradan aşağı veya yukarı kırılması halinde pozisyonların revize edilmesi gerektiğini zaten bayramdan önce de söylemiştik.
Yarınlık 32500 seviyesinin geçilmesi öngörülmemekle birlikte doların 1,5150 seviyelerine kadar gerilemesi beklenebilir. Buralardan dolar uzun vade LONG denenebilir. Kriz hiç olmamış gibi doların 1,40 seviyesine inmesi mümkün görünmemektedir..
[QUOTE=kayahan;66500]slm kardeslerım sızlerı cok ozledım. uzun bır tatılden sonra tekrar vob lamaya devam.dng.lelele.kom[/QUOTE]
Hoşgeldin.
geçen sefer dolarları erken verdin galiba. Umarım sonradan erken kısalmamışşındır.
sevgiler.
Mukemmel Gann Acılarına uyuyor , Bu dow
Perşembe gecesi yani ''bu gece'' özellikle döviz cephesinde FOREX te son zamanlarda olmadığı kadar hacimli işlemler oldu.. Oldukça geniş bir band aralığında inişli çıkışlı hareket etti.. Bunun sebebi EUR/ USD paritesinde çıkışın bittiği ve büyük fonların alıcı çağırarak pozisyon kapama çabası olabilir.. Aynı şeyi bu gece Dow Jones ta da izledik. Dow son yarım saate satışla girdi.
Dow da Son yarım saat sendromlu günlerin geri gelmesi yakın olabilir..