[quote=Astatin;158033]don cansın %5 artı açar bence[/quote]
Rezalet ev verilerini mi dikkate alacaklar, pozitif bilançoları mı bakalım. Bana bilançolar döver gibi geliyor, o yüzden ben de long'um. Ama ilk 15dk. çalkantılı olabilir...
Printable View
[quote=Astatin;158033]don cansın %5 artı açar bence[/quote]
Rezalet ev verilerini mi dikkate alacaklar, pozitif bilançoları mı bakalım. Bana bilançolar döver gibi geliyor, o yüzden ben de long'um. Ama ilk 15dk. çalkantılı olabilir...
istop ..
[quote=Strategist;158034]Rezalet ev verilerini mi dikkate alacaklar, pozitif bilançoları mı bakalım. Bana bilançolar döver gibi geliyor, o yüzden ben de long'um. Ama ilk 15dk. çalkantılı olabilir...[/quote]
ne çalkalıyon tavukmu çalkalıyon strategist (değiştir şu nicki yaww)...VOB ayrşır..VOB ayrışmazsa EFG ayrışır...EFG nin **
60 dakkalık boll banda bakıyorumda, yeni zirve var....:::::::::
umarım....
64550 den flatlemıstım tekrar 64700 yeresınden corta bındım gayri
hadi abicim tavan ol ya..çıkacaz işimiz var :)
New zirve on the road...
800 yeresıne yenı cortlar yazdım al PELAM Onlarıda gı pıçaklarım bak :::
Ha şöyle ayrışda gel yanıma. Uzun flat - uzun flat. Yok şort.
kapanış tahminim 65500..yatıırm tavsiyesi değildir...:)
[QUOTE=fXci;158041]800 yeresıne yenı cortlar yazdım al PELAM Onlarıda gı pıçaklarım bak :::[/QUOTE]
aldı namıssız PELA 800 cortlarımıda....bana 200 pıvan versen yeter PELAM
[quote=Astatin;158036]ne çalkalıyon tavukmu çalkalıyon strategist (değiştir şu nicki yaww)[/quote]
Ne değiştiriyon, tavuk mu değiştiriyon... :))) Ben günün birinde daytrader'lıktan kurtulup stratejimi belirleyip poizsyonumu alıp haftada bir ekrana bakan bir adam olmak istiyorum, o yüzden nick'im onu yansıtıyo. :..:
Şimdi ben Nisan'da Aralık kağıdına full long girip bi daha da bakmasaydım mesela... :..:
hıımmm acaba seans içi 3 lü tepe yaptık düşecez süsümü veriolar yoksa akkaten öylemi... :)
[QUOTE=mozkan;158025]spot artı
vob yatay
vade sonu gelmiş
EFG aralıkta 1100 küsür almış gene
sonuç; [B]gerçek şelale[/B] aralık vade oda olursa[/QUOTE]
hayırlısı abi .. uzlaşırım olmazsa .. kısmet .. :o
ne kaleymis be savun savun bi hal olduk :)
[quote=Astatin;158039]hadi abicim tavan ol ya..çıkacaz işimiz var :)[/quote]
çık abicim çık ya...kapat tükkanı tezgahı...ben saa izin verdim gerisi mühim deel...sen evine git yat uyu,ciğer,dalak,böbrek,yürek,börek filan...
.kom
[QUOTE=Astatin;158046]hıımmm acaba seans içi 3 lü tepe yaptık düşecez süsümü veriolar yoksa akkaten öylemi... :)[/QUOTE]
üçlü tepe yalan bence patron .. :D alış baskısı feci ..
full uzun .. yaktım palayı .. a* ..
ahada fiyat yapıştı boll banda...yürüyün be fatihin evlatları
850 yeresınden flat gayrı long yok emme elım tetıkte bellı bı sevıye var orayı gecerse en az 350 pıvan lonk tan verır
64900 teslim, alanda kazansın.
fake yukseliş gibi apsd - ye geçti.. yandı yurekler yandıııı yagan kar ile sönmez.. 875 kısalarla destek for the kusku..
[QUOTE=Kennym;158055]fake yukseliş gibi apsd - ye geçti.. yandı yurekler yandıııı yagan kar ile sönmez.. 875 kısalarla destek for the kusku..[/QUOTE]
Abi fake make yükseliyor mu yükseliyor :::
kapanış tahminim .. 66100 kayıtlara geçsin .. önceki tahmin .. silinsin .. üvvv .. heheh :D:D
cuma günü 65.475/63.300 satanda bunlardı ha...değil miydi?
