kaçan göçen bişey yok
belkide böyle 3-4 ay devam eder
Printable View
kaçan göçen bişey yok
belkide böyle 3-4 ay devam eder
[quote=a.kaya;267448]sistemlemi yapıyorsunuz fx de işlemi bide hangi kurum unli hoca[/quote]
gözucu ile sistem kontrolü yaparak histemik trade. :::
FXCM'den yapıyorum.(reklama giriyor da sakıncalı ise Hellim apla sopayı atar gayri)
[quote=abka;267450]hayır.. 73900 den beri flat yok... benim ki 6-10 değil
6-10 dediğin gibi oldu..[/quote]
Benimkide devam ediyor flatleme zaten yok sinyal olarak. Trader isterse kendi fletliyo
73900 e bir hareket gelecek gibim
salmıyolar şimdilik..ü[url]www..ikili[/url] dipmi olduki..
[quote=abka;267443]str em 73.900 den sat vermişti..hala işlemsiz sat da...tam 1.200 puan aşşağı geldi...of of..ama ben erken realize ettim..
sabah 2 işlem daha vardı..onların toplamı +125 puandı..[/quote]
abka,
erken realize etmek normal,yani suç degil ki,
realizeleri zaman içinde geliştirebiliriz ve sistem kadar günde alabiliriz,.brv
herşey hemen olmuyo....kom;)
[quote=kitaro;267451]kaçan göçen bişey yok
belkide böyle 3-4 ay devam eder[/quote]
haca ne yaptın yaww :::
shor cover full flat ..
[QUOTE=abka;267450]hayır.. 73900 den beri flat yok... benim ki 6-10 değil
6-10 dediğin gibi oldu..[/QUOTE]
benim yazdıklarım hep default str üzerine ..tabi mekanik olan kısımları ..
offfff..offffffffff..
[quote=atmaca;267458]haca ne yatın yaww :::[/quote]
illaki trend olacak diye bir garanti yok hem 1 hafta öncede dedim bir ben sistemsiz kaldım diye. bu piysada herkese bedava para yok öyle:)
*abd'de konut başlangıçları haziran'da ekim 2009'dan bu yana görülen en düşük seviyeye indi
*ABD'DE HAZİRANDA MÜSTAKİL KONUT SATIŞLARI 421 BİN(ÖNCEKİ 468.000)
sevgili €/capon yeni pelası,
beni uğundurup çok cüzi pip'e kapanmamı sağladıktan sonra 25 pip daha yukarı gitmekle güzel bir iş yaptığını sanıyorsan yanılıyorsun.
bundan sonraki 176 iş gününde benden yaka silkeceğini hatırlatmak isterim.
totoşlar yaa
üvvvvvvvvvv %20ye seviniyoduk, %56 yapmak varmış üvvvv
[QUOTE=citiwan;267463]*abd'de konut başlangıçları haziran'da ekim 2009'dan bu yana görülen en düşük seviyeye indi
*ABD'DE HAZİRANDA MÜSTAKİL KONUT SATIŞLARI 421 BİN(ÖNCEKİ 468.000)[/QUOTE]
dip oldu diye alırlar.dng:D
[COLOR="Red"]işte senaryo[/COLOR]..fdow a göre dow %1 eksi açar.
.ama 2-3 günde yaklaşık %4 düşmüş olacak..10.000 tutar.
akşam artı kapatır..hatta %1 eksiden artıya gecerse kanımca bu hareket çarşamba aksamıda devam eder..
bizde yarın 1.000 puan gap olur..
zaten nıkkeınınde tepki vakti geldi..
bizde zaten saatliklerde vs. 3 lü dip mi olduk ne.....
zaten günlük vob al da..
[quote=abka;267467]işte senaryo..fdow a göre dow %1 eksi açar.
.ama 2-3 günde yaklaşık %4 düşmüş olacak..
akşam artı kapatır..
bizde yarın 1.000 puan gap olur..
zaten nıkkeınınde tepki vakti geldi..
bizde zaten saatliklerde vs. 3 lü dip mi olduk ne.....
zaten günlük vob al da..[/quote]
bencede yarın kesin artı gap var hatta bantın en üstüne değecek gibim
spota bak hele..dolarda düşii..üüww..lem düşmeyecek bu sankim..asti şortları kapadım..250 puan bozdur harca...strese bak hele..üüww..vobdan soğudum he..
saatlikte 15/07/2010 dan beri bazı zaman onaylanmayan sat 74,250 görünüyor veriler kötü gelmesine nzararan salmamakta kararlılar dananın kuyruğu ne zaman kopacak bakalım .
*abd'de haziranda müstakil konut satışları 421 bin(önceki 468.000)
*abd'de konut başlangıçları haziran'da ekim 2009'dan bu yana görülen en düşük seviyeye indi
*abd'de mayısta konut başlangıçları yüzde 10.0 düşüşten yüzde 14.9 düşüşe revize edildi
*abd'de haziranda konut başlangıçları 549 bin (beklenti 572.000, önceki 593.000)
*abd'de haziranda inşaat izinleri +2.1% (beklenti +1.0%, önceki -5.9%)
*abd'de haziranda konut başlangıçları -5.0% (beklenti -3.5%, önceki -10.0%
*abd'de haziranda inşaat izinleri 586 bin (beklenti 580.000, önceki 574.000)
[quote=unlimitted;267464]sevgili €/capon yeni pelası,
beni uğundurup çok cüzi pip'e kapanmamı sağladıktan sonra 25 pip daha yukarı gitmekle güzel bir iş yaptığını sanıyorsan yanılıyorsun.
bundan sonraki 176 iş gününde benden yaka silkeceğini hatırlatmak isterim.
totoşlar yaa
üvvvvvvvvvv %20ye seviniyoduk, %56 yapmak varmış üvvvv[/quote]
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
üvvvvvvvvvvvvvvvvv
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
üvvvvvvvvvvvvvv
%80'e geldi dayandı
üvvvvvvvvv
1 saatte parayı ikiye katlamak varken bahşiş aldık sadece
üvvvvvvvvvvvvv
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
üüüüüüüüüüüüüüü
daha ağlasam işe yarar mı ki acep :::
yarın 75.000 e ikilitepe denemesi var
[quote=kitaro;267479]yarın 75.000 e ikilitepe denemesi var[/quote]
uzman olmanın verdiği cesaretle kesin konuşabiliyorsunuz
[quote=citiwan;267485]uzman olmanın verdiği cesaretle kesin konuşabiliyorsunuz[/quote]
bu işin uzmanı yoktur hocam. ben sadece iddialı konuştum
[quote=kitaro;267486]bu işin uzmanı yoktur hocam. ben sadece iddialı konuştum[/quote]
bu güne kadar ki tecrübeleriniz den dolayı iddalı konuşabiliyorsunuz ve de haklısınız
[quote=kitaro;267479]yarın 75.000 e ikilitepe denemesi var[/quote]
bakalım sistem al derse alırız sat derse satarız
kapanış tahminim 73 175..hehe..açılş tahminim..73 500
[B]PİYASALARA GOLDMAN DARBESİ[/B]
Goldman Sachs'ın bilançosu açıklanana kadar temkinli de olsa olumlu bir trend izleyen borsalar, bilançonun açıklanmasının ardından düşüşe geçti
Goldman'ın açıkladığı verilere göre bankacılık devinin yatırım bankacılığı gelirleri ikinci çeyrekte yüzde 36 azaldı. Hisse başına kârı da 0.78 dolarla beklentilerin altında kalan Goldman Sachs'ın CEO'su Lloyd Blankfein, ikinci çeyrekte piyasa koşullarının daha zorlu bir hal aldığını söyledi.
Bu açıklamanın ardından Avrupa borsalarının neredeyse tümünde yüzde 1'in üzerinde değer kayıpları yaşandı. Avrupa borsalarında başlayan bu dalga İstinye sınırlarına kadar geldi ve İMKB de eksiye dönerek yüzde 1'e yakın düşüşle 57 binli seviyelere indi.
