Resmen Imkb 10 'a 1 kontrat alıs yaparak manipüle ediyorlar...
Printable View
Resmen Imkb 10 'a 1 kontrat alıs yaparak manipüle ediyorlar...
nasdag borsası başkanı dolandırmış milleti. babama güvendim anamın üstünde yakaladım diye bi laf vardır bizde. bu devirde kimseye güvenmiceksin zaten.
koyun bakalım biner lotluk alışları dolara
elinizde patlasın
cezaevleride full dolmuş 101 bin mahkum varmış. 39 yılın en yüksek rakamıymış.vay be
[QUOTE=Vob Trader;66729]cezaevleride full dolmuş 101 bin mahkum varmış. 39 yılın en yüksek rakamıymış.vay be[/QUOTE]
millet dışarda aç, içerde karnı doyuyor.:..:
[QUOTE=jelibon;66730]millet dışarda aç, içerde karnı doyuyor.:..:[/QUOTE]
off off nolcak bu memleketin hali.
Sayın Özgür borsacıdan pek şaheser duymadık bu gün ?
33700 short, dowdaki 8200 beklentim için. alttan longlayacağım.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;66724]oda doğru.
ama armızda usd yi pis kısalayanlar vardır belki .kom[/QUOTE]
Ben ben, saat 15:00 gibi çok pis kısa yapmaya başladım devam ediyom:..:, kimse kapattıramaz, dolar başaşağı çakılacak, en yakın iki vadede hep kısa kalmak avantajlı bence, saygılar.
[QUOTE=bull market;66734]Ben ben, saat 15:00 gibi çok pis kısa yapmaya başladım devam ediyom:..:, kimse kapattıramaz, dolar başaşağı çakılacak, en yakın iki vadede hep kısa kalmak avantajlı bence, saygılar.[/QUOTE]
Ne zamana kadar? olduğunu da söyleyin de bilmeyenler kendini sürekli kısada kalmaya şartlandımasın!
Dolarda artık kısa poz aç düşünce kapat şeklinde olur sn vobix, yani aşağı trend, zamanını şimdiden nereden bileyim, yarına çıkıp çıkmayacağımız belli değil ki, bugün çok üzgünüm, sabah borsacı bir abimiz kalp krizinden hakkın rahmetine kavuşmuş, ikindide toprağa verilmiş geç haberim oldu, ne demek istediğimi anlıyabiliyormusunuz? saygılar.
Dolarda şöyle bir şey var bir de doalrın değeri bir yıl boyunca sabit kalsa longcular zarar ediyor. Makas nedeniyle her gün 1 tick shortçualrın leihne longcuların aleyhien çalışır.