Sabah bir dileğim vardı, bakalım bugüne yetişecek mi?
selçuklu patron ilk ciddi kar realizasyonu 98000 gibi gelir diyorum..ya sence
yukarda taraftar toplanıyo hangı taraf fazla ise onlar yandı sankim :)
kesın benım oldugum taraf bu bahsettıgım :D
[QUOTE=SEYYAH;158058]cuma günü 65.475/63.300 satanda bunlardı ha...değil miydi?[/QUOTE]
Ne cuması yaw, sen hala orda mısın... :) Geçen gün kayın peder beni aradı hayırlı olsun diyor, dedim nooldu :) Diyor borsa zirve yaptı, ne biliyon dedim benim alışta olduğumu... 2 gün önce öyle diyodun diyo... ::: Yaw dedim 10 dk da 20 kere poz değiştiriyosun icabında, nerde kaldı 2 gün önce...
Ben batmışım, adam beni hayırlı olsun diye arıyor .dng
EFG nerdesin ..65500 isterik..her vadeye gelince şap şupda, bu vadeye gelince yarabbi şükür mü..hadi al al bakayım al..
[QUOTE=Astatin;158060]selçuklu patron ilk ciddi kar realizasyonu 98000 gibi gelir diyorum..ya sence[/QUOTE]
Abi 88000 de sazan patronun stobu var, zaten oraya gelirsek onun stop losslar çalışmaya başlayr direk 98000 de alırız soluğu :::
Demeye utanıyorum ama. 925 den biraz şort yaptım.
[QUOTE=Astatin;158060]selçuklu patron ilk ciddi kar realizasyonu 98000 gibi gelir diyorum..ya sence[/QUOTE]
uygundur patron .. shortlar sqoeeze olaur o zaman .. heheh :o
bugün çok su ihtiyacı hissediyorum patron .. damacanayı masanın altına aldım .. hehehehhehe :):):):):)
Bu benim bildiğim palaysa. Dowla beraber basar gibime geliyor.
[quote=parderi;158065]Demeye utanıyorum ama. 925 den biraz şort yaptım.[/quote]
Stop 65000'deyse mantıklı... Tutarsa sorun yok, tutmazsa stop'unun çalıştığı yerden anında long girersin... Dow açılışına veya önemli veriye 5 dk kala favori taktiklerimdendir.... :)))
Bugün yükselişle kapatırsak [B]Garanti ters indikatör[/B] efsanesi de biter sanırım...
Herkes sistem satıyo..bende akrabaya destek babında şu ürünü satıyorum..fiyatı yazmıyorum..yazsanm inanmazsınız :)
7.0" TouchScreen GPS WIFI Tablet Micro PC w/ TV, GPS Navi, Windows CE - GI-WI-7000i
Features :
TV function
Portable Multimedia PC with large 7" Color Touch screen (480x272)
Windows CE 6.0 (32-bit) operating system
Well designed and user-friendly with a compact form factor
Pre-loaded with office file viewing applications, communication software and NES games emulator
Superb wireless functionality with wireless internet access and Bluetooth 1.2 capability
Built-in GPS receiver and high sensitivity GPS antenna
Kickstand to provide maximum convenience when watching and listening to media
Hardware Specifications:
Size (mm): 150 (L) x 85 (W) x 21 (H)
Processor Type: ARM926EJ-S 32-Bit RISC CPU
On-board RAM: 128MB
Operating System: Windows CE 6.0
Battery type: Built-in rechargeable 1550mAH lithium-ion
Battery life: up to 4 hours
Screen resolution: 480x272 resolution
Storage capacity (internal): 4GB Nandflash (built-in)
Storage capacity (external): Takes 2GB, 4GB, 8GB and 16GB capacity SD/MMC Card
OS Language: English
GPS Hardware Parameters:
Chipset: SIRF STARIII
Frequency: 1.575GHz
C/A Code: 1.023 MHz Chip Rate
Channels: 20
Tracking Frequency: -159dbm
Precision: 10m 2D RMS, 5m 2D RMS, WA AS Enable
Rate: 0.1m/s
Data update: 1Hz
Requisition time: 0.1s on average
Hot start time: <3S
Warm start time: 30S on average
Cold start time: <100S
Internal antenna: Ceramic antenna embedded Active
Bluetooth Parameter :
Distance (max): 10 meters
Bluetooth Type: 1.2
Compatible File Types:
Audio Formats: MP3, WAV, WMA, AAC, OGG
Video Formats: AVI, MPEG4, WMV, ASF, 3GP, XVID
Image Formats: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF
Input/output/connectivity:
Mini USB port
Headphone jack
Microphone jack
USB 1.0 port
SD/MMC Card slot
Camera:
Resolution: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200 and 2560x1920
White Balance: Auto, Cloudy, Dark, Morning, Flash Light
Picture Settings: Continuous Shot, Auto Focus, Delay Timer
875 flat...longdan 250 pıvan yeter..çakma bpğaya çok bile
parderi patron .. tepriklerimi sunuyorum ..
[quote=Astatin;158070]Herkes sistem satıyo..bende akrabaya destek babında şu ürünü satıyorum..fiyatı yazmıyorum..yazsanm inanmazsınız :)
[/quote]
I am talip :::
ürün nedir bu arada anlamadım.bisürrü teknik zırvalık dolu tablet PC mi,mikrodalga fırın mı?
yok la I am not talip :::