ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri
Printable View
ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri
[quote=fXci;157954]ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri[/quote]
teprik ederin seni efiksçi..üwww:):):::
[QUOTE=Astatin;157955]teprik ederin seni efiksçi..üwww:):):::[/QUOTE]
genelde ıkıncı cort yeresim istop noktama cok yakındır asteton dikkat et gayri :::
Sıkıldım
350-475 şortlar 800 den iade edilmiştir.
1 saat mola.
ülem pala yettin gari.Başımıza b.....mın pala ...çak ula çak
64800 yerelerinden short...
Stoploss 65200 üstü...
630xx`lere kadar tutariz insallah...
usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....
vallah şöyle bı analiz ettim
64600 aşavısına giderse benım hedef yereme gidecek 64400 yerelerinden ben karımı alır kacar gıderım gayri ...
yoksam düşmez bura 64600 gırılmalı ... sonra 64400 yeresınde soluklanmalı ..... 64400 gırıldımmıda bura bırden 400 pıvan aşavı düşer kısmeler tutamaz gayri ...
asıl dusus buradan sonra baslar zamanı gelince planımı acıklarım gayri orda 200-300 pıvan pesinde olmayacam haberiğiz ossun hedefım daha böyük olcak
planlarım çokh kısa vadelı vur kaç dikkat edın bıçavım bilenik ve istopum belli
[quote=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/quote]
Üwwww.. hiç gülceğim yoktu jani Allah da seni güldürsün ü[url]www.:::::::::[/url]
[QUOTE=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/QUOTE]
sabah sana dedimdi çalının dibinde bekleme .. makası düşür diye .. neyse .. geçmiş olsun ... üvvv :o:o
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/20/1815.jpg[/img][/url]
Larossian üstat çizik üstte değdimi ? Kocaoğlanda alda devam ediyor değilmi?
düşecek patronaj...no way..küskü on the road..üww
[quote=Larossıan;157962]Üwwww.. hiç gülceğim yoktu jani Allah da seni güldürsün ü[URL="http://www.:::::::::"]www.:::::::::[/URL][/quote]
laross mındar ettin şu ağlama efektini yaw::::::..flatken ağlanmaz::::::::: niye ağlıyon
marasal...
girbisi kefereye ver kurtululalim....yoksa zurriyetten kesilecegiz....
[quote=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/quote]
kacak organ nakli yapmaya gelmişlerdir dikkat etseydin sayın Kuzu
Ayıların son kalesi 64,825!
fdjı 10063 olmuş.:)))
:):)[quote=jani;157968]marasal...
girbisi kefereye ver kurtululalim....yoksa zurriyetten kesilecegiz....[/quote]
Az sabır cani :) Az sonra...::::::::: Sabetaycılar alıma geçmiş o bitsin vereceğim küsküyü:):):)
akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...
[quote=Larossıan;157971]fdjı 10063 olmuş.:)))[/quote]
hah bak bu iyi..en tırstığım yükseliş sebebi olmayan yükseliştir...neden ya sebebi sonra çıkar yada sebebi yoktur pala ****o ekşın yapıyordur:)
[quote=Larossıan;157971]fdjı 10063 olmuş.:)))[/quote]
10048'e düştü. Ben de long'ları kapattım hemen. Uzun süredir 175'den fazla puan almadım. 50'ten fazla da puan kaybetmedim. Günde kaç işlem yapıyorum sayısını aracı kurumum bile takip edemiyo artık... Acayip fast trading'e devam... :..:
[quote=jani;157973]akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...[/quote]
cani cani cani gelecek mani.... AKKIZ da benim spot sistem buün sat firiirrrr..ama günün kapnaması lazım debiki...
yukarı doğru çizecek gibi kademeler doldu....
Akşama hızlı bir çıkış yapmasında pala durum pek hoşuma gitmiyor.:(
65000 az sonra beklemekteyim :::::::;;;;;;
CAD Toptan Satışlar (a/a) (Ağu) 15:30 %0,5 %2,8 Düşük
CAD Öncü Göstergeler (a/a) (Eyl) 15:30 %0,7 %1,1 Düşük
USD ÜFE (a/a) (Eyl) 15:30 %0,1 %1,7 Yüksek
USD ÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Eyl) 15:30 -%4,2 %0,2 Yüksek
USD ÜFE (y/y) (Eyl) 15:30 %0,1 -%4,3 Yüksek
USD ÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Eyl) 15:30 %2,0 %2,3 Yüksek
USD Konut Başlangıçları (Eyl) 15:30 610K 598K Yüksek
USD İmar İzinleri (Eyl) 15:33 590K 579K Yüksek
CAD Merkez Bankası Faiz Kararı 16:00 %0,25 %0,25 Yüksek
USD Fed-Warsh'ın Konuşması 18:00 Düşük
fdow David Wies amcamın upthrust dediği terbiyesizliği yaptı. Kırmızı ile çizdiğim direnci bir daha kırıp da tutunabilirse biz de 65200'i bir daha ziyaret ederiz...
Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng
[QUOTE=jani;157973]akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...[/QUOTE]
guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::
[quote=VOBiX;157982]Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng[/quote]
bana bağfaş deme üwwwwww... bölünmedne önce 40 alış, baya bir elde tutuş sonra .ok var gibi 44 den satış...3 ay içinde 240 mı ne olmuştu..üwwwwwwwww
[QUOTE=VOBiX;157982]Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng[/QUOTE]
Gübre çıkışları son tangoya işaret eder ama hayırlısı. Çimentolar primlenmişmiydi ?
.kom[quote=fXci;157983]guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::[/quote]
efiksçi madem korkacaktın, O Ridikli avatarı niye aldın.. demezlermi arkandan sidikli .kom
[quote=Strategist;157975]10048'e düştü. Ben de long'ları kapattım hemen. Uzun süredir 175'den fazla puan almadım. 50'ten fazla da puan kaybetmedim. [SIZE=4]Günde kaç işlem yapıyorum sayısını aracı kurumum bile takip edemiyo artık...[/SIZE] Acayip fast trading'e devam... :..:[/quote]
bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi.dng iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda.dng
[QUOTE=Astatin;157986].kom
efiksçi madem korkacaktın, O Ridikli avatarı niye aldın.. demezlermi arkandan sidikli .kom[/QUOTE]
ülem korkuyom emme PELA ya belli etmiyom sie yabancı deelsiiz :::
[quote=ordi;157987]bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda[/quote]
Aynen öyle. Aracı kurumdan evime teşekkür çelengi yollayacaklar yakında.... :..:
no way...küskü on the way
[quote=ordi;157987]bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi.dng iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda.dng[/quote]inşallah banka aracı kurumları ile çalışmıyorsundur ben onlarla çalışırken canım çıkıyordu stres tavandaydı şimdi ucuz komisyon ileistedigim zaman çıkıyorum istedigim zaman giriyorum önceden 4 kademe sadece komisyona gidiyordu şimdi rahatım
[quote=abdullah yıldız;157991]inşallah banka aracı kurumları ile çalışmıyorsundur ben onlarla çalışırken canım çıkıyordu stres tavandaydı şimdi ucuz komisyon ileistedigim zaman çıkıyorum istedigim zaman giriyorum önceden 4 kademe sadece komisyona gidiyordu şimdi rahatım[/quote]
Aynen öyle. Sadece 1 kademe hareketle kara geçmenin dayanılmaz hafifliğini herkese tavsiye ederim...
[quote=fXci;157983]guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::[/quote]
fxci...
eger bi kanal dususu icindeysek...ki oyle...64 900 lerden doner ve 62 800 u boylar...
bu nedenle hala direniyorum...cok dayak yedim emme....
dalagini 62 800 de alirim dedigim ucun kizmis....