çok kritik yerdeyiz baskılar birbirine karıştı .. üvv:o . .tahminim longlar gol olur gibi .. :o
Printable View
çok kritik yerdeyiz baskılar birbirine karıştı .. üvv:o . .tahminim longlar gol olur gibi .. :o
[quote=küçük_k;157868]kuzu nerdesin... bi açılım yapsan diyorum... bizde hacı kafilesi gibi karşılarız..[/quote]
agam neyin pesinde onu izliyorum....
iki seyin...
1-yukari.....
2-asagi....
yukariya gidebilmesi ucun...garanda dehset alimlar gerek...var mi...simdilik yok...emme 6.30 yukari kirilirsa kenara cekilirim...endekste ise...dun 49 800 calisti....dun gene 50 250 tepe gorevi yapti...bugun 50 900 e gitti ve dondu....
simdi....50 300 asagi kirilmazsa kaparim...50 900 yukari gecilirse kaparim...
diger halde ise 62 800 e kadar calinin dibinde....hayatima girmis cikmis duyna guzellerini dusunur....mutluluk muhasebesi yaparim...
2400 puanini cepcegizime kodum...irahatim simdilik....calida guzel....
indikatöler belirsiz, fraktal belirsiz, küskü belirsiz..hatta selçuklu bile belirsiz :) o zaman az pilav şort 450
unknown baskı .. histem sinyal üretemiyor .. histem exxxx .. heheh :D sistemler long ...
pozisyon long ama .. korumasız .. herşey olabilir .. üvvvv :o:o
istop
ben yazarken fraktallar parlamış .. histem long .. sistem long .. alış baskısı .. gol olur tahminim .. üvvvv
pis alacaklar sanırsam :) dirty dayanna...
65000 üstü üçüncü deneme .. alım çılgınlığı altın vuruş ve golle sonuçlanır bence 67000 hatıra fotoğrafını çektirecez gibi .. hayırlısı olsun .. .. ralli ..
bull küskü on the road
saat 12.13 fdj 10028
[quote=Astatin;157878]istop[/quote]
asti bari sen yapma abi şunu ya.uysana arkadaş sistemine belanı mı arıyorsun?
Fdjı bizi neden ilgilendiriyorki sisteme göre hareket ediyoruz zati...
bear küskü on the road
600 şort cacık pilav
[QUOTE=Larossıan;157885]Fdjı bizi neden ilgilendiriyorki sisteme göre hareket ediyoruz zati...[/QUOTE]
Matrikste göremeyip merak edenler varya.
[QUOTE=Larossıan;157885]Fdjı bizi neden ilgilendiriyorki sisteme göre hareket ediyoruz zati...[/QUOTE]
histemimin bir parçası abi .. o olmazsa histem exx olur .. üüüüüü
bu nasıl bi alım çılgınlıgı yahu :)) hayır napacaklar alıp onu merak etmıyo degılım.. beklenti ne acaba alırken.. 75000 olur diyolar herhalde..
MAdem Krt açılımı oluyor ben de VOB açılımı istiyorum.
VOB ana para korumalı olsun. Yerlinin zararlı işlemleri saylanmasın. Yabancıalrınki saylansın.
Elallarını Elalarını Allah versin belalarını şarkısını palaya yolluyorum...:..::..:
[QUOTE=Kennym;157890]bu nasıl bi alım çılgınlıgı yahu :)) hayır napacaklar alıp onu merak etmıyo degılım.. beklenti ne acaba alırken.. 75000 olur diyolar herhalde..[/QUOTE]
Harita çiziyoruz... .dng
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83563[/URL]
[quote=Larossıan;157885]Fdjı bizi neden ilgilendiriyorki sisteme göre hareket ediyoruz zati...[/quote]
Oyun tarzına bağlı. Ben şahsen fiyat değişikliklerine benden hızlı tepki verebilen bir sisteme rastlamadım henüz. Günde 10-15 işlem yapıyorsanız FDJI hayati öneme sahip. Ama 3 günde 1 işlem yapıyorsanız sisteme bağlı kalmak daha mantıklı tabi.
[QUOTE=Kennym;157890]bu nasıl bi alım çılgınlıgı yahu :)) hayır napacaklar alıp onu merak etmıyo degılım.. beklenti ne acaba alırken.. 75000 olur diyolar herhalde..[/QUOTE]
Dün bahsettiğim efg ve merinin 60000 long maliyeti 61-62 arası . Bu maliyet şimdiki fiatlara göre onlar için büyük risk. Bir kurum çıkıp aniden 5000 kontrat şortlasa 59000 a düşmek işten bile değil. Onun için bunların işi sağlama almaları için vade sonuna kadar fiatı en az 70000 e getirmeleri lazım.
Görüş tabi. (tahminler garanti kapsamı dışındadır.)
Vıraktalik alım baskısı sezmek üzereydim ki baktım saat 12:30 olmuş. 14:00'e kadar öğle yemeği baskısından başka bir baskı hissetmem şimdi... :p
yaw sanki çok pis verecekler patron ....................
fraktalistlerle anarşistler vuruşuyor...
