67.100 aşağı geçilrse... 65.900 ...potans olur........bana göre....
Printable View
67.100 aşağı geçilrse... 65.900 ...potans olur........bana göre....
pivotumu 67.500..e güncelledim....
yeni pivotum bu........
pehh pala the reaper :D
150 flat ve short...
Pariteye verme ihtimalleri çok yüksek.. saatlik bar çok kötü kapattı..
bişi varrrr..
yazılarıma bir müddet ara veriyorum....
görüşmek üzere.........
Herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum, daha önce hiç VOB işlemi yapmadım ama inşallah yapmayı düşünüyorum. Bu konuda uzman olan sitedeki değerli arkadaşların da fikirlerinden istifade ederek cümleten kazançlı günler görürüz inşallah.
5 lönkümü geri aldım bakalım gene 1000 pangenot daha verecekmiyim :) alacakmıyım geri üvvvvvvvv tamamen kumar hissiyatımla :) üvvvv
[quote=atakir;237191]Herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum, daha önce hiç VOB işlemi yapmadım ama inşallah yapmayı düşünüyorum. Bu konuda uzman olan sitedeki değerli arkadaşların da fikirlerinden istifade ederek cümleten kazançlı günler görürüz inşallah.[/quote]
hoşgeldiniz... vob'un uzmanı yoktur... hepimiz kazanırız kaybederiz... toplamda kazançlı olmanız dileğiyle..
Üvvvv.... Çok acayip toplantı modundayım yine...
Dün VOB'un kapanışına doğru bahsettiğim inanılmaz volümlü çubuk vardı hatırladınız mı? Kokususu çıkar demiştik... Akşam gördük...
Artık kimse beni Pala'nın Dow'daki operasyonları önceden bilmediğine ikna edemez... :..:
67.050 uzun.... 66.300 stoploss.. çok kaşındım.. yada pala kaşındı... görelim boyunu..
67.000 den kapandım başka işlem yok
pis vuruşuyorlar...mohim destek
[IMG]http://i43.tinypic.com/161m0ev.png[/IMG]