-
Loss Win
[quote=jelibon;66717]Sayın Borsacı stop loss noktanız varmı yine?[/quote]
Koydum tabii ; : )
33800 STOP LOSS
Ama bu gece Dow düştü. Sabaha görür mü orayı bimiyorum. İnşallah görmez...
Bu sefer düşüş geç geldi. Bayağı bi erken girdik Short a... Ama Artık yavaş yavaş diğerler üyeler de inanmış galiba düşeceğine. 23 üne bişey kalmadı..
Şimdi buralardan Long yapılmaz zararı kapatıcam diye..Dow da düştü. Çok riskli.
Olsun napalım bu ay da [U] böyle olsun yüzde 8-9 erken girdik kısaya[/U]. Mecburen SHORT a devam..
Ama düşmeye bir başlarsa 2 günde telafi eder kara geçeriz diye düşünüyorum
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66772]Koydum tabii ; : )
33800 STOP LOSS
Ama bu gece Dow düştü. Sabaha görür mü orayı bimiyorum. İnşallah görmez...
Bu sefer düşüş geç geldi. Bayağı bi erken girdik Short a... Ama Artık yavaş yavaş diğerler üyeler de inanmış galiba düşeceğine. 23 üne bişey kalmadı..
Şimdi buralardan Long yapılmaz zararı kapatıcam diye..Dow da düştü. Çok riskli.
Olsun napalım bu ay da [U] böyle olsun yüzde 8-9 erken girdik kısaya[/U]. Mecburen SHORT a devam..
Ama düşmeye bir başlarsa 2 günde telafi eder kara geçeriz diye düşünüyorum[/QUOTE]
bunlar öyle bir ayarlama yapıyorlarki sonuçta 23-29 arası dow olabileceği üst noktada olabilir.
gece bir inceleme yapacağım.
-
[quote=jelibon;66749]adamın öttüğü yerden vob %8-9 artmış terse yatırdığı nerdeyse iflas etmiş bide hiçbir şey olmamış gibi hala ötüyor.
sana kaç kere dedim senin yerin vob değil dow değil sen orta vade uzun vade topik aç kendine.
yoksa Allahına kadar maşasın sen.[/quote]
BU LAFINI BURDAN BORSACI ÖZGÜR LAKAPLI KİŞİYEDE ARMAĞAN EDİYORUM KLAVYENE EMEGINE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAMISSIN NEYMİŞ EFENDİM 30500 SHORTLARINI 32500 DEN ÇEVİRİP İYM NİN SATISLARININ HATRINA KİİYM BUGÜN HİÇ SATISTA OLMADI NETTE 32900 DEN CEVİRMİSTE 33800 STOPP LOSUYKEN 33775 E KADAR GÖREBİLMİŞİZ HADİ ORDAN
BURDA SPEK MAASLI ADAMLAR VAR KARDESİM OLMAZ BÖYLE SEY KAYAHAN 1 BORSACI ÖZGÜR 2
-
[quote=serkanyurttas;[U]66779] NEYMİŞ EFENDİM 30500 SHORTLARINI 32500 DEN ÇEVİRİP İYM NİN SATISLARININ HATRINA [B]KİİYM BUGÜN HİÇ SATISTA[/B][/u][B] OLMADI[/B] NETTE 32900 DEN CEVİRMİSTE 33800 STOPP LOSUYKEN 33775 E KADAR GÖREBİLMİŞİZ HADİ ORDAN
BURDA SPEK MAASLI ADAMLAR VAR KARDESİM OLMAZ BÖYLE SEY KAYAHAN 1 BORSACI ÖZGÜR 2[/quote]
Arkadaşım şimdi bir laf söylerdim ama neyse foruma yakışmaz. 1 kişi yüzünden digerlerinin kafasını ağrıtmaya hiç gerek yok..
. İşlem saatini de yazdım. Ben sanko da çalışıyorum..15 gün öncesinden suresiz tarihli emir bu. Zaten cuma kapamışta da orada duruyordu.. O yüzden ilk sırayı almış..Bugün sabah 09:15:04 de geçen ilk işleme bak bakalım. Kim satmış kim almış. Short pozisyonu nasıl kapanmış
Ben burda bayramdan 15 gün önce söylemişim ki bu benim alıkanlığmdır stop loss 1 kere koyulur pozisyonu aldığın anki piyasa şartlarına göre koyulur..[U]Daha sonra şartlar değişirse de stop loss değiştirilmez diye düşünüyorum[/U].Çünkü stop loss a değdiysen zaten birşeyler ters gidiyordur..
