Şortlarımın sonuncusunuda kapadım ortalama 72900
extrem bi durum olmassa geceye flat. Çok da aç gözlü olmamam lazım
Bereket versin.
Printable View
Şortlarımın sonuncusunuda kapadım ortalama 72900
extrem bi durum olmassa geceye flat. Çok da aç gözlü olmamam lazım
Bereket versin.
kapanış ahminim 72400..yarın açılış tahminim 71525 :) ü[url]www..[/url]
running triangle olabilir mi patron
72800 kaya gibim maşallah
yarında 75000 kaya gibim çıkacak:)
ayrışma hissediyorum baskı var gibi bence .. tahminim .... üvv ...
endeks acayip ucuz gözüküyo gözüme
yetişen alıyo durumu yaniiii:)
e amma oynaştınız needecekseniz edin gayri işimiz gücümüz var.
de hayde
Mavinin üzerine çıkarsa fiyat, flatlerim, otherwise mozaik değil ula şort şort ..TGG de 2 olmuş way**..new turn on the way
[IMG]http://i25.tinypic.com/121to8y.png[/IMG]
bu nasil is anlamiyorum dow dustukce biz cikiyoruz,var nu iste bir is,onlarin bildigi bizim bilmedigimiz bir haber patlarsa yakinda sasirmayacam.....
250 üstünde çok kişi longlayacaktır. o yüzden pala 250 altında kapatıp milletin şortlarından ayrılmasını istemeyecektir. yarın 1000 puan yukarı gapı bu şekilde hüpletecektir.
olurda 250 üzerinde kapanış olursa işte o zaman bilirimki palanın niyeti aşağısıdır
[quote=kitaro;267542]72800 kaya gibim maşallah
yarında 75000 kaya gibim çıkacak:)[/quote]
ben de paladan çok yumruk yediğimden olsa gerek rakamı 70500 olarak görüyomm:::.boks..dng oh mondiyooo:D
[quote=nemaproblema;267565]ben de paladan çok yumruk yediğimden olsa gerek rakamı 70500 olarak görüyomm:::.boks..dng oh mondiyooo:D[/quote]
abi nikin güzelmiş rusçayı severim.kom.lelele.kom
[quote=Astatin;267556]Mavinin üzerine çıkarsa[COLOR=red] fiyat[/COLOR], flatlerim, otherwise mozaik değil ula şort şort ..TGG de 2 olmuş way**..new turn on the way
[IMG]http://i25.tinypic.com/121to8y.png[/IMG][/quote]
fiyat ?
[quote=nemaproblema;267565]ben de paladan çok yumruk yediğimden olsa gerek rakamı 70500 olarak görüyomm:::.boks..dng oh mondiyooo:D[/quote]
yeah mondiyoooo :D:D:D:D
ama 550 ün üzeri yine artı gap olur kapanış tahminim 250-550 arası
saraylı abi daytrader topiğinde gap traderlık yapıoz kusurumuza bakma abi:):(
[QUOTE=Se_M;267570]fiyat ?[/QUOTE]
Cevap bekliyoruz Asti....dng.dng.dng
275 Filat ve 450 şort olarak geceye kalacağım sanırım..never müsterih
[quote=Se_M;267570]fiyat ?[/quote]
[quote=mur@t;267575]Cevap bekliyoruz Asti....dng.dng.dng[/quote]
so sori..ekrana daldım..hareket kallavi ve hızlı...üwwww250 idi..ama artık bişie yaramaz..üww..
longstanin
[QUOTE=Astatin;267578]so sori..ekrana daldım..hareket kallavi ve hızlı...üwwww250 idi..ama artık bişie yaramaz..üww..[/QUOTE]
Ben gene sazan diyecem, bizim sazan boss kızacak yine bana...:o
pii..son 450 kısaları 575 den istopladım..çook uzun bir aradan sonra geceye flat giriyorum..way beaa.. üwwww...bu arada sistem son cücük barda ala geçti..ehu
iyi akşamlar...
Cümleten iyi akaşamlar
geceye fılat
sazan abinin topiğe koydumdu...henüz tepmemişti...
şimdi bu çıkış bir b dalgası olabilir...ideal aralığa geldi 550/700 dü 600 e geldi...yani soru işaretli b yapılmış olabilir.eğer bu b tepkisi ise yarın tekrar çakarlar aşağı 71.925 e...
bu ayısal bir senaryo birde boğasal olanı var :D:D:D
vadeli 60 dk...
[QUOTE=kitaro;267568]abi nikin güzelmiş rusçayı severim.kom.lelele.kom[/QUOTE]
rusçayımı yoksa ruslarımı:)
günün dibini yakalayıp dibin bi adım üstünden o lonkları kapattığım için kendimi kınıyorum.
beni uyarmayan adaşımı da kınıyorum.
ayrıca asti'yi her zaman her şartta her halükarda kınıyorum :::
portföy için nefis bir gün olabilirdi. normalde kar az oldu demeyi sevmem. buna da şükür demeyi tercih ederim. yalnız bugün gerçekten göz göre göre gitti önümüzden karlar...:rolleyes:
herkese iyi akşamlar.
[quote=TÜRKOĞLU;267589]sazan abinin topiğe koydumdu...henüz tepmemişti...
şimdi bu çıkış bir b dalgası olabilir...ideal aralığa geldi 550/700 dü 600 e geldi...yani soru işaretli b yapılmış olabilir.eğer bu b tepkisi ise yarın tekrar çakarlar aşağı 71.925 e...
bu ayısal bir senaryo [SIZE=4][COLOR=red]birde boğasal olanı var[/COLOR][/SIZE] :D:D:D
vadeli 60 dk...[/quote]
.brvonuda isteriz abi. :o
[QUOTE=abka;267508]erken uyarı sistemim 73100 den al da..bugün geceye uzun girecem..uzun zaman oldu geceye poz. taşımayalı..400 puan aşşağıda stoploss bekler..ben gider..mümkünse yarın gap olsun...[/QUOTE]
umaruım hezimet olmaz...bu gece nöbet var..o açıdan heyecan olsun dedim..yazın ayda 2 nöbet var..
5 dk lık adamda psiko bırakmıyor.. sureyi uzatmayı dusunuyorum
valla geceye şort yok gibi aramızda...baya da long var he...dj %3 felan düşse..piyuuuukan olu rkan
[quote=yusuf_alp;267599]5 dk lık adamda psiko bırakmıyor.. sureyi uzatmayı dusunuyorum[/quote]
15 dk en iyisi daha fazlasıda kaldırmıyor merak etme ;) psikolojiyi yanlış anlaşılmasın :::
[quote=trader38;267597].brvonuda isteriz abi. :o[/quote]
tamam o zaman :D:D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;267605]tamam o zaman :D:D:D:D[/quote]
teşekkürler abi. güçlü duran vobumuz için bu çalışmalı diyorum. birazda pozisyonel.
yarın 74 e kadar yukarı... sonrası?
[QUOTE=Astatin;267602]valla geceye şort yok gibi aramızda...baya da long var he...dj %3 felan düşse..piyuuuukan olu rkan[/QUOTE]
bugün iyi düşün..ayda-yılda bir kere geceye poz. aldım..
saraylı abi geçen gün str hakkında bir bakış açısı söylemiştim ama arada kaynadı galiba:rolleyes: bi cevapda gelmedi, yada ben kaçırdım.
bugün bahsettiğim str 74 de sat vermiş, 73100 de al vermiş ve geceye long girmiş.
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 74.375[/B]
[B]GD: 72.725[/B]
[B]GK: 73.600[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]73.600 :yü:[/B]
[B]73.050 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.525[/B]
[B]3.Direnç : 76.875[/B]
[B]2.Direnç : 75.225[/B]
[B]1.Direnç : 74.425[/B]
[B]Pivot : 73.575[/B]
[B]1.Destek : 72.775[/B]
[B]2.Destek : 71.925[/B]
[B]3.Destek : 70.275[/B]
[B]4.Destek : 68.625[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.750[/B]
[B]3.Direnç : 74.975[/B]
[B]2.Direnç : 74.475[/B]
[B]1.Direnç : 74.125[/B]
[B]1.Destek : 73.075[/B]
[B]2.Destek : 72.725[/B]
[B]3.Destek : 72.225[/B]
[B]4.Destek : 71.450[/B]
mondeooooo ooooooo..asti sistem ne deyüü..dow sappıttı..belliydi ...üüww..iyiki longmuşum...
[quote=QUEEN;267616]mondeooooo ooooooo..asti sistem ne deyüü..dow sappıttı..belliydi ...üüww..iyiki longmuşum...[/quote]
aşkolsun apla. forumlarda geziyosun, bizim mekana gece yarısı uğruyosun üüü üwww
dow artı oldu
[QUOTE=trader38;267617]aşkolsun apla. forumlarda fink atıyosun, bizim mekana gece yarısı uğruyosun üüü üwww[/QUOTE]
dün gece ilk yazdım zaten..fink atmak:confused:forumlarda..üüüü