Gunaydin dostlar,
% 0,0'dan actik dukkanı ama bakıyorum yabancı Future'lar hafif pozitif. 10:00'dan sonra ufak da olsa bir yükseliş beklemek yanlış olmayabilir. Pusuya yattım, ilk konfirmasyonda long girecegim.
Printable View
Gunaydin dostlar,
% 0,0'dan actik dukkanı ama bakıyorum yabancı Future'lar hafif pozitif. 10:00'dan sonra ufak da olsa bir yükseliş beklemek yanlış olmayabilir. Pusuya yattım, ilk konfirmasyonda long girecegim.
günaydın.. açılışılışta shortlarımızı giydik tekrar..
haftasonuna flat girmekle birşey kaçırmamışız.. bilakis haftasonu huzurunu kazanmışız..:)
DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:
[quote=SEYYAH;157420]geldim la burdayım.cola stoku evde her zaman mevcuttur :::
bırakmayı düşünüyorum cola içmeyi ama sigara tiryakisinden beter bağımlı oldum diyebilirim.la en güzel yemeğin tadını alamıyorum kolasız var mı böyle birşey?
ferit şahenktre çok colacıymış günde 5 dene kutu kola içiyormuş.5*330 ml=1650 ml.benden çok içiyor abi bu adam.ben 1 litre falan içiyorum hergün :::[/quote]
geldin geldin de..ben o mesajı dün gece yazmıştım.dng
günaydın herkese..
aga shortculara kolay para yok dıyo :)
[QUOTE=Strategist;157423]DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:[/QUOTE]
Canın sağolsun :..:
60 lık çizgi tekrar yukarda çakabilirler.tepki bitti.
[quote=jani;157367]bu nedir...bu dolar bazli imkb grafi....
bu neyi gosteriyor...1990 dan 2009 a kadar...turk hisse senedi ve kur piyasalarinda yapilmis soygunlarin belgesidir....
HER ZIRVEDE SU OLMUSTUR....
faizler geberik dusmustur....kur artik assagi cekilemez hale gelmistir...
yani...
dolar bozup...turk bonosuna para yatir...yuzde 40 faiz al...dusen kurdan dolari geri al....yuzde 50 dolar bazli yillik kar yap defol git donemi bitmistir beyler....
simdi...dolari bozacak 1.45 den...faize koyacak yuzde 8....bi yil sonra geri kacacaginda dolarin 2 panginot olmasi halinde...MILOSEVIC BATAR....
YOLUN SONUNDAYIZ BAYLAR...turk piyasalarinda soygun imkani BITMISTIR BAYLAR VEDE BAYANLAR....
3.5 cent everesttir....VE ORADAYIZ .....
JERFOMA ince ve narin beynini derin islere yoneltip...ince ve narin hesaplari....gergef gibi isliyerek sergiledigi ucun...teskkur ederiz....
gariii....SOYGUN SOYANINDIR....
[B]STRATEJIM SUDUR....[/B]
[B]kapanis dipten oldugu gun...geceye long...zabah tepkide agami op...short ol yeniden....kapanista shortu kapa long ol yeniden....[/B]
[B]agami soyyyy....HADISE BUDUR...hafta sonu hedayemdir[/B]....[/quote]
stratejim calismaktadir....geregini bittabiii yapacagim....
[quote=Strategist;157423]DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:[/quote]
canın sağolsun..çılgınlık olmasada kaçamak oldu:::
[quote=VOBiX;157426]Canın sağolsun :..:[/quote]
Niye abi? Ben bu mesaji yazdığımda 400'dü, şimdi 550. 150 puanlık çılgınlık neyime yetmiyor? :) Her gün 150 puanı garanti edebilsem ne kadar kısa sürede köşeyi dönerim biliyor musun? :..:
[QUOTE=jerfin;157422]günaydın.. açılışılışta shortlarımızı giydik tekrar..
haftasonuna flat girmekle birşey kaçırmamışız.. bilakis haftasonu huzurunu kazanmışız..:)[/QUOTE]
kaçsa nolcek jerphin yemişim kaçanı ::: ...kontrol sende işte dahasu varmı gıı ::: ne demiş atalarımız.. kontrolsüz güç güç deeldir :::
[quote=Strategist;157430]Niye abi? Ben bu mesaji yazdığımda 400'dü, şimdi 550. 150 puanlık çılgınlık neyime yetmiyor? :) Her gün 150 puanı garanti edebilsem ne kadar kısa sürede köşeyi dönerim biliyor musun? :..:[/quote]
ne çılgınlığı strategist, tavuk çılgınlığımı::::::
o ne biçim nick yaw... daha soft ve yusırfirendli bir şey bulamadınmı..misal enorton gibi...:))) yada PAMBIK gibi... bu arada PAMBIK..sen ne zaman değştiriyorsun nickini PAMBIK olark
[quote=fXci;157431]kaçsa nolcek jerphin yemişim kaçanı ::: ...kontrol sende işte dahasu varmı gıı ::: ne demiş atalarımız..[COLOR=red] kontrolsüz güç güç deeldir[/COLOR] :::[/quote]
Bu yılki takvim çıktımı acaba...
(Ayrıca bu lafa katılmıyorum ben.. Brak kontrölsüz gücü, bazen güçlü olmasanda kontrolsuz olabiliyosan acaip bir güç katıyor sana...kontrolsuzluk iyidir...ehhhhee)
benim 5 dk.lık al vermek üzere üüwwww
[quote=Astatin;157432]ne çılgınlığı strategist, tavuk çılgınlığımı::::::
o ne biçim nick yaw... daha soft ve yusırfirendli bir şey bulamadınmı..misal enorton gibi...:))) yada PAMBIK gibi... bu arada PAMBIK..sen ne zaman değştiriyorsun nickini PAMBIK olark[/quote]
Yok yaw, adım strategist ama oyun tarzıma bakarsan stratejiden mtratejiden eser yok. Cuma günü gibi beleş para fırsatları hariç 15dk.'dan fazla pozisyon açık tutmam. Vur kaç. İsmimi gerilla koyacaktım ama anarşik deyip götürürler diye korktum... :..:
550 flat **
600 yine şot ***..üww yok üeewww yok
64000 e kadar beklemedeyim + 500 - 500 oynıcam artık :)
cuma 400 den açılan longlar ,600 den kapanıp..600 den kısa açtım..sistem zaten 65200 den sat da...al verirse alırım..
al kesinleşti benim.. 550 long..
Anlaşıldı, ne short'çuya para var, ne long'cuya yine. Pala daha sabahtan yataya bağladı. Sistemler offline...
63 650 ...odlek bu yaw....
cik yawrum cik...valla incitmiyecegim...opecegim yawrum....
YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..
[QUOTE=Strategist;157436]Yok yaw, adım strategist ama oyun tarzıma bakarsan stratejiden mtratejiden eser yok. Cuma günü gibi beleş para fırsatları hariç 15dk.'dan fazla pozisyon açık tutmam. Vur kaç. İsmimi gerilla koyacaktım ama anarşik deyip götürürler diye korktum... :..:[/QUOTE]
benım trade tarzım bellı tırtık , senin tarza cok benzer.. yatay piyasada cok ıs yapıyor :))
[quote=Astatin;157444]YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..[/quote]
Bir monitorde de Larossian'ın sistemlerini canlı yayınlarsan gelirim... :..:
[quote=Strategist;157446]Bir monitorde de Larossian'ın sistemlerini canlı yayınlarsan gelirim... :..:[/quote]
Onu onla anlaşacaksın, işletmemiz o işe karışmaz..:::
sanırım flat kalmak beni huzurlu ediyo.
hangi tarafa bi karar versin bakalım.
[QUOTE=Astatin;157444]YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..[/QUOTE]
her yerde giriş ve çay, kafke beleş...kom
[quote=jerfin;157449]her yerde giriş ve çay, kafke beleş...kom[/quote]
burası nezih ve elit bir ortam olacak....dng(ya sus tamam, sana beleş kafke çay)
[QUOTE=Astatin;157444]YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..[/QUOTE]
langırt , okey , 52 , satranc filanda koyarsan geliriz :)
ama bide boyle kayan ekranlardan olması lazım ancak oyle pıyasa havasına gırebıliyorum :))
[QUOTE=Astatin;157450]burası nezih ve elit bir ortam olacak....dng(ya sus tamam, sana beleş kafke çay)[/QUOTE]
senin işlettiğin yer nezih olacak haa...:..: sen her türlü küfür ve bilimum bütün anadolu argolarını sebest bırakırsın..:p ama belkide öyle daha çok kazanırsın, kimbilir...dng
[quote=Kennym;157451]langırt , okey , 52 , satranc filanda koyarsan geliriz :)
ama bide boyle kayan ekranlardan olması lazım ancak oyle pıyasa havasına gırebıliyorum :))[/quote]
olur kenim..disneylandda açalımmı...yada hamam falan da olsunmu :) kayan ekran olurmu bilmem ama böyle ölçüsüz taleplerine devam edersen "çakan bayan" olacak kesin.. (Jerfin i, müessese müdürü yapacağızda...başka türlü mani olur bu işe sanki.dng)
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/19/1034.jpg[/img][/url]
[QUOTE=Kennym;157451]langırt , okey , 52 , satranc filanda koyarsan geliriz :)
ama bide boyle kayan ekranlardan olması lazım ancak oyle pıyasa havasına gırebıliyorum :))[/QUOTE]
müzik de olsun.. şöyle oyun havası falan.. arada seyyah ortaya çıkıp bi VIINNN çeker belkim..:..: aracı kurumlarda yasak olan herşey serbest olmalı ki insanlar farklı olanı tercih etsin dimi ya..
[quote=Astatin;157453]olur kenim..disneylandda açalımmı...yada hamam falan da olsunmu :) kayan ekran olurmu bilmem ama böyle ölçüsüz taleplerine devam edersen "çakan bayan" olacak kesin.. (Jerfin i, müessese müdürü yapacağızda...başka türlü mani olur bu işe sanki.dng)[/quote]
Cuma'ları dükkandan çıkıp Sultanahmet Meydanı'na yürüyüp Pala aleyhine gösteri de yaparız di mi? :..:
:D[quote=jerfin;157452]senin işlettiğin yer nezih olacak haa...:..: [COLOR=red]sen her türlü küfür ve bilimum bütün anadolu argolarını sebest bırakırsın..[/COLOR]:p ama belkide öyle daha çok kazanırsın, kimbilir...dng[/quote]
Bu çok ölçüsüz bir yorum olmuş..Benim mesajlarımdaki en ağır küfür, iki yıldızdır...:..: Ayrıca argo kullanabildiğin ölçüde bir sanattır:D Bayağı olmak ayrı birşey, taşlama yapmak ayrı bir şey...seni işletme müdürü yapmaktan vazgeçtim..senin izin vereceğin en ileri küfür "kaka adam pala" şeklinde olur herhalde...yatırımcı dediğin bağırıcak çağıracak deşarj olacak...:D
stres topu ve boks çuvalıda beleş hizmetler arasında olacak...
[quote=jerfin;157455]müzik de olsun.. şöyle oyun havası falan.. arada seyyah ortaya çıkıp bi VIINNN çeker belkim..:..: aracı kurumlarda yasak olan herşey serbest olmalı ki insanlar farklı olanı tercih etsin dimi ya..[/quote]
seyyah kim yaww...haaaa pambık ı diyosun... uuuuuu..seyyah gelirse kola satışından köşe oluruz...3 brdak içene 1 bardak bedava pambık:::
[quote=Larossıan;157454][URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/19/1034.jpg[/IMG][/URL][/quote]
günaydın hocam....bu sistem kocaoğlan mı başka bişey mi....arkaplan rengi sarı değildi kocaoğlanın...değiştirdin mi acaba...
tesekkurler
[quote=Astatin;157458]seyyah kim yaww...haaaa pambık ı diyosun... uuuuuu..seyyah gelirse kola satışından köşe oluruz...3 brdak içene 1 bardak bedava pambık:::[/quote]
batarım lem ben o zaman.1 bardak içene 3 bardak veren var oraya giderim ben o zaman :::
Fena gıcık oluyorum abi yatay piyasaya. Şöyle bir IMF söylentisi falan düşse de eğlensek... :..: