forum öldümü yahu?
Printable View
forum öldümü yahu?
[QUOTE=Astatin;66688]forum öldümü yahu?[/QUOTE]
tatil rehaveti kalkmamıştır daha yeni işbaşı yapıldı ya 9 günden sonra ondandır.
DOLARIn DÜŞMEMESİ HAKKINDA FIKRANIN TEKRARI:
Yavru kutup ayısı düşünceli düşünceli annesine gelip sormuş, "anne ben sizin oğlunuzum değilmi? Annesi yanıt vermiş " tabiki, böyle sorumu olur" demiş...Bir süre sonra yavru kutup ayısı yine aynı soruyu sormuş annesine...Annesi yine benzer şekilde yanıt vermiş biraz da kızarak.. bir süre sonra yavru kutup ayısı yine aynı soruyu sormuş, anne bu kez patlamış..."evladım, iyi misin neden böyle saçma sorular soruyorsun" diyerek fırçalamış... Yavru kutup ayısı "iyi de ben neden üşüyorum" demiş...
E hadi IMF anlaşması cepte...Obama abi de basacak dolarları değer kaybedecek dolar...E peki bu USDYTL niye düşmüyor :)
Bu Anadolubank paritem'de hesabım vardı kapatmayı düşünüyorum adamlar bazen dolar-ytl'ye 5-6 kuruş fark koyuyorlar bankadan alsam daha uygun. Bu kurumla çok kötü anılarım var yaptıklarını daha sonra anlatırım. Bir de sabah 9:30 da işleme açılıyor dolar-ytl daha erken açılan güvenilir bir forex kurumu var mı? Düşük spreadli ve müşterilerinin üzerine oynamayan bir forex kurumu olursa sevinirim. Astatin altını neden sormuştun :) Paritelerde girdiğin işlem olursa lütfen yaz :)
Bu arada usd-ytl ve altın onsunda emir girilebilen bir kurum olursa sevinirim. Bizim bankada emir de girilemiyor bu dolar ve altında neden acaba :)
Hexiiaaaa,
EURUSD uzun, USDCAD kısayım....USDYTL neden çıkıyor anlamamaktayım...
USDCHF kısaldım...
Astatin Usd-chf yeni mi kısaldın? Ona göre gireceğim? :D
[quote=hexa;66695]Astatin Usd-chf yeni mi kısaldın? Ona göre gireceğim? :D[/quote]
yeni sayılır...1.1734 :)
ama diğer ikisinde 5 pips içerdeyim :(...
Hexiaa;
EURUSD leri kapattım...UDCAD ları kapattım...USDCHF kısa devam
[B][quote=jelibon;66677]Sayın Borsacı 32500 de stoploss oldunuzmu, olduysanız şimdiki beklentileriniz nerlerdir?[/quote][/B]
[B]Evet arkadaşlar 32.500 stop loss um çalıştı.. allahtan en düşük orayı gördü de.. sabah açılır açılmaz SHORT larımız [U]otomatik[/U] olarak kapandı..[/B]
[B][U]sabah 09:15 deki ilk işlemleri incelerseniz[/U] ilk işlem benim 39 adet sanko alımını görebilirsiniz.. Geçen haftadan kalan tarihli emir olduğu için .. Bana ALN satmış..[/B]
[B][U]Stop kaldırmayacağımı zaten daha önce söylemiştim... Bir yerlerde yanlış varsa zararı kısa kesmek önemlidir[/U]..[/B]
[B][U][I][COLOR=darkred]30900[/COLOR][/I][/U] maliyetli 39 adet kısa mızı[I] [U][COLOR=darkred]32500[/COLOR][/U][/I] den 1600 puan zararla kapattık.[/B]
[B]Yalnız Avrupa eksiye dönünce yine elim durmadı... saat 11:40 civarlarında [U][I][COLOR=navy]32900-32925[/COLOR][/I][/U] kademelerinden yani 400 puan yukarıdan IYM nin alışlarına vererek. Yine 36 adet short yaptım..[/B]
[B]Bakalım noollcek..:)))[/B]
Dolar-ytl gevşemeye başladı tamamdır :D Astatin Usd-Cad düşmek için can atıyor gibi bir izlenim oluştu bende, giriyorum şimdi ikisinden birisine :)