-
[quote=hexa;66822]Astatin kaçırdım fırsatı ama olsun döner tekrar tebrik ederim :) Bakalım merkez bankası Durmuş'un şu anda yaptığı açıklamalar doları aşağıya çekebilecek mi :) Özelden nasıl iletişim kurabileceğimi sormuştum ? Burdan özel mesaj gönderemiyorum çünkü...[/quote]
138.20 ye kadar depti..depmek yada depilmek isteyen için iyi fiyat..Özel mesaj olayına gelince, HELLİM e bir mesaj atıver...Ben sponsosrun olurum...50 yi doldurmadan özel hakkı veriyolarmı bakayım...yada ne bilim git pasif topiklere 28 dene lüzmsuz mesaj yaz :) eğlen..
-
falat oldum zararsız, biraz bakacağım yataylaşma gözüküyor.
-
spot iki gündür geçilemeyen kritik nokta 26000.
-
Lüzumsuz mesaj yazmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok zaten :D Dolar, önemli bir nokta olan 1.573 ü kırarsa 1.600 e doğru hareket edebilir dikkat edin (pek sanmıyorum kıracağını)
-
Bail out zıkkımı belli olsada kurtulsak şu dertten
-
bil
[quote=VOBiX;66817]Bahsedilen emir Süresi "İptal Edilene KAdar Geçerli" emridir. Emri ekranının Süre kısmından ulaşılabilir.[/quote]
Biliyorum. O sinirle öyle yazdım : )
-
-
teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?
-
önce caprisun diye meyