kral projeksiyonu çizmişti.. long live king..
C
LiVES..
Printable View
kral projeksiyonu çizmişti.. long live king..
C
LiVES..
11:52/12:02 araliğinda zamansal yeni dip gelmeden bir yukari daha gelmeli
%40 olmuştur longs lar 725 den
%50 yi geçmeden kısa ve uzun her ikisine de açiğim bu saatten sonra
ama dediğim gibiii
3. dalgada gipreşmeceedimmm
dün gece yazdım
zebahtan defalarca okudum
neyse 90325+ da 3.4 yada 4 yaparız 5 için kısa olurum tekrardan
garan en azından çift dibe gidiyor. düşüş devam edecek demektir.:D
[quote=Astatin;453008]60 dklık bu bolla bandın altı adamı kıllandırıyor..91300-400 aralığına sarktıkça şortları kapatıyorum...yarısı kapandı puzn..10 barının açılışında, bu alt band haala yukarıysa full flatabilirim.. yok aşşa açıldıysa full reşortabilirim..[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9512&d=1372833517"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9512&stc=1&thumb=1&d=1372833517[/IMG][/URL][/quote]
[quote=Astatin;453016]risk yönetiminin ** afedersin...şortların kapattığımız kısmını, 400 puan eksi buffer vererek yeniden açtık..artık 85000 den yukarısını gabul etmem..[/quote]
güncel..bollingeri öptü geçti...nasıl bir iştahdır bu yaw..her barın en düşüğünden satana bile sonraki barda kar veririm diyor, bollingerin mevcut halinin türkçe karşılığı..bakalım saadetimiz nereye kadar sürecek
bunun hatrına %60 long
3.iv yada 4 çikçez şimcik
[img]http://666kb.com/i/cfgvvgr5ir0x5ycce.jpg[/img]
benim sistem günnükte spot için
910xy
899xy
888xy der
5 dklık PUlardan çok gorkuyorum
USDTRY haftalık
son 90200 den faydalanamadım
cenum sukkunnn
90000 üstünden satiş yiyor da
90500 civarına gitmeli idi
zaten ...meli leri melemiyorki ben gibin kendini uyanık sanan traderları nemalamamak için.
neyse 939xy civari total bir KISA maliyetim oluşmuştu
bugünkü tradeler dahil 902xy mi ne total kapaniş gelmiş buna da ABV diyeyim
de dibini bulmam lazımdı bu sefer
en azından bu sefer dibini bulmam lazımdı
sn astatin 1,9600 üstüne atarsa dolare haber edermisiniz lütfen...
eleman 2 gün israrla 93000 civarında tutup
biriktirdiği malları 2 saattemi eritçek yaw
bendeki salakliğa bak
Alla Allaa
Gereksiz macera aradık palaya 235 puan kaptırdık. Tekrar köşemize çekilip bekleyelim bakalım.
Bol kazançlar tüm arkadaşlara.
[quote=Astatin;453052]Oraya gidermi bilmem ama giderse kırmızı günlük pivot=89250 civarında şortları ciddi hafifletebilirim[/quote]
89300 den şortların 1/4 ünü kapattım..ama yine açacağım..tepkilere para akış endeksi tepmiyor..tepkiler fiktif sanki
matematiksel bakış ilk hedef 79000. altında alt hedef 55000 gösteriyor.:D
[quote=altay;453074]eleman 2 gün israrla 93000 civarında tutup
biriktirdiği malları 2 saattemi eritçek yaw
bendeki salakliğa bak
Alla Allaa[/quote]
dün, fiyat düşerkende çıkarkende aps artıyor..pis hareket yolda meali bir şey demiştim...bugün açılıştan itibaren de apsd fiyat düşerken sürekli arttı..daha gorkunç manzaralarda görmek mümkün bence..sadece aps ye göre kara vermemek lazım tabi o ayrı
bunu tekrarrr öne almak istiyorum
kendime ders niteliğinde
[quote=altay;452991]şeyle bişey olsa ne kaa güzel olurr
buna inanarak KISA kaldım dünden beri...
