[quote=jani;158152][COLOR=red]bizim usaglar[/COLOR] dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....[/quote]
diyorsun
Printable View
[quote=jani;158152][COLOR=red]bizim usaglar[/COLOR] dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....[/quote]
diyorsun
Geceye kisa devam...
Bu arada Dow`da saatlikler negatif uyumsuz... Bugün calisabilir...
Iyi aksamlar
[quote=Astatin;158149]kapıdan yok..camdan var..boyun yeterse.kom.kom.kom.lelele[/quote]
soyadım uzun yeter :::
vışş sistem yarın ceza kesecek sanırsam.....neyse bizde mesai başında gap ı ye, sonra gün boyu onu çıkarmaya çalış mesaisine devam edeceğiz gibi görünüyor...
Bana MAVİ yi bulun
dow geberir gızlr..şortları gaptırmasaydınız...jani haklı...
Asti TAHVIL +%1,11
[quote=ordi;158156]soyadım uzun yeter :::[/quote]
"Alimehmetefendioğlu" gibi mi yoksa "uzun" mu demek istedin:::
[quote=Astatin;158157]vışş sistem yarın ceza kesecek sanırsam.....neyse bizde mesai başında gap ı ye, sonra gün boyu onu çıkarmaya çalış mesaisine devam edeceğiz gibi görünüyor...
Bana MAVİ yi bulun[/quote]
asti gündüzler yetmiy galiba.:D:D
[quote=VOBiX;158159]Asti TAHVIL +%1,11[/quote]
Hit...fine hit
[quote=Larossıan;158161]asti gündüzler yetmiy galiba.:D:D[/quote]
gündüz ayrı gece ayrı..şortayrı longayrı :) yeter gayrı..
Bana MAVİ yi bulun...:)))
[quote=QUEEN;158158]dow geberir gızlr..şortları gaptırmasaydınız...jani haklı...[/quote]
eminmiisn GIZ.. 1.75 ...sen nöörüyon..lonkları gap-attın mı?:D:D sana da tablet pc satalımmı..çoluk çocuk yer afiyetle..tablet ya:D:D
[quote=Astatin;158160]"Alimehmetefendioğlu" gibi mi yoksa "uzun" mu demek istedin:::[/quote]
adım orhan soyadım uzun boyum da uzun yeterli mi astatin.lelele
[QUOTE=Astatin;158164]eminmiisn GIZ.. 1.75 ...sen nöörüyon..lonkları gap-attın mı?:D:D sana da tablet pc satalımmı..çoluk çocuk yer afiyetle..tablet ya:D:D[/QUOTE]
valla bi klima parası çıktı..kaldı üç tane..şort girdim..bakalım..
ne satıyon gene len...tablet ne kine..:D sistem satmaktan vazgeçtin tablet işinemi girdin...dng
astatin kardeş toplantıya gidiyorum sonra devam ederiz uygun olursan
bu futurelerı kim kapadıysa varya..haram zıkkım olsun palaya..şöyle bi bow gibi düşemedik yarın inşallah..
brezilya çok sert vermişler...%3.50 eksi...gelişmekte olan ülkelerin lokomotifidir...sadece petrobası bizim borsamız kadar...
[quote=QUEEN;158166]valla bi klima parası çıktı..kaldı üç tane..şort girdim..bakalım..
ne satıyon gene len...tablet ne kine..:D sistem satmaktan vazgeçtin tablet işinemi girdin...dng[/quote]
hapçı gı asti bilmiyon nu? forumuda tabletlen topyekün hapçı yapıcek :p
[quote=QUEEN;158168]varya...[/quote]
eeee?
:::::::::
Resmen ülke olarak akıl tutulması yaşıyoruz... Yaşananlara inanamıyorum...
[url]http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=24900[/url]
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=211827[/url]
[url]http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=14080[/url]
Gerçekten çıldırmak üzereyim bu adamlar nerden geliyor ya!! Kimdir bunlar!!!
[QUOTE=SEYYAH;158170]hapçı gı asti bilmiyon nu? forumuda tabletlen topyekün hapçı yapıcek :p[/QUOTE]
zaten burdakiler hapçı gibi..vob hapı yutmuş..ne gece var ne gündüz..
asti tablet kaça olum..tablet deyince bulaşık makinası tableti geliyo aklıma..:::calgonit..
[QUOTE=SEYYAH;158172]eeee?
:::::::::[/QUOTE]
işte o yıldızlardan koyuyosunuz ya..annatabildimmi..daha açık olmıyım:..:
[quote=abka;158169]brezilya çok sert vermişler...%3.50 eksi...gelişmekte olan ülkelerin lokomotifidir...sadece petrobası bizim borsamız kadar...[/quote]
Bundandır;
Brezilya Maliye Bakanı Guido Mantega, para birimlerinde yaşanan
artışı yavaşlatmak üzere hisse senedi ve sabit varlıklara yönelik
yabancı yatırımlara yüzde 2 vergi uygulanmasını planlandığını söyledi.
Bakan, vergi uygulamasının bugünden itibaren başlamasının
planlandığını belirtti. Mantega, uygulama ile vergi gelirlerini
artırmayı değil dış yatırım girişlerini sınırlamayı istediklerini
vurguladı.
Brezilya para birimi Real, bu yıl şimdiye kadar Dolar karşısında
yüzde 35 değer kazandı.
Foreks Haber Merkezi
Cem Garipoğlu da kendisi teslim oldu onu da bıraksınlar (!)
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83585[/URL]
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83577[/URL]
gız asti ..dolar tl ye tablet mi yutturdun gı asti..
9935 dow kapanış taminim..
queen tam senin havaların
çok düştü al - çok çıktı sat...
ama trend başlayınca küsme yine...
[QUOTE=sovalye;158182]queen tam senin havaların
çok düştü al - çok çıktı sat...
ama trend başlayınca küsme yine...[/QUOTE]
yok benim havamı bende çözmüş deelim..bende trend tredir olmak istiyorm ama psikolojim müsade etmiyor..ama iyi kar oldu..dow yeni zirve yapınca genelde satış yer onun için..bide bilanço işi bitti..o yüzden kısayım ..bugünde baya çekirge durumu vardı endexde..ama 10400 ler hala gündemde..geçermi bilemiyorum..
nasıl güzel iş değil mi? gencecik askerleri kurşunla, köy bas kadın çocuk kurşunla ondan sonrada elini kolunu sallaya sallaya gir ülkeye ağalar paşalar gibi halaylan zurnaylan karşılan.yarın öbürgün hepsi dağdan inecek parti parti ülkeye girecekler.ondan sonra içeride siyasi çalışmalar yapacaklar...işin silahlı boyutu bitti sanırım şimdi masaya gel yavrum masaya gel dönemi başladı...
bunu yapanlar,bu köpeklere bu zemini hazırlayanlar bunun hesabını gün gelecek yine bu millete verecekler...vermeliler...
açılmmış...gün gelecek açılımı görecekler...
şehit anası,babası,eşi,kardeşi olanlar sizce ne yapıyordur,neler hissediyordur? siz olsanız demez misiniz benim çoçuğum,kardeşim,eşim bir HİÇ uğruna mı öldü?
yazıklar olsun...bin kere milyon kere yazıklar olsun...
seyyah yazılacak çok şey var..ama burada yazmak istemiyorum..abdnin isteğiyle oluyor herşey..o kadar diyeyim..
[quote=aslan;158176]Bundandır;
Brezilya Maliye Bakanı Guido Mantega, para birimlerinde yaşanan
artışı yavaşlatmak üzere hisse senedi ve sabit varlıklara yönelik
yabancı yatırımlara yüzde 2 vergi uygulanmasını planlandığını söyledi.
Bakan, vergi uygulamasının bugünden itibaren başlamasının
planlandığını belirtti. Mantega, uygulama ile vergi gelirlerini
artırmayı değil dış yatırım girişlerini sınırlamayı istediklerini
vurguladı.
Brezilya para birimi Real, bu yıl şimdiye kadar Dolar karşısında
yüzde 35 değer kazandı.
