[QUOTE=SaNCaKTaR;157912]BU ayı çok kızmış oLmalı
[URL]http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=922&bid=1[/URL][/QUOTE]
Çok güzel ya bayıldım valla. O balığı kapan mutlaka Efg'nin adamıdır. Yada Asti.
Printable View
[QUOTE=SaNCaKTaR;157912]BU ayı çok kızmış oLmalı
[URL]http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=922&bid=1[/URL][/QUOTE]
Çok güzel ya bayıldım valla. O balığı kapan mutlaka Efg'nin adamıdır. Yada Asti.
[quote=selçuklu;157910][B]selçuklu
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
Ettiği Teşekkür: 13.164
2.889 Gönderisine 7.629 Kere Tesekkür Edildi
Durumu: [/B]
13164 kere teşekkür etmişim ..vay anasını
15000 olsun hellim abla gofret alacak bana .. heheheh:D:D[/quote]
Patron fraktalik teşekkür baskısı var galiba... :..:
FDOW canlı grafik ektedir.
Naçizane analizime göre (tamamen sallamasyon, bişeyden anladığım yoktur)
sarı ile çizdiğim desteği savunabilirse kırmızı ile çizdiğim kanalın üstüne doğru seyahate çıkar, bizim borsa da ikinci seans başında coşgubar'la açar...
arhadaşlar ben tekrar 64,625 dene cortingale bıçavım bilenik hedefim en az 200-250 pıvan
[QUOTE=Strategist;157915]Patron fraktalik teşekkür baskısı var galiba... :..:[/QUOTE]
gofret baskısı patron . .heehe :D
[QUOTE=fXci;157917]arhadaşlar ben tekrar 64,625 dene cortingale bıçavım bilenik hedefim en az 200-250 pıvan[/QUOTE]
bende kim indirdi kademeleri diyodum .. ayıp ediyon patron . .heehe :(
[quote=jani;157875]agam neyin pesinde onu izliyorum....
iki seyin...
1-yukari.....
2-asagi....
yukariya gidebilmesi ucun...garanda dehset alimlar gerek...var mi...simdilik yok...emme 6.30 yukari kirilirsa kenara cekilirim...endekste ise...dun 49 800 calisti....dun gene 50 250 tepe gorevi yapti...bugun 50 900 e gitti ve dondu....
simdi....50 300 asagi kirilmazsa kaparim...50 900 yukari gecilirse kaparim...
diger halde ise 62 800 e kadar calinin dibinde....hayatima girmis cikmis duyna guzellerini dusunur....mutluluk muhasebesi yaparim...
2400 puanini cepcegizime kodum...irahatim simdilik....calida guzel....[/quote]
sayın kuzu bey... teşekürlerrrr
açık yürekliliğin yol göstericiğin için...
bir hocanın en çok istediği yetiştirdiği cengaveri cenk ederken çalı dibinden seyretmek olmalı diye düşünüyorum..
kuzudan aldığım feyz ile... zabah longları 700 den dehledim derhal şorte dedim... şortları 450de reverse yaptım...
son olarak 675de flat... aynen bende ağamı izliyorum.. nereye giderse ensesindeyim...
kuzuların gücü adına... yedim seni palaaaa
baskı belli, ralli-küskü belli, yaıtım belli, fraktal tavsiyesi değildir..
ayrıca gofret belli..ama Hellim belirsiz
[QUOTE=selçuklu;157919]bende kim indirdi kademeleri diyodum .. ayıp ediyon patron . .heehe :([/QUOTE]
özür dilerim gayri emme benimki geçici ::: pıçaklıyıp bırakıyom abi ben :::
64500 önemli.. takipdeyiz..
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9702/sistemfsr.jpg[/IMG]
[quote=ordi;157906]açıkçası yazdıklarının fazlası var (zarar olarak) eksiği yok benim tarafımda da bugün sadece 50puan alabildim o da komisyon ne olacak benim bu durumum diye kara kara düşünüyorumüüü[/quote]
Bu tür dönemleri yaşamayan trader olamaz. Olsa olsa sadece sisteme bağlı çalışan ve sistemin zararlı dönemlerini normal karşılayan biri olabilir.
Ben bu tür dönemlere girdiğimde en güvendiğim yönteme dönüp ondan başka işlem yapmayarak çıkıyorum. Kendimi iyi hissetmeye başlayana kadar histem bazlı işlemlere tamamen son veriyorum. En güvendiğim yöntem günün ilk kanalının kırılmasıdır (Opening Range Breakout olayının biraz değiştirilmiş bir hali). (Mesela bugün benim şartlarıma uyan ilk kanal 64550 - 64850 arasındaydı. 10:50'de aşağı kırıldı ve short giren vatandaşlara 200 puan bıraktı) Bu yöntemimin bir haftayı zararda kapattığına henüz rastgelmedim. Kendimi kötü hissettiğimde bir hafta sadece bunu oynayıp toparlanırım.
Sizin favori yönteminiz farklıdır tabi. Bir süre sadece ona odaklanın, toparlanırsınız...
[QUOTE=küçük_k;157923]64500 önemli.. takipdeyiz..
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9702/sistemfsr.jpg[/IMG][/QUOTE]
flama görünüyor o grafta .. long goal olur tahminim .. hayırlısı .. :o
575 folenrce şortingale....15 dakikalık bollinger belli sıkışma belli..satlik bollinger belli..alt band belli..tarihi düşüş belli...
mani fılov belli dis belli.....sistemi brakıp neden indiklere bakmaya başladın o belli değil **
625 den sosşort tmamldım
sistem alda .. histem alda .. fraktalik alış baskısı live .. küskü baskısı exxx .. hehehe:D
[quote=selçuklu;157929]sistem alda .. histem alda .. fraktalik alış baskısı live .. küskü baskısı exxx .. hehehe:D[/quote]
,
yapma beyle patron..teorik konuşalım biraz...fraktala karşı hipokrat ayları diyorum..gerçi o geometri ile ilgili ama olsun..o da teorik...hipokrat ayları belli, küskü belli, kırık fraktal belli
full şort belli...