velevki sayim yannış, kurt ağabeyi kırmayip 94800 derse o zamanda yukari 5. dalga olur, onun da sonu aşağilarda biryerde olur...
aşağida 878xy/885xy araliğida en fibosal kesişim kümesi ile beni bir KISA olarak pek bir cezbediyor. 90000 bölgesi de var o da fazlasi ile yeter de aşaqğisi ossun yaff
eğerr sayim doğru ise, PY ninki ile uyuşuyor ise açilişta verip üstüne de vermeye devam etmesi lazım
malum son 6 işgünüdür piyasayi zabah nasil açilirsa açilsin hemen ardından alarak devam etti, açilişi longlayip dünya kadar puan alanların puanları iade etmesi için ideal bir süreç
[IMG]http://666kb.com/i/cfg9nqkpagyee0tmm.gif[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;453076]89300 den şortların 1/4 ünü kapattım..ama yine açacağım..tepkilere para akış endeksi tepmiyor..tepkiler fiktif sanki[/quote]
yuh **..günlük pivotta bile tepki 250 puanı geçmedi..re-poz
öğlen arası spotla makas (şu an eksi 400), -1000 lere gelirse kesin şort devam edeceğim... malum AOF olayı...spot eski hesapla şu an gördüğümüz yerin çok daha altındadır...bir de yarın sabah açılışta, AOF=Bugünkü kapanış fiyatı olacak yani bugün düşüş boyunca yüksekten olan işlemlerin, endeksi yukarda gösteren etkisi ortadan kalkacak....eee tatlı yemenin acı fossurması olduğu gibi..terside var..ve tabi, ikinci seansı görmeden de erken yorum yapmamak lazım..ikinci seans yukarı yaparsa bu etki ortadan kalkar
89225 den %80 long
90000 e çekti çizgiyi artikim...
üstünden sürekli satiş yedi
destek olmasini beklerdim kısa süreli bile olsa
total long maliyetim tradeler dahil 896xy olmasi lazım
usta yeni topice bi resim koyduydun ya...onu bi refreş yapsan eyi olir..alt ganal nirden geceyii bi bakak bakem...şimdiye gadan olan tepki o ganalı gırmak içün deyümm...hayy ben onun ganalınaa....:..::..::D.dng
Çok pis bir yerdeyiz..Tam günlük pivot üzerinde..İki şeye dikkat...Eğer bu pivot kırılır ve bugün düşmeye devam ederse, CHO nun yukarı olan burnu da aşağı döner..CHO bir çeşit akıllı CCI olduğundan, eğer CHO burnunu aşağı çevirirse, bu durumda önceki dibinden gelen tüm hareketin fake olma ihtimali doğacak..Ve o durumda 85000 bile zayıf bir destek olabilir önümüzdeki günlerde...Bir diğer nokta..Alt boll banda dikkat..Fiyattan çok ayrık olmasına rağmen burnu aşağıya dönüyor... Bu dediğim bugün göçeriz diye anlaşılmasın..Ama bugün millenium challenge gibi önemli bir gün...tikkayttt
89200 lerden yukarı tepki gelebilir. öğle arası oldukca uygun.:D
[quote=obsidyen;453087]usta yeni topice bi resim koyduydun ya...onu bi refreş yapsan eyi olir..alt ganal nirden geceyii bi bakak bakem...şimdiye gadan olan tepki o ganalı gırmak içün deyümm...hayy ben onun ganalınaa....:..::..::D.dng[/quote]
bunu mu diyon haci?
haydi pala..ver -1000 makası...-1000 makasa rağmen şortta kalacağım söz ve görüntüde kerizlik olsa da, yarına o makası katlayıp geri saplayacağım sana...amma -1000 şart..-600 falan olmaz yani...
