-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;66579]1,5750den dolarda kısa açtım....
tavsiye değildir tamamen hissi bir işlem[/QUOTE]
.................
Yani 3 kardesin birlesmesi tamamlamasi için REAL 1.65 RUPEE 39 ve [COLOR="Blue"][B]YTL ise 1.15 [/B][/COLOR]gitmeleri gerekiyor...
Parite nin 1.30 kirmasi bu hareketin baslangiçidir.... Baybars SEZEN
-
32000 üzerinde Kalınamadı Simdilik Ben Kısaldım Tekrar Sisteme Döndüm Eğer Kapanıs 32500 Lerden Olursa Tabiki Uzunlarım Eğer 31000 Lerden Kapanırsak Iyi Trade Yaptım Demektir 15.30 Verileri önemli
-
Dsi De 1000 Satmıs 681 Almıs üzülüyorum Ona 17000 Maliyetli 17000 Shortu Varki En Az 2 Kere Sermaye Kaybetmiş Demektir 31000 Lerde En Az 11 Kez Margınn Coll Yemiştir
-
Bu Piyasada Dsi Rajona Ters Mi Düştü Harcamıslar Onu şimdilik
Vade Bitmeden Her Sey Bitmis Değildir Agustos Vadede De 45000 Maliyetli 40000 Shortu Varken 54500 Görüp Vadeyi 49175 Kapadığımızda Dsinin Shortlarının Maliyeti Al Satlarla 48800 Lere Gelmiş Dsi En Azından Zarar Da Etmemiştir
-
Bu Arada Vob Dolar Bakmayın Yükselmdiğine Ilk 3 4500 Almıs 7500 Satmıs Alanlar Tanınmayan Kurumlar Doları Yeni Inceliyorum Ama Kabank 7400 ünü Kendi Satmıs Son Ilk 3 Tümde Dolar 40000 Kontrat Satısa Ulasmıs Olabilir Doları Pek Iyi Görmüyorum Ama Bakalım
-
*ab Liderlerinin 200 Milyar Euro'luk Teşvik Paketi Konusunda Anlaştığı Belirtiliyor (12/12/2008 - 13:01:52)
-
zarlar atıldı....dng
venı vıdı vıcı
.komgeldım. gordum. yendım. .lelele
-
Yurtdışı borsalarında eksiler yüzde 5 seviyesinde iyice derinleşti..
İkinci yarı belki bir toparlanma olsa da kalıcı düşüş trendi devam ediyor.
Yakında hisse fiyatlarını hiç de ummadığımız seviyelerde görebiliriz.
Krizden tamamen çıkıp borsanın 30 binli rakamları görmesi 2009 yılınının son çeyreğini bulabilir.
Kalıcı düşüş trendlerinde Uzun posizyon yakalamak ve kar etmek çok zordur..
Dolarda önümüzdeki hafta yeniden 1,60 seviyelerine yaklaşması bekleniyor. ( Bu muhtemelen dövizde son çıkış dalgası olabilir )
-
dax ın pılı bıtık
Want more control over the chart? [URL="http://finance.yahoo.com/echarts?s=%5EGDAXI#symbol=%5EGDAXI;range=1d;compare=%5EGSPC+%5EIXIC+%5EDJI"]Try our Interactive Chart[/URL].[IMG]http://ichart.finance.yahoo.com/z?s=%5EGDAXI&t=1d&q=l&l=on&z=l&c=%5EGSPC,%5EIXIC,%5EDJI&p=s&a=v&p=s[/IMG]
-
ytl kagıttan kaplan ımkb dekı şırketlerın cogu falıment arpayı yemıs. ımkb dekı pıs kokular ıyıce etrafa yayılıyor..
crashhh tum hızıyla yolda.. uretmeden tuketen toplumlar çokmeye mahkumdur..
70 cente muhtaç hale getırenler utansın..
ımf nın kapısında dılenenler utansın...
-
son dakıka
[B]GM prüft Gläubigerschutz[/B]
Der größte US-Autobauer General Motors richtet sich auf eine Pleite ein: Offenbar hat der Konzern bereits prominente Insolvenzanwälte verpflichtet. Damit verschlechtert sich auch die Lage der deutschen GM-Tochter Opel.
general motor ıflas bayragını çekıyor. ıflas mahkemesıne basvuru yapıyor.:dü::dü::dü:.dng
-
[QUOTE=serkanyurttas;66583]Dsi De 1000 Satmıs 681 Almıs üzülüyorum Ona 17000 Maliyetli 17000 Shortu Varki En Az 2 Kere Sermaye Kaybetmiş Demektir 31000 Lerde En Az 11 Kez Margınn Coll Yemiştir[/QUOTE]
[QUOTE=serkanyurttas;66584]Bu Piyasada Dsi Rajona Ters Mi Düştü Harcamıslar Onu şimdilik
Vade Bitmeden Her Sey Bitmis Değildir Agustos Vadede De 45000 Maliyetli 40000 Shortu Varken 54500 Görüp Vadeyi 49175 Kapadığımızda Dsinin Shortlarının Maliyeti Al Satlarla 48800 Lere Gelmiş Dsi En Azından Zarar Da Etmemiştir[/QUOTE]
[QUOTE=follow;66552]sn serkanyurttas [COLOR="Blue"][B]bunun birde spot ayagi var
yalnizca vadelideki pozisyona bakmak yaniltabilir[/B][/COLOR][/QUOTE]
Size cevabı verilmiş ama görmediniz sanırım.