[QUOTE=Astatin;157930],
yapma beyle patron..teorik konuşalım biraz...fraktala karşı hipokrat ayları diyorum..gerçi o geometri ile ilgili ama olsun..o da teorik...hipokrat ayları belli, küskü belli, kırık fraktal belli[/QUOTE]
kırık fraktal ha .. hehehhe .. çok ayıp ediyon patron .. üvvvv ... :D
[quote=selçuklu;157932]kırık fraktal ha .. hehehhe .. çok ayıp ediyon patron .. üvvvv ... :D[/quote]
.boks..boks..boks. kıralım patron fraktalları...senkronize olalım...:::::::::::: hipokrata gel aşka gel şorta gel
üşşşşşşşşşşş.....15 dklık boll banda bak **....sistem alda ama sınırda, indikler aşağı diyor ama pala bu bellolmaz..bu arada "intik" fıkrası geldi aklıma...töbe töbe...du bkalım
son kararım : KÜSKÜ...venseremos venseremos kıralım fraktalları, kahrolsun ayu katili pala, yaşasın unitad popular...
[quote=Astatin;157935]son kararım : KÜSKÜ...venseremos venseremos kıralım fraktalları, kahrolsun ayu katili pala, yaşasın unitad popular...[/quote]
fdow 10028'i zorluyor. Short'çular açısından umarım orada tutunamaz... Yoksa short'lar tanga olur... :..:
alış baskısı live .. fraktals live .. bear küskü baskısı exxx ... short sqeeze olacak bence .. bull küskü bar on road .. coming soon ..long goal .. ralli ralli ralli ..
fraktallar fake çıksın 1 milyon çiçek açsın..dax belli spot belli, vob belli, negatif ayrışma belli...
650 fiyata rağmen şortingale...indikler aşkına.....
astatin efendi, teorik konuşalım ve fractal ile kimi kastediyorsun delikanlı gibi yazda bilelim.
[QUOTE=selçuklu;157937]alış baskısı live .. fraktals live .. bear küskü baskısı exxx ... short sqeeze olacak bence .. bull küskü bar on road .. coming soon ..long goal .. ralli ralli ralli ..[/QUOTE]
Patron atıyoruz golu, uzun zamandır ilkkez aynı taraftayız :D Bu birlikten coşku bar doğar :::
[QUOTE=mozkan;157940]astatin efendi, teorik konuşalım ve fractal ile kimi kastediyorsun delikanlı gibi yazda bilelim.[/QUOTE]
Abooo :eek:
[quote=mozkan;157940]astatin efendi, teorik konuşalım ve fractal ile kimi kastediyorsun delikanlı gibi yazda bilelim.[/quote]
mozkan efendi, tabiki selçukluyu kastediyorum sen kimi anladın? daha doğruu selçuklu ile süregelen geyiğin parçası fraktallar...başka bir yerde varsa bilemem
agadan iki balya halinde 200 points ve 400 points aldım yukselsin gene satarım :D
alım cılgınlıgı olsun hemensatarım yeterki siz alın :D
[QUOTE=Astatin;157943]mozkan efendi, tabiki selçukluyu kastediyorum sen kimi anladın? daha doğruu selçuklu ile süregelen geyiğin parçası fraktallar...başka bir yerde varsa bilemem[/QUOTE]
Başkası üstüne alınmadan söyleyeyim "[B]Teorik konuşmalar[/B]" ile de beni kastediyor :::
[quote=enorton;157945]Başkası üstüne alınmadan söyleyeyim "[B]Teorik konuşmalar[/B]" ile de beni kastediyor :::[/quote]
he ama "teorik" kelimesi senle gezer artık söyleyeyim:..::..::..: şu kaza muhabbeti gibi..zaten selçuklu patron da, kullanmaya başladı.lelele.lelele
:) yok o artık klasikelr arasına girdi, şahsa özel değil.dng
Patron acil 10.000 puana ihtiyacım var, şu vob 75.000 olsun... 75.000 olana kadar sistem hiç sat vermesin, arkamıza yaslanıp uzlaşalım...
mozkan abi.. bana diyor abi ... seans sıkıcı geyik yapıyoruz ..:o:o
[QUOTE=Astatin;157943]mozkan efendi, tabiki selçukluyu kastediyorum sen kimi anladın? daha doğruu selçuklu ile süregelen geyiğin parçası fraktallar...başka bir yerde varsa bilemem[/QUOTE]
yuaw mozkan abey le benzerlik konusuna değinmiştik yua biz bi ara..... yannış annadı herhal ::: onnar tesadüf deel felam demişti hani ...
Matriks'in icraatları nedeniyle canlı izleyemeyenler için fdow yapıştırayım biraz. Acayip kanal savaşları yaşanıyo...
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/235693/alkisladiginiz-mehmetcik-degil-pkklidir.html[/url]
fraktal demişkene fraktalın kralına bakın büea :::
mozkan abey kılakların çınlasın zamanında kral fraktal analizim
[url]http://www.voborsa.com/tag/dow-future[/url]
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an e dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir
sonrası f dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru f dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra g dalgası f dalgasının düzeltmesi yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir
sonra ğ (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[URL="http://i43.tinypic.com/30lpipv.png"][IMG]http://i43.tinypic.com/30lpipv.png[/IMG][/URL]
baskı feci .. üvvvv .. long goal live .. küskü exxxx .. short squeeze .. üvvvv:o