-
[quote=boz ayı;157281]her gördüğü yer önemli değildir....
önemli olan 65.200 dür...en yüksek ayrı ..en ciddi direnç ayrıdır....
sende öğrenirsin..[/quote]
[quote=mavi;156849][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/6559/sontemas.jpg[/IMG]
...[/quote]
Sayın boz ayı,
Yukarıdaki grafikte görülen 65.475, B=A*1.618 'e tekabül ediyor(Şimdi 1 / 2 / 3 diye saymaya başladım).
65.200 le ilgili argümanı paylaşırsanız öğrenmek isterim.
Bol şanslar hepimize...
-
[QUOTE=enorton;157287]Kim yeni yüksek yaptı?[/QUOTE]
Civatalar.... .dng
-
herkese iyi haftasonları...
-
gelde agami sevme....delianli oglandir...sozunun eridir diyorum inanmiyorsunuz...
2000 puan dedim...2000 puan indi...saolsun vergisini odedi....
63 400 den long oldum...yarin zabah tepkide 700 puan ucun....delianli oglandir...YAPAR....
-
geceye tabiki şort..iyi haftasonları
-
[QUOTE=jani;157284]az kaldi...kapatip long olacagim yawrularim....[/QUOTE]
guzum 63200 yeresıne long yazdımdı 350 gordu benım yerelere gelmedı aynen long yatcagdım bende gayri :::
Faltos geceye eyı gundu savol vop
-
Seans sonuna yetiştim...64.450'den kapattıgım 1/2 oranındaki LONG'ları 63.400'den yerine koydum...Riskli bir hareketti ama Dow'un yükselen trend boyunca haftalık kapanışlarını çogunlukla iyi yaptıgını dikkate alarak ve buna güvenerek pozisyon aldım...Ancak gün gelecek ayılar ansızın gelecek ve bir Cuma günü Dow'a çok kötü çakacaklar...Ona da eminim...İnşallah o gün bugün degildir... :) Hepinize sevdiklerinizle birlikte parayı düşünmek zorunda olmadan geçireceginiz keyifli bir hafta sonu dilerim...
-
[QUOTE=jani;157295]gelde agami sevme....delianli oglandir...sozunun eridir diyorum inanmiyorsunuz...
63 400 den long oldum...[B]yarin zabah tepkide 700 puan ucun[/B]....delianli oglandir...YAPAR....[/QUOTE]
Valla dediğin gibi yarın sabah borsa açık olsa long girebilirdim de haftasonu riskini alamam... Bomba falan patlar, israil Türkiyeye savaş felan açar vs. neme lazım...
-
USAGLAR...
eyi hafta sonlari dilerim....bir furusmami daha sizinle paylasmaya gelmistim....paylastik...agami sevelim...o olmazsa biz yanariz....o givrastikca biz onu soyacagiz....her yukari basisi bizim ucun bayramdir...
cunki....
bunu yedi ceddimle shortlayacak marjlara cikiyor....o marjlara olurum...agama ve ustura trasli ekonomistlerine bayiliyorum....BATACAKLAR....
BU FAIZLE....BU KURLA...AYVAYI CIG YEDILER....
yeddi ceddimle agamin pesindeyim....ha ha ha....
GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKUN FURUSKAN YAWRULARI...
-
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=155630&postcount=114768[/URL]
herşey plana ve tekniğe uygun 2000 puana kadar düşüşler normal
tepe:65.450
kapanış 63.400
yeni plan:
pazartesi gün içi endeks isterse taban olsun long devam
seans sonunda 63.000 altında kapanış olduğunda şortlarım
longlarla 3450 puan karla vedalaşmış olurum. önüme her geleni almak zorunda değilim buna da şükür der ve hamdi beyin şort teklifini kabul ederim.
plan basit
iyi haftalar
-
[QUOTE=jani;157295]gelde agami sevme....delianli oglandir...sozunun eridir diyorum inanmiyorsunuz...
63 400 den long oldum...yarin zabah tepkide 700 puan ucun....delianli oglandir...YAPAR....[/QUOTE]
Vallah billah yapmaz. 700 değil 25 puan bile tepemez...
-
TOKOBA genç delikanlı adamsın, bilirsin dşye senden kaç hafta önce nezih mekan adı istedik hala tık yok..sanki sistem istedik ha :)
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
-
bir günü daha güzel bitirdik şükür...
terste kalan arkadaşlar, geçmiş olsun.
herkes masanın bir gün "kasa" tarafında olacak.
bu işe sadece bilgi veya sadece şans olarak bakan arkadaşlar, yanıldıklarını bir gün görecekler.
bu iş, zamanlama meselesidir. yanlış zamanda, yanlış pozda olmak şanssızlıktır. bilgisizlik değildir. HSBC'nin tektuş 1000 kontrat vereceğini bilmek mümkün değildir.
bilgisizlik, stoploss seviyesine karar verememek ve daha da önemlisi, buna uymamaktır. bu ise öğrenilebilecek birşeydir. internet emrinizde...
kaybeden arkadaşlar,umarım zararlarını en kısa sürede çıkarırlar.
tüm pozisyonlar flat. hafta sonumu dowun ne yaptığını/ne yapacağını düşünerek geçiremem.
herkese iyi hafta sonları...
-
VOB bitti dönelim pariteye: EURUSD 1.4935 kıssalar 1.4882 kavır-ma :) yeni kısa için apart-tayım from that
-
selçuklu patron..nerdesin yaww..gel abi biraz soh-bet edelim..teorik teorik :)
-
[QUOTE=Astatin;157306]selçuklu patron..nerdesin yaww..gel abi biraz soh-bet edelim..teorik teorik :)[/QUOTE]
etmeyelim .. heheheh :D:D:D:D
-
şövalye patron senle sohbet edelim abi .. 75.000 mi diyordun .. uzlaşalım abi oradan .. hehhehe :D:D:D:D
-
63425 den longladık hayırlısı az tepkide yeter
-
[QUOTE=sovalye;157301][URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=155630&postcount=114768[/URL]
yeni plan:
pazartesi gün içi endeks isterse taban olsun long devam
seans sonunda 63.000 altında kapanış olduğunda şortlarım
[/QUOTE]
Abi taban olursa nasıl shortlayacaksın :::
-
[quote=selçuklu;157308]şövalye patron senle sohbet edelim abi .. 75.000 mi diyordun .. uzlaşalım abi oradan .. hehhehe :D:D:D:D[/quote]
patron plan basit piyasa ne derse o
hedef 75 bin ama dediğim gibi 65 bini görünce herkes o hedefe inanmaya başlamıştı gemiyi sallamaları çok normal hedefte değişen birşey yok.
ama pzts kapanışı 63.000 altında görürsem kimseyi tanımam şortlarım o zaman o hedef iptal olur.
neyse ben çıkıyorum bozma moralini pzts ben seans izlemem. her türlü şeytanlıklar olur. sadece son bir saatte ekranı açar kapanışa bakarım.
not: bu adamlar endeksi buradan döndürecek olsaydı bu haftasonu dergi kapaklarını endekste rekor kırıldı lar süslerdi;)
-
[quote=enorton;157310]Abi taban olursa nasıl shortlayacaksın :::[/quote]
bu soruyu ilk kim soracak diye bekliyordum.:D
sorun etme enorton taban olduktan sonra onun çok önemi yok çözülmesini beklerim. hem salı açılışları ölmedi ya...
tabakhanaeye yetiştirmeye çalışmıyoruz. trend traderın acelesi yoktur:..:
-
[QUOTE=sovalye;157312]bu soruyu ilk kim soracak diye bekliyordum.:D
sorun etme enorton taban olduktan sonra onun çok önemi yok salı açılışları ölmedi ya...
tabakhanaeye b.k yetiştirmiyoruz trend traderın acelesi yoktur:..:[/QUOTE]
Dün bir sistem test ediyorum 19.09.2008 günü 15.00 barında AL vemiş, bir baktım o sırada vob tavan.. Nasıl alacaksın :) Aklıma o geldi biranda...
-
[quote=enorton;157313]Dün bir sistem test ediyorum 19.09.2008 günü 15.00 barında AL vemiş, bir baktım o sırada vob tavan.. Nasıl alacaksın :) Aklıma o geldi biranda...[/quote]
olur öyle iş kazaları
hayat devam ediyor gez eğlen dinlen...
hayat short
endeks long:..:
neyse ben kaçar...
-
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/16/3752.jpg[/img][/url] çiziğin 1700 barında hali
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/16/3757.jpg[/img][/url] buda 1705 hali
o anda destek 63400 de.
-
[QUOTE=sovalye;157311]patron plan basit piyasa ne derse o
hedef 75 bin ama dediğim gibi 65 bini görünce herkes o hedefe inanmaya başlamıştı gemiyi sallamaları çok normal hedefte değişen birşey yok.
ama pzts kapanışı 63.000 altında görürsem kimseyi tanımam şortlarım o zaman o hedef iptal olur.
neyse ben çıkıyorum bozma moralini pzts ben seans izlemem. her türlü şeytanlıklar olur. sadece son bir saatte ekranı açar kapanışa bakarım.
not: bu adamlar endeksi buradan döndürecek olsaydı bu haftasonu dergi kapaklarını endekste rekor kırıldı lar süslerdi;)[/QUOTE]
bencede endeks buradan dönmez abi .. önümüzdeki hafta ve uzlaşma haftası alım çılgınlığı bekliyorum ..
grafları inceledim .. fraktalik yapılara göre .ekim vade uzlaşma tahminim 78.325.hayırlı uğurlu olsun .. :D:D
-
böyle malmı verilir küt diye kütletmesi lazım pala bu...
-
Asti 14.10.2009 dejavusu olmazsa hayallerin gerçekleşeck mi yoksa?
jani, selçuklu ve 1,75 long...
selçuklu patron tek başına piyasaya bedel zaten.
-
M. ali Birand long kaldı herhalde "Borsa ise düştü, düştü ama küçük düştü." diyor. %2,41 küçük mü yawf. .dng
-
çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..
-
[quote=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/quote]
Demirdöküm gerçek çözüm tavsiye ederim..:)
-
[QUOTE=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/QUOTE]
Ooo çok zor bir olay, bir forumda 200 sayfalık tartışma var klima tavsiyesi hakkında :) Hem ısıtma hem soğutma için mi kullanacaksın, kaç saat kullanacaksın, oda büyüklüğü ne kadar gibi faktörler önemli...
Ben ısıtma için de kullanacağım dersen o zaman paraya kıyıp japon inverter alman lazım... Mitsubishi, sharp, hitachi, panasonic,toshiba vs alabilirsin...
Yok ucuz ama A sınıfı olsun öyle çok kullanılmayacak, ısıtma amaçlı da kullanmayacağım diyorsan al Demirdöküm... Arçelik,vestel, bosch, siemens,electrolux bunlardan uzak dur... kötü demiyorum o parayı etmezler...
-
[quote=enorton;157322]Ooo çok zor bir olay, bir forumda 200 sayfalık tartışma var klima tavsiyesi hakkında :) Hem ısıtma hem soğutma için mi kullanacaksın, kaç saat kullanacaksın, oda büyüklüğü ne kadar gibi faktörler önemli...
Ben ısıtma için de kullanacağım dersen o zaman paraya kıyıp japon inverter alman lazım... Mitsubishi, sharp, hitachi, panasonic,toshiba vs alabilirsin...
Yok ucuz ama A sınıfı olsun öyle çok kullanılmayacak, ısıtma amaçlı da kullanmayacağım diyorsan al Demirdöküm... Arçelik,vestel, bosch, siemens,electrolux bunlardan uzak dur... kötü demiyorum o parayı etmezler...[/quote]
bu ne bilgi yoksa ek iş olarak mı yapıyorsun:..:?
-
klima konusunda Japon mallarından şaşma derim. Sadece kullanıcı olarak önerebilirim.
-
[QUOTE=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/QUOTE]
bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D
-
[QUOTE=ordi;157323]bu ne bilgi yoksa ek iş olarak mı yapıyorsun:..:?[/QUOTE]
Yok abi ben de geçen yıl kendim alırken baya araştırmıştım... geçen ay da babam aldı antalyadaki eve 2 tane, o zaman da yeniden araştırdık... :)
İşin içine girince anlıyorsun birçok şeyi mesela bosch,siemens, profilo, electrolux hepsi aynı klima :) Çin malı Midea üretiyor... Yine midea kendi adıyla da klima üretiyor onları da iklimsa satıyor...
-
[QUOTE=selçuklu;157325]bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D[/QUOTE]
Yok patron İsrail Türkiye ilişkilerinde gerilim artmazsa bence pazartesi artı gap bile olur tabi pazartesi sabahı asya, futurelar napacak o da önemli... Sen zamanında çuvalı doldurdun sana bişey olmaz buarada :D
-
[QUOTE=selçuklu;157325]bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D[/QUOTE]
ya sabah sistem satta olduğundan 64900 de şort kapanışta long..eyü iş çıkardık bugün hhe..gel butik otel buluruz sana.lelele
japon klimalar çok pahalı yuaww..ısıtma içinde kullanıcam..salona 25 lik odalara 12lik koyucam..bekodan demirdökümden memnun olanlar var..galiba demirdöküm alıcam..çok uygun fiyatları..:)tipide güzel..teşekkürler enorton ve laros..
-
Sayın Enorton bu sayfaların günceline geçmek için kolay yol var mı ben her seferin de bi önce ki syf tıklıyorum sonra bi sonraki sayfayı e gına geldi bana bunun kolay bi yolu var da cahillikten ben mi bilmiyorum?
-
[QUOTE=QUEEN;157328]ya sabah sistem satta olduğundan 64900 de şort kapanışta long..eyü iş çıkardık bugün hhe..gel butik otel buluruz sana.lelele
japon klimalar çok pahalı yuaww..ısıtma içinde kullanıcam..salona 25 lik odalara 12lik koyucam..bekodan demirdökümden memnun olanlar var..galiba demirdöküm alıcam..çok uygun fiyatları..:)tipide güzel..teşekkürler enorton ve laros..[/QUOTE]
[url]http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewBrandProductsAll.jsp?pTopCategoryId=3002&pCategoryId=3215&pBrandId=193884[/url]
[url]http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=280&SList=13721=Demird%C3%B6k%C3%BCm;[/url]
Buralarda fiyatlar uygun gibi, demirdöküm ün pasific line serisinden alma sakın bunların üretimi bitti, hem de c sınıfıdır... Yeni serisinden alabilirsin, babama da bunlardan aldık...
-
Bu klimaların çin malı var mı piyasada?