[QUOTE=serkanyurttas;66799]Hadi Jelııbon Beklıyoruz Mümkünse Dolarda Alalım
Siz Hexen Matrıxı Aracı Dan Mı Hedıye Alıyorsunuz Yoksa Ne Kadar Oduyorsunuz Aylık Slmlr[/QUOTE]
aracı hediye benimki
Printable View
[QUOTE=serkanyurttas;66799]Hadi Jelııbon Beklıyoruz Mümkünse Dolarda Alalım
Siz Hexen Matrıxı Aracı Dan Mı Hedıye Alıyorsunuz Yoksa Ne Kadar Oduyorsunuz Aylık Slmlr[/QUOTE]
aracı hediye benimki
Öhö öhö...ilgilisine..GBPJPY intiharın eşiğinde 138.25 altında 136-134-130 hedeflerien gider ki bu çok ciddi para demektir.
- İngilizya ekonomisi sizlere ömür
- Maliye bakanı GBP yi güçlendirmenin iyi bir şey olmyacağını ve zaten böyle bir niyetlerinin olmadığını söyledi
- MB leri önümüzdeki ay 1 kez daha faiz indirmeyi planlıyor..
daha ne olsun... Kamçatka ayıları ve ayılığını unutmak istemeyen süt danaları için ortam budur...
[quote=mozkan;66757]sorunun yanıtını sn. vobix vermiş teo, benim diyeceğim şudur, hazır paket programların çizdiği gann açıları sağlıksızdır, çünkü onlar sadece fiyatı baz alır, burada önemli olan bir diğer boyut zamandır, zaman fiyata göre marjinal artış oranı hesaplanır 1*1 açısında, ama bu sanıldığı kadar kolay değildir, çünkü bu açı maalesef dinamiktir, eski bir Gann cı olan Glenn Neely 1*1 açısından hareket ederek koskoca bir kitap yazmıştır, mastering elliott wave isimli. burada çoğu kimsenin bilmediği ve Gannın şifreli olarak yadığı bazı özel teknikler mevcut 1*1 açısını hesaplamak için, karekök teorisine veya pisagora ve burada açıklayamayacağım diğer tekniklere dayanan, ki o kısmı ne sor ne ben söyleyeyim. :..:[/quote]
Sevgili Teo,
Yazını henüz gördüm. Dürüst cevap vermem gerekirse hiç Gann açıları ile ilgili çalışmam olmadı. Gann Tekeri ise çok yogun kullandığım tek Gann mamülüdür. O nedenle , üzülerek bilgim yetersizliğinden cevap veremeyeceğim.
Bol kazançlar.
Bu arada bayram sonrası ilk defa dün işlemlere başladım. Forumu okudum. Yine gerilmişiz. Quite please..! (İnanın okurken ben , taraf bile olmamama ragmen geriliyorum.)
herkese gunaydın bol kazanclar bu arada foruma katkıda bulunan tum arkadaslara sonsuz tesekkurler sadece sabahları mesaı oncesınde bakabılıyorum foruma ve cok katkısı oluyor
Astatin erkencisin bugün :) Usd-Chf'de sadece 25 pip, dışarı çıkmam gerekiyordu dün :) Gbp jpy şimdi girilir mi sence? Bir de Dolar-Ytl fikrin var mı? :)
[quote=hexa;66808]Astatin erkencisin bugün :) Usd-Chf'de sadece 25 pip, dışarı çıkmam gerekiyordu dün :) Gbp jpy şimdi girilir mi sence? Bir de Dolar-Ytl fikrin var mı? :)[/quote]
Hexa,
Olsun kazanç kazançtır...GBJPY nin daha da gümleyeceği aşikar...Tepkiyi beklersin veya az kaldıraçla burdan gömer beklersin...İncinebilirsin yine de sen bilirsin... Bu arada forumdaşlar bu yoğun FX trade yazışmalarından tiksiniyor olabilir..Şşşşşşşşşş..Tiksiniyomusunuz FX muhabbetinden biladerler... öyleyse özele kaçalım
Yahu ben özel mesaj atamıyorum ne kadar sınırlandırılmış durumdayım böyle 50 mesajım yokmuş henüz :D Astatin seninle özelden nasıl iletişim kurabilirim bana özel mesaj olarak belirtirsen sevinirim :D
longa döndüm 33175 den, 8200 düşmeden önce bugün dowda yükselişş beklentim var.
sevgiler.
.dngbir bu eksikti Allah aşkına bu borsa forumlarından korkuyorum artık:D
madem böyle birşey var gitsene tübitaka yada yöke başvur, bu memlekette bu konuyla ilgili bissürü özel olsun kamusal olsun bir çok kurum var.
[QUOTE=YAPTIM;66791][CENTER]İyi akşamlar
Sonsuz enerji için destek bekliyorum
Ben Antalya dan Elektrik ve Elektronik teknisyeniyim
Dünyanın en büyük buluşunu gerçekleştirmiş bulunmaktayım projemle yaklaşık olarak 15 yıldır uğraştığım bir buluş idi ancak ben bunu sonunda hayata geçirmeyi başardım 3 aydırda deneme sürüşleri yaptım ufak defek sorunlar yaşadım ancak şu anda sorunsuz bir şekilde sistem çalışmaktadır .
Hiç bir yerden enerji almadan kendi üretmiş olduğu enerjiyle yol gidebilen bir araç geliştirdim ( Fizyon + kinetik enerji )
bu araç aynı zamanda evinizin elektrik ihtiyacını karşılıyabilir tv ,pc,ve lambalarınızı çalıştırabilirsiniz bu sistemi bir otomobil üzerine monte etmek isterdim ancak maddi imkanlarım buna el vermediyi için bunu yapamadım .
Yapmış olduğum araç saate 20 ila 70 km arası hıza ulaşmaktadır araç tamamen manyetik sistemle çalışmaktadır
Buluşumu bilgilerinize sunuyorum . Tekniksel detaylarına girmeyeceyim henuz patent başvurusu yapamadım nedeni ise ekonomiksel gücüm buna imkan vermemektedir
İlginizi çekiyorsa aşağıda açık adresimi ve bilgilerimi veriyorum bana ulaşmanız için
Buluşum en azından çevreci sıvı ve katı yakıt yok yani petrol kömür (lpg gas) alkol (su hidrojen ) ve benzeri yakıt tüketimi asla yok her hangi bir şebekeden enerji takviyeside almamaktadır tamamen kendi ürettiyi enerji ile çalışmaktadır
en azından karbondioksit karbonmonoksit ve benzeri gaz yok tamamen çevreci ekolojik denge dostu
Ümit ediyorum ilginizi çeker
İsim Kurtuluş KURTER
0532 7261527
[/CENTER][/QUOTE]
[quote=hexa;66810]Yahu ben özel mesaj atamıyorum ne kadar sınırlandırılmış durumdayım böyle 50 mesajım yokmuş henüz :D Astatin seninle özelden nasıl iletişim kurabilirim bana özel mesaj olarak belirtirsen sevinirim :D[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele...lan nooldu derken bir sabah erken haymana ovasında bir kuş öterken, gbpjpy bir önceki mesajdan bu yana 50 pips daha göçerken...50 yi tamamlayana kadar arkadaşlar katlancak mecbur :)
günaydın arkadaşlar