[url]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=12716357&yazarid=82&tarih=2009-10-18[/url]
[quote=Astatin;157898]yaw sanki çok pis verecekler patron ....................[/quote]
Bende de tam tersi bir hissiyat var. Yabancı piyasaların hepsi kulplu fincan formasyonu çiziyor sanki. Alım çılgınlığı bekliyorum...
ahanda spottaki baskı nedeni .. .. vadelide bu görüntü yok onun önü daha açık gibi .. boll süt bandda geziniyor vadeli ..
spotta bu kanalı yukarı geçerse .. o zaman vadelide alım çılgınlığı olur tahminim .. hayırlısı artık .. pozsiyon long sistemler long histem zayıf long sinyali üretiyor ..
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/2222/adszmc.jpg[/IMG]
[quote=Strategist;157901]Bende de tam tersi bir hissiyat var. Yabancı piyasaların hepsi kulplu fincan formasyonu çiziyor sanki. Alım çılgınlığı bekliyorum...[/quote]
nereye vereceklerini söylemedim :) :)
ya BULL MARKET nerelerde..uzun zmandir yzmıyor
flatist yemekist oldum
sanırımm hedef 148975
[quote=enorton;157824]Arkadaşlar Ekim ayı da bitmek üzere nerdeyse, tam 2 aydır para kazanamıyorum vobdan... Ağustosun 20 sinden sonra işler bıçak gibi kesildi :) Benzer durumda olan var mı?[/quote]
açıkçası yazdıklarının fazlası var (zarar olarak) eksiği yok benim tarafımda da bugün sadece 50puan alabildim o da komisyon ne olacak benim bu durumum diye kara kara düşünüyorumüüü
[QUOTE=ordi;157906]açıkçası yazdıklarının fazlası var (zarar olarak) eksiği yok benim tarafımda da bugün sadece 50puan alabildim o da komisyon ne olacak benim bu durumum diye kara kara düşünüyorumüüü[/QUOTE]
düzelir patron .. zaman zaman oluyor .. herkesin başına geliyor .. hayırlısı olsun .. :)
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Hz_Isa_aslinda_yok&tarih=20.10.2009&Newsid=265940&Categoryid=8[/url]
zeitgeist belgeselinin etkisinde kalmış anlaşılan...
[QUOTE=ordi;157906]açıkçası yazdıklarının fazlası var (zarar olarak) eksiği yok benim tarafımda da bugün sadece 50puan alabildim o da komisyon ne olacak benim bu durumum diye kara kara düşünüyorumüüü[/QUOTE]
Akıl vermek haddim değil ama.
1-Geceye pozisyonda kalıyosan, trende göre kal veya flat.
2-Sabah alacağın pozisyonu geceden veya sabah kahvaltısını yaparken düşün karar ver. Seansı en az 45 dakka izle sora pozisyon al.
3-Gün içi çok trade yaparım dersen zaten söyleyecek bi şey yok.
Yanlış anlama bunlar kendime dikte ettiğim öğütlerdir.
[B]selçuklu
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
Ettiği Teşekkür: 13.164
2.889 Gönderisine 7.629 Kere Tesekkür Edildi
Durumu: [/B]
13164 kere teşekkür etmişim ..vay anasını
15000 olsun hellim abla gofret alacak bana .. heheheh:D:D
[QUOTE=parderi;157909]Akıl vermek haddim değil ama.
1-Geceye pozisyonda kalıyosan, trende göre kal veya flat.
2-Sabah alacağın pozisyonu geceden veya sabah kahvaltısını yaparken düşün karar ver. Seansı en az 45 dakka izle sora pozisyon al.
3-Gün içi çok trade yaparım dersen zaten söyleyecek bi şey yok.
Yanlış anlama bunlar kendime dikte ettiğim öğütlerdir.[/QUOTE]
en temizi gün içi trade gunluk hedef belirlenip dalga boylarında yakalamak kosuluyla gayet duzgun puanlar alınabılıyo.. ilk ay kör trade yaparak bu hedeflerıme ulasmıstım ancak forumdada defalarca belırtılen uyarılara dıkkat etmek gerek.. kendı adıma bu yanlısların cogunu yaptım musibetten ders alan biri olarak ogrendıgım seyler cok :)) sizin tavsiyeleriniz de gayet yerinde.. ozellikle geceye poz almamak kısmı bana en mantıklısı geliyo.. dikkat ettigim en onemlı hususlardan bırı bu..
BU ayı çok kızmış oLmalı
[URL]http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=922&bid=1[/URL]
[QUOTE=Kennym;157911]en temizi gün içi trade gunluk hedef belirlenip dalga boylarında yakalamak kosuluyla gayet duzgun puanlar alınabılıyo.. ilk ay kör trade yaparak bu hedeflerıme ulasmıstım ancak forumdada defalarca belırtılen uyarılara dıkkat etmek gerek.. kendı adıma bu yanlısların cogunu yaptım musibetten ders alan biri olarak ogrendıgım seyler cok :)) sizin tavsiyeleriniz de gayet yerinde.. ozellikle geceye poz almamak kısmı bana en mantıklısı geliyo.. dikkat ettigim en onemlı hususlardan bırı bu..[/QUOTE]
Gün içi fazla trade dedim. Oda dakkalık ve beş dakkalıklarla olurki bu işlemlerde büyük eller için bulunmaz bir nimettir. 15 dak.ve saatlikler için sözüm yok.
Birde şu var. Alış ve satıştaki emir sayılarını hiç görmezden gelirim.