İkinci dip korkuları etkili olunca Euro ve dolardaki kayıplar da arttı.
73250nin altında kapanış olursa artı 1000puan gap üstünde kapanış olursa eksi 1000 puan gap olur
erken uyarı sistemim 73100 den al da..bugün geceye uzun girecem..uzun zaman oldu geceye poz. taşımayalı..400 puan aşşağıda stoploss bekler..ben gider..mümkünse yarın gap olsun...
ayuluk yapamayacaz galiba.Uzadım bakalım.
yystrv yorum yok str var .. geceye etr yönünde girebilirm belki .. .. şahsen ...:o:o
owwwwww ...mondiyo ...
[quote=citiwan;267500][B]PİYASALARA GOLDMAN DARBESİ[/B]
Goldman Sachs'ın bilançosu açıklanana kadar temkinli de olsa olumlu bir trend izleyen borsalar, bilançonun açıklanmasının ardından düşüşe geçti
Goldman'ın açıkladığı verilere göre bankacılık devinin yatırım bankacılığı gelirleri ikinci çeyrekte yüzde 36 azaldı. Hisse başına kârı da 0.78 dolarla beklentilerin altında kalan Goldman Sachs'ın CEO'su Lloyd Blankfein, ikinci çeyrekte piyasa koşullarının daha zorlu bir hal aldığını söyledi.
Bu açıklamanın ardından Avrupa borsalarının neredeyse tümünde yüzde 1'in üzerinde değer kayıpları yaşandı. Avrupa borsalarında başlayan bu dalga İstinye sınırlarına kadar geldi ve İMKB de eksiye dönerek yüzde 1'e yakın düşüşle 57 binli seviyelere indi.
İkinci dip korkuları etkili olunca Euro ve dolardaki kayıplar da arttı.[/quote]
flaş haber:
bilançoyu açıklayacak kişi olması vasfıyla bu %1'lik düşüşü önceden bilen Goldman, yaklaşık 2 trilyon dolarlık short pozisyon açıp, sonra da %1 aşağıdan bu 2 trilyon dolarlık pozu kapattıktan sonra gelecek dönemki bilançosunda beklentilerin %36 üzerinde kar açıkladı ve piyasaları %1 yukarı aldı.
bu bilançoları da açıklayacak kişi olması vasfıyla bu yükselişi de önceden bilen goldman...
:D:D:D
herkesin dilinde ikili dip türküsü olduğu sürece bu borsa düşmez
ula forumda, ayu sevinç zafer çığlıkları olsa kesin kapatacam şortları fekat herkes yarın yukarı bekliyor..üwww
15dk da elmas görünümü var...
[quote=Astatin;267528]ula forumda, ayu sevinç zafer çığlıkları olsa kesin kapatacam şortları fekat herkes yarın yukarı bekliyor..üwww[/quote]
yok be patron bi ben bide abka abi yukarı bekliyo bakma sen herkes pusuda şortta yatıo
[quote=Astatin;267528]ula forumda, ayu sevinç zafer çığlıkları olsa kesin kapatacam şortları fekat herkes yarın yukarı bekliyor..üwww[/quote]
kafanı mı karıştırıyoruz kardeş
owwwww mondiyooo
[QUOTE=Astatin;267528]ula forumda, ayu sevinç zafer çığlıkları olsa kesin kapatacam şortları fekat herkes yarın yukarı bekliyor..üwww[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
[quote=kitaro;267531]yok be patron bi ben bide abka abi yukarı bekliyo bakma sen herkes pusuda şortta yatıo[/quote]
[quote=citiwan;267533]kafanı mı karıştırıyoruz kardeş[/quote]
doğru mu diyon kitaro...bak hala kesin olarak yataydan çıkış göstermiyo teknik..bak kapatıyorum şortları...yaw kapatsammı acaba:o:D
est.citiwan patros...:o son sinyalden bu yana lehte +1000 puan yapmadığı sürece sistem, benim kafam hep karışıktır..sizle ilgisi yok:o