Foreks Haber Merkezi[/quote]
Adam borsasının dibine dinamit koymuş resmen. Elinde long sözleşmeyle yakalanan Brezilya'lı ne kadar yatırımcı varsa gece gündüz sövüyodur adama şimdi... Herifin sabaha kadar kulakları çınlar... :..:
[quote=QUEEN;158166]valla bi klima parası çıktı..kaldı üç tane..şort girdim..bakalım..
ne satıyon gene len...tablet ne kine..:D sistem satmaktan vazgeçtin tablet işinemi girdin...dng[/quote]
ya lüfer ucuzladu guın.. rakıyı da thracian gönderiyor beleş (nerdeeeee)... bu kadar ucuza gaptırmayam dedim sistemleri...eyleya bi oturuşta 10 dene lüfer yiyemiyo insan....kırlaşmış vahşimiyim ben sankim o kadar yiyim :)
[QUOTE=SEYYAH;158184]nasıl güzel iş değil mi? gencecik askerleri kurşunla, köy bas kadın çocuk kurşunla ondan sonrada elini kolunu sallaya sallaya gir ülkeye ağalar paşalar gibi halaylan zurnaylan karşılan.yarın öbürgün hepsi dağdan inecek parti parti ülkeye girecekler.ondan sonra içeride siyasi çalışmalar yapacaklar...işin silahlı boyutu bitti sanırım şimdi masaya gel yavrum masaya gel dönemi başladı...
bunu yapanlar,bu köpeklere bu zemini hazırlayanlar bunun hesabını gün gelecek yine bu millete verecekler...vermeliler...
açılmmış...gün gelecek açılımı görecekler...
şehit anası,babası,eşi,kardeşi olanlar sizce ne yapıyordur,neler hissediyordur? siz olsanız demez misiniz benim çoçuğum,kardeşim,eşim bir HİÇ uğruna mı öldü?
yazıklar olsun...bin kere milyon kere yazıklar olsun...[/QUOTE]
Sana yüzde yüz katılıyorum bir de olayın hukuki boyutu var... Cürüm işlemek amacıyla çete kurmak suçundan içerde mübette yatanlar var, onlar isyan etmezler mi? Ayrıca ÇYDD ye geçen yıl operasyon yapıldı, sebep neydi pkk lılara burs veriyor... E şimdi noldu pkk lı olmak suç değil ama pkklılara burs vermek suç...
Ayrıca ergenekoncuların durumu da karışık, iddianamedeki en büyük suçlardan birisi pkk ile ortak eylem yapmak... Ee pkklı olmak suç değil...
Sakın sözlerimi bilerek ve kasten yanlış anlayanlar olmasın.. .Ben daha demokratik daha özgürlükçü olmaya karşı değilim... Millete kurşun sıkmış, sivilleri bombalamış kurşunlamış, bu ülkeye hizmet vermek isteyen onlarca öğretmeni,imamı, doktoru, askeri, polisi katletmiş olan insanları affetmek ile açılım arasındaki ilişkiyi anlayamıyorum... Çok uzağa gitmeye gerek yok, daha geçen yaz güngörende sivilleri bomba ile öldüren pkk değil miydi... :mad:
Şimdi internetteki destekleyici yorumları okuyorum en büyük destek şu şekilde...
[B]
"Efendim açılım yapılmasa, bu pkk lılar affedilmese daha mı iyi olacak. Savaş devam edecek, gençlerimiz ölecek... Siz bunu mu istiyorsunuz.."[/B] Bunu söyleyenler böyle düşünlerler için tek şey söyleyeceğim, bunlar satılmış, kişiliksiz, hain insanlardır... Bu mantıkla hiç bir millet varolamaz... Atalarımız bu mantıkta olsa Çanakkale olmazdı, Kurtuluş savaşı olmazdı... E o zaman her isteyen gelip işgal etsin memleketi... Gençler ölsün daha mı iyi....dng
Dow'un durumu iyi görünmüyo gözüme. Sararmış solmuş yavrucak. Toparlar diyodum ama kanal yapmış tepetaklak gidiyor. Domuz gribi galiba... Ben flat'im, umarım geceye long girenler acı bir gap yemezler...
