Arkadaşlar, VOB da Altın sözleşmelerinde bir kontratın teminatı kaç YTL? Bilen var mı..
Printable View
Arkadaşlar, VOB da Altın sözleşmelerinde bir kontratın teminatı kaç YTL? Bilen var mı..
Sayın Borsacı 32500 de stoploss oldunuzmu, olduysanız şimdiki beklentileriniz nerlerdir?
anlaşılamayan nokta şu, bir borsanın mesela sp nin sonuçta 500 e düşecek olması önce 1000 i görmeyeceği anlamına gelmez.
sevgiler.
[quote=jelibon;66677]Sayın Borsacı 32500 de stoploss oldunuzmu, olduysanız şimdiki beklentileriniz nerlerdir?[/quote]
Jelibon,
Yedin bonibonları tabi...Biraz tacizkar gördüm seni :)
[quote=jelibon;66678]anlaşılamayan nokta şu, bir borsanın mesela sp nin sonuçta 500 e düşecek olması önce 1000 i görmeyeceği anlamına gelmez.
sevgiler.[/quote]
Aynen jelibon :)... Fizikdeki buharlaşma yasasında böyle değil ama VOB daki buharlaşma yasası aynen dediğin gibi..:)
Astatin dolar-ytl analizi alsak senden :) Cuma günü dolar-ytl spotta 1.558 iken dow daha sonra nerdeyse %3 lük artış yaptı ve parite 1.350 seviyelerine yükseldi yani dolar-ytl ciddi değer kaybetmesi gerekiyor. Fakat sivri akıllılar şu anda doları halen 1.558 seviyesinde tutuyor hiçbir şey olmamış gibi :)) Bence Dolar 1.450 altına inmedikçe alınmaz riske girilmez çünkü 1.350 seviyelerine kadar düşme ihtimali halen mevcut.
[QUOTE=Astatin;66679]Jelibon,
Yedin bonibonları tabi...Biraz tacizkar gördüm seni :)[/QUOTE]
alsınlar mesajı. .boks.
bugün dow beklenti önce artış biz kapanınca düşüş.
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;66676]Arkadaşlar, VOB da Altın sözleşmelerinde bir kontratın teminatı kaç YTL? Bilen var mı..[/QUOTE]
300YTL
15.12.2008 10:00:18 *3.çeyrek Dönemde Gsyh Yüzde 0.5 Arttı(beklenti +0.5%)-tüik
[quote=hexa;66681]Astatin dolar-ytl analizi alsak senden :) Cuma günü dolar-ytl spotta 1.558 iken dow daha sonra nerdeyse %3 lük artış yaptı ve parite 1.350 seviyelerine yükseldi yani dolar-ytl ciddi değer kaybetmesi gerekiyor. Fakat sivri akıllılar şu anda doları halen 1.558 seviyesinde tutuyor hiçbir şey olmamış gibi :)) Bence Dolar 1.450 altına inmedikçe alınmaz riske girilmez çünkü 1.350 seviyelerine kadar düşme ihtimali halen mevcut.[/quote]
USDYTL yi
halen riskli..Teknik aşağı, koşullar gelişmeler aşağı diyor ama arkadaş manyak direniyor...Eskilerin bi lafı vardır "anlamadığım ..oka, sirayet etme" ...:) çok eskiler değil canım. ben ben dedim onu...yani bi açıklama bulamadığım için USDYTL ye işlem yapmıyorum..Bu arada, "akıllılar" "tutuyorlar" türü yoroumlar VOB30 için mümkün olabilir ama pariteler için zor...Paritelerin dışarıda da ayağı var malum..USDYTL de Burda manipülasyon yapmaya kalkarsan, dışarıdan arbitraj yapıp, gözüne kafasına patlatırlar adamın :)
Tamam ben de usd-ytl ciddi satış düşünüyorum hazır bekliyorum :D
Py Günlük De Asagı Yada Yukarı Poz Açmadı Kısır Bı Gün Olacaga Benzıyor 32500 Lere Bi Dönüş Yapmamız Olasılık Dahilinde
NU ARADA BEN ACILISLA 32675 DEN UZUN
USD YEN PEK İYİ DURMUYOR SIKINTILI 15.30 EMPIRE STATE VAR