[quote=Larossıan;231185]Ama bende tersi oluyor gün içi işlem yapsam lime lime edecem py yi ama yapmam.[/quote]
Larossıan abi, taktiği ver biz lime lime limon misali doğrayalım.
Printable View
[quote=Larossıan;231185]Ama bende tersi oluyor gün içi işlem yapsam lime lime edecem py yi ama yapmam.[/quote]
Larossıan abi, taktiği ver biz lime lime limon misali doğrayalım.
5 lik longlamış
buyur marbaş efg nin tetikcisi verdi 500 den 325 e kadar.. en ii tepe en ii dip benim de göstergem.. genellikle ekran tecrübemi kullanıorum..
[quote=medet;231210]buyur marbaş efg nin tetikcisi verdi 500 den 325 e kadar.. en ii tepe en ii dip benim de göstergem.. genellikle ekran tecrübemi kullanıorum..[/quote]
Geçen gün yakaladın paladan taktiği tabii..:D
benim parayı kabul etmio ağam dır .. öle :) :) 1 kont rakı paramı alırım hergün.. gerisi orta vade durur.. stoplu.. ama benim histem terso diosada anında tersolarım.. bak 72 şortta dursak ham etmişti.. ne oldiii.. ham oldu ağam..
kaptan, palanın duş saati geldi.. bakalım ne yapacak..
[quote=medet;231238]kaptan, palanın duş saati geldi.. bakalım ne yapacak..[/quote]
Ne yapacağı belli değilmi.:..:
73625 haftalık merkezi fiyat seviyesidir. Bunun üstünde denge long lehine kayacaktır...
dji 11153 üzerinde kapatmassa bir numara olmaz.
son barda 11500 kontrat hacimle günün en düşüğünden kapanış..
piyasa fena tokatladı bugün beni..
73225 ten short 73800 den long 73300 tekrar short..
yarında yüksek açar film devam eder..
kötü bi gündü,yarın ola hayrola,iyi akşamlar !
Shortlanacak bir durum yoktu bugünde
[quote=Larossıan;231346]Shortlanacak bir durum yoktu bugünde[/quote]
günlük için sanırım şort durumu yoksa kısa vd şort görünüyor durum bakalım bende merak ettim doğrusu flatım gerçi ama 275 de SAT geldi..15 dk da