[quote=Strategist;158189]Dow'un durumu iyi görünmüyo gözüme. Sararmış solmuş yavrucak. Toparlar diyodum ama kanal yapmış tepetaklak gidiyor. Domuz gribi galiba... Ben flat'im, umarım geceye long girenler acı bir gap yemezler...[/quote]
bişey olmaz hikaye.:)
[quote=Larossıan;158190]bişey olmaz hikaye.:)[/quote]
10.000'i öyle bir seferde aşağı kıramazlar ben de biliyorum ama bilanço sezonu geçti artık. Kar realizasyonu sezonu başlıyor. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün, efsanevi bir küsküye hazırlanmak lazım... :..:
[quote=enorton;158188]....Şimdi internetteki destekleyici yorumları okuyorum en büyük destek şu şekilde...
[B]"Efendim açılım yapılmasa, bu pkk lılar affedilmese daha mı iyi olacak. Savaş devam edecek, gençlerimiz ölecek... Siz bunu mu istiyorsunuz.."[/B] Bunu söyleyenler böyle düşünlerler için tek şey söyleyeceğim, bunlar satılmış, kişiliksiz, hain insanlardır... Bu mantıkla hiç bir millet varolamaz... Atalarımız bu mantıkta olsa Çanakkale olmazdı, Kurtuluş savaşı olmazdı... E o zaman her isteyen gelip işgal etsin memleketi... Gençler ölsün daha mı iyi....dng[/quote]
bunu hangi cücük beyinli yazmış acaba?
ulan şebelek o zaman kurtuluş savaşına ne gerek vardı değil mi? yazık gençler ölecek,kadınlarımız ölecek biz kurtuluş savaşı yapmayalım mı demeliydi ATATÜRK?
gidip ingilizin fransızın kucağına mı otursaydık ulan?
akıla bak...rezil herfiler...
şimdi gençler ölmez artık çok değil 5-10 sene sonra dağdan gelen bağdakini kovar.o zaman görürüm ben o gençler ölmesin yazık açılım yapalım diyenleri.
[QUOTE=Strategist;158189]Dow'un durumu iyi görünmüyo gözüme. Sararmış solmuş yavrucak. Toparlar diyodum ama kanal yapmış tepetaklak gidiyor. Domuz gribi galiba... Ben flat'im, umarım geceye long girenler acı bir gap yemezler...[/QUOTE]
Valla gap manyağı oldum 2 gündür zaten, bünyem bağışıklık kazandı... Yarında -1000 yeriz tam olur ::: Yalnız bugün dax ve fdow düşerken de bizi tuttular oyüzden umutluyum biraz...
[QUOTE=SEYYAH;158192][B]bunu hangi cücük beyinli yazmış acaba?[/B]
ulan şebelek o zaman kurtuluş savaşına ne gerek vardı değil mi? yazık gençler ölecek,kadınlarımız ölecek biz kurtuluş savaşı yapmayalım mı demeliydi ATATÜRK?
gidip ingilizin fransızın kucağına mı otursaydık ulan?
akıla bak...rezil herfiler...
şimdi gençler ölmez artık çok değil 5-10 sene sonra dağdan gelen bağdakini kovar.o zaman görürüm ben o gençler ölmesin yazık açılım yapalım diyenleri.[/QUOTE]
Abi bugün gezdiğim tüm haber sitelerinde bu tür yorumlar vardı... Valla sanki bir kabusta gibiyim, bunlar gerçek olamaz diyorum...
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Birkaçınızın enerjisine, kıpır kıpır oluşuna hayranlığımı belirterek ve size yetişebilmemin imkansızlığına yerinerek;
Euro Usd yakın ve uzak bakış...
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1043/eurousd5dak.jpg[/IMG]
Gelelim Euro/Usd deki pozisyonuma.
Biraz uzun pozisyonum vardı, 1.4959 dan takip eden stoplossla gittiler. Kısa ise açmadım henüz. 1.5XX leri bekliyordum. Ya oraları görecek( ki 1.4994 geçilirken uzarım-çok az) ya da 1.4880 aşağı geçerken kısa pozisyon alırım. Çünkü 5 nolu alt dalga bu vaziyeti ile kalırsa başarısız 5 yapmış olur. 1.4994 geçilirken alacağım pozisyon ise 5 in henüz 1 olabileceği üzerinedir.
Büyük resim ise şu halde;
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2577/eurousd20ekim.jpg[/IMG]
Ben bu yazıyı yazarken destek çalıştı görüntüsünde. Fakat sabır yerleri pozisyon yerlerime kadar flat.
Bol şanslar hepimize...