[quote=Astatin;452912]Bi graf da benden..ivit o PU lar, eğer şu düşen kanal yukarı kırılırsa çok acı çektirebilir şortlara...Eğer haftalıkdaki ana yükseliş trendi kırılmamış olsaydı, çoktan longa geçmiş ve üzerine yatmış olurdum..[B]Malum, boğa piyasasında bütün PUlar çalışır, Ayu piyasasında ise çarpılır..[/B]. Eğer bu PUlar çalışırsa, olay kaotik bir bölgeye girecek...Ayu piyasasına girmemişiz la veya girmişiz ama tuzak kırılım bu düşünceleri arasında gidip geleceğiz. ANcak kırmadığı sürece şort yönlü trade kazançlı olacak...Allah şort gontratlarımızın günahlarını affetsin...[B]AMma acil, ya yarın ya bugün aşşa bir bar gelmesi lazım[/B]...Yoksa gorkular artacak[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9496&d=1372753347"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9496&stc=1&thumb=1&d=1372753347[/IMG][/URL][/quote]
Analiz grafik falan hoş da..Kısmetten ötesi yok..Dün eğer saatlik kapanışların birinde bu kanalı yukarı kırsaydı, şortların yarısını istoplayacaktım...kısmet
[quote=Astatin;453092]bunu mu diyon haci?[/quote]
TOBO mu olabilir neden olmasin
hedefim 89000 civari idi malumunuz defalarca yazdım bunu da
öğleden sonra 2 defa 90000 lere atak gelişmeli from now on
deminki attiğim ve bunun hatrina dediğim pareleli sn tertipli Hocamızdan öğrendim
çokk şeyi kendisinden öğrendim Allah razı olsun kendisinden
bu parelele çift tepe der kendisi, ve parelel altındada satişlar sertleşerek devam eder
alsana lem 90000 e kadar PY misin nesin
son çikişta 88800/89200 araliği güçlü direnç olmuştu
bakalım ne kadar tutçek bu sefer o bölge
yazın 88700 e birkaç saatlik dip bölgesini
full oldum yaw
geçen sert düşüştede böyle alip alip günü küçük bir arti ile kapamiştim inşaallah aynısı olmaz
olmamaliiii
aha da -1000 makas..bakalım seans açılışına kadar krouyacakmı..şort devam zaten..o ayrı
dün kralın grafa bakıyorum
tabelaya bakıyorum
93 üzeri...
nası olacak bu iş diyorum
88,700 24 saat olmadı..
saat 14:00 barına önemli demiştim
keşke sabrede idim 14:00 saatlik bari
canım çok sıkkınnn
61,8 e geldik spotsal
:(
altay 85 den aşşa düşmeyizemi oynuyon sen ?
[quote=seagate;453106]altay 85 den aşşa düşmeyizemi oynuyon sen ?[/quote]
herşey net açik yaziliyor burada sn seagate ...
1 liklerde 5 liklerde sürekli pu sürekli bende gorku...%10 u çaktığı gündeki gibi hülülülül sürekli graş olsa iyiydi..gorkusuz gorkusuz
maliyetim iyi ola idi
kademeli SL ile taşirdim LONG ları
vermeye başladım bile
mutlak tepki vermesi gereken yere geldi idi
artiii saat 14:00 bari
lemm analizine uy altay bir dahakinee uyyy
15:30 da ABD işsizlik verisi var
350 üstü kötü olup piyasaları alirlar
350 altı iyi veri olup piyasaya verirler parasal genişleme mevzuuna
[QUOTE=Astatin;453092]bunu mu diyon haci?[/QUOTE]
yok abi selçuklu gralın yeni topiğine yağıştırdığın resimi deyimm..üçgenimsi bişiyy olcek:D
[quote=Astatin;453109]1 liklerde 5 liklerde sürekli pu sürekli bende gorku...%10 u çaktığı gündeki gibi hülülülül sürekli graş olsa iyiydi..gorkusuz gorkusuz[/quote]
ahada bunlar işte...ayu piyasasında pupular çarpılır şiarı ile şort devam ama çok gorkuyorum
85000 lerden gecen ganalı deyimm...:p
[QUOTE=obsidyen;453114]85000 lerden gecen ganalı deyimm...:p[/QUOTE]
astatin anatrend grafiği vardıya aylık log..