Ama sonra fiyatların iyice şiştiğini düşündüğümden. IMF işinden de ses çıkmayınca. 400 puan yukarından tekrar şart açtım..Şimdiki fikrim bu.. Herkes fikirlerini ifade edebilir..
Ben bugünkü Stop Loss umu da piyasa kapanmasına yakın koydum. Bugün En yüksek 33775 gördüğümüz için yarınki Short stop loss u 33800 e koydum. Orayı geçersek zaten gideriz.. Ama kaç gündür aralıksız çıkıyoruz eninde sonunda gümbürdeyecek bu piyasa . O zaman da her gün binlerce ytl kar yazacak . Kimseyi uyarmıyorum. Tavsiye de etmiyorum. Sadece görüşlerimi söylüyorum..
Burada benim lafımla hareket ediip 50-100 sözleşme açılsa ne olur açılmasa ne olur.
Evet eski brokerım. Yatırım danışmanıyım. Ama eylül sonunda tatilden döndüm. Sadece 5 sözleşme ile bşaladım bu işe..Bundan öncekii düşüşte çok kar bıraktı...Ama Spek maaşlı adam olsam burda 35-40 sözleşmeyle değil çok daha büyük oynardım..
-
[quote=catedral;66767]Her ne kadar şimdilik süt danası olsamda 5830 ları kesin bekliyom:)[/quote]
bu dana işini fazla uzattın bence..genlerin mutasyona uğrayacak bak... arada bir GBPJPY de kısalada genlerini özünü ve tözünü unutma..
-
[quote=BORSACIOZGUR;66780]Arkadaşım şimdi bir laf söylerdim ama neyse foruma yakışmaz
. İşlem saatini de yazdım. Ben sanko da çalışıyorum..15 gün öncesinden suresiz tarihli emir bu. Zaten cuma kapamışta da orada duruyordu.. O yüzden ilk sırayı almış..Bugün sabah 09:15:04 de geçen ilk işleme bak bakalım. Kim satmış kim almış. Short pozisyonu nasıl kapanmış
Ben burda bayramdan 15 gün önce söylemişim ki bu benim alıkanlığmdır stop loss 1 kere koyulur pozisyonu aldığın anki piyasa şartlarına göre koyulur..[U]Daha sonra şartlar değişirse de stop loss değiştirilmez diye düşünüyorum[/U].Çünkü stop loss a değdiysen zaten birşeyler ters gidiyordur..
Ama sonra fiyatların iyice şiştiğini düşündüğümden. IMF işinden de ses çıkmayınca. 400 puan yukarından tekrar şart açtım..Şimdiki fikrim bu.. Herkes fikirlerini ifade edebilir..
Evet eski brokerım. Yatırım danışmanıyım. Ama Spek maaşlı adam olsam burda 35-40 sözleşmeyle değil çok daha büyük oynardım..[/quote]
SENİN GİBİ 2500 PUAN KAYIPDA YANİ YÜZDE 50 POZ DEĞİŞTİREMEYEN Kİ STOPU 2800 PUANDA OLAN BİRİ Y OLAMAZKİ YATIRIM DANISMANI OLSUN BURDA MİLLETİNDE KAFASINI BULANDIRMA AKILLI YORUMLARI OKUDA FEYIZ AL BIRAZ 30500 DEN HALA NASIL 36 KONTRATI ÇEVİRDİN ONU ANLAMADIM 72 NİN YARISI OLAN 36 MI 36 NIN YARISI 18 Mİ HADŞİ ORDAN YOLLA BAKALIM ALIM SATIM ÇİZELGENİ ÖPELİM ALNINDAN MADEM SANKODASIN TARİHLİ EKSTRE YOLLA ALDIĞIN GÜN DAHİL HADİ BAKALIM AMA YOLLAYAMAZSIN ÇÜNKÜ YALANCISIN
-
[quote=ÖZGÜR EFE;66602]üzerine basa basa tavsiye ediyorsunuz demek ?
güzel.Umarım bu yazdığınızı aleyhinizde kullanan olmaz.[/quote]
EVET ÇOK DOĞRU ÖZGÜR EFE YOK YOK ONUN STOPU 33800
[quote=BORSACIOZGUR;66601]30,900 maliyetli Shortlarımız
[B][U]Yani Borsacı Özgür ü dinleyip te bayram öncesi SHORT açanların bugün saat 15:09 itibariyle sadece 700 puanlık bir zararı var...[/U][/B]
-Yurtdışı borsalarım tatil süresinde yüzde 10 yükselmesine rağmen...
Bu da günümüz volaliteli borsalarında minimal bir zarar.... Tahminimce bir sonraki işgünü o da kalmayıp kara geçecekler...
32500 stop loss umuz halen çalışmadı. Çünkü orayı görmedi. Dünya borsalarına bakarsak görecek gibi de gözükmüyor..
Piyasadaki büyük tahtaların alış satış dengesine bakarrsanız nasıl göstere göstere küçük yatırımcıya mal verdikllerini önümüzdeki hafta nasıl bir kara pazartesi ya da salı yaşayacağımızı az çok kestirebilirsiniz..
saygılar[/quote]
-
[quote=serkanyurttas;66784]EVET ÇOK DOĞRU ÖZGÜR EFE YOK YOK ONUN STOPU 33800[/quote]
o yazıda resmen tavsiye ediyorum yazmıştı arkadaş
sonradan düzeltmiş
ama bende önceki yazdığı hali var
-
[sıze=1]41300 Efg Dsi 24000[/sıze]
[sıze=1]20700 Morgan ıym 27400[/sıze]
[sıze=1]10900 Ykb Cıtı Menkul Opus 23700[/sıze]
72900
75000 30 KONTRATINA AIT TIR
2 Gündür Takasları Alamıyorum Cuma Va Pzt Günlükleri Ekleyerek Sonuca Ulasıyorum Iym Bu Gün Dolarda 7000 Poz Kapamıs Olsada Dolarda 43000 Yine Asağı Oynanıyor Nette çoguda ıymnın Matrıx Den Duzgun Takas Yollayacak Varsa ıyı Olur Eksıkse Hıc Yollamasın
-
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3392/11111111do2.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/975/sssssssssssim8.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66780]Arkadaşım şimdi bir laf söylerdim ama neyse foruma yakışmaz. 1 kişi yüzünden digerlerinin kafasını ağrıtmaya hiç gerek yok..
Ben bugünkü Stop Loss umu da piyasa kapanmasına yakın koydum. Bugün En yüksek 33775 gördüğümüz için yarınki Short stop loss u 33800 e koydum. Orayı geçersek zaten gideriz.. Ama kaç gündür aralıksız çıkıyoruz eninde sonunda gümbürdeyecek bu piyasa . O zaman da her gün binlerce ytl kar yazacak . Kimseyi uyarmıyorum. Tavsiye de etmiyorum. Sadece görüşlerimi söylüyorum..
Burada benim lafımla hareket ediip 50-100 sözleşme açılsa ne olur açılmasa ne olur.
Evet eski brokerım. Yatırım danışmanıyım. Ama eylül sonunda tatilden döndüm. Sadece 5 sözleşme ile bşaladım bu işe..Bundan öncekii düşüşte çok kar bıraktı...Ama Spek maaşlı adam olsam burda 35-40 sözleşmeyle değil çok daha büyük oynardım..[/QUOTE]
ben sana yazmadım onu ama senin piyasa için yanlış düşündüğünü düşünüyorum.
stop loss koyduğun bölgenin önemli ve geçiş noktası olduğunu belirtirken halbuki o bölge senin dediğin gibi gün geçtikçe 32500 den aşağı düşmüştü hemen üstünden yeniden short açman stop lossu gereksiz yaptığını gösteriyor. yada baştan yanlış olduğunu.
fiyatlar nasıl 9000 üstünde kısa vadeli şiştiyse 8100 dede ucuz kalıyor. ha içinde bulunulan durum daha aşağıyı hakediyor ama zamanı var herşeyin.
imf yüzünden artmıyoruz, bovespa nın %11, arjantinin %17 artışlarına karşılık vermek için artıyoruz. biz bayram nedeniyle ayak uydurmadığımızdan yükselişimiz gayet normaldir. yani dipte short açmak bayram öncesi mantıksızdı, çünkü yurtdışı yukarı gösteriyordu. hala da öyle gösteriyor.
sevgiler.