-
[quote=nunu;420835]rezil olmusum, soylemiyosunuz:::[/quote]
::::::söyledik NUNİ...sonraki mesajlara bak:..::..: Ama iyi tarafından bak, rezil olduğunu bilmiyorsan, bilmediğin süre boyunca rezil olmuş sayılmazsın...Acı çektiğini hissetmemen diye bir durum söz konusu olamaz gibi..teorik olarak:::
-
[quote=nunu;420835]rezil olmusum, soylemiyosunuz:::[/quote]
niçün çaldın? niçün? :..:
-
[quote=flexy;420840]niçün çaldın? niçün? :..:[/quote]
hırhız hırhız..hırhız nuni..hırhız nuni...:::
-
[quote=gnome;420837]valla ayni his fazlasıyla bende de var :::[/quote]
pekiiii..gorkuyor musun?:..:
ben gorkuyorum..eğer sen de gorkuyorsan, şortların iş yapma ihtimali daha yüksek...:::
-
[quote=Astatin;420560]Bu arada Yingyang amcanın resmini tamamladım..tam asimetrik oldu..yükselişte şortculara barnak gösteriyor..düşüşte longculara baya bay diyor..şu an longculara daha kibarmış gibi görünsede, o dirseğin bükülüş şekli değişebilir...aman diyem..hacilar
[IMG]http://i48.tinypic.com/2hz35w8.png[/IMG][/quote]
yingyang abiyi öne alalım..ula yoksa omuz dirsek sandığımızdan kısa ve 87400 de beklediğimiz dirsek 87800 le oluştu bile mi... kolu hazırlıyor lebron ama du bakali
-
Ne oldu şimdi ? 425 shortları , 450 den uzuna çevirdik palada beni çevirdi . Ama 450 de boşluk bırakarak düştü , tekrar oraya gelebilir .
-
-
10-20-30 dak. hepsi al da . Eğer sata çıkaramazsa 91.000 lere yükselecek gibi hatta 95.000 hatta 98.000 :)
Halimize bak crash beklerken long poz savunur olduk , pala adamı böyle yoldan çıkarıyor .
-
[QUOTE=gnome;420847]Ne oldu şimdi ? 425 shortları , 450 den uzuna çevirdik palada beni çevirdi . Ama 450 de boşluk bırakarak düştü , tekrar oraya gelebilir .[/QUOTE]
88.450 deki boşluğu aynen düşündüğüm gibi geri geldi kapattı .
5 dakikalık satta . 20 - 30 dak. al da .
-
İndik düzleşti . 88.450 . Altı short , üstü long ama indik bir tarafa kırılmadan yeni hareket başlamayacak .
-
-
[FONT=Comic Sans MS]Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Pozisyonlarımda;
Dokunabilir misiniz
Fiyatlara, ellerinizle?
Bilmezdim
İndikatörlerin bu kadar iğrenç,
Sistemlerin kifayetsiz olduğunu
Yatay piyasayı görmeden önce
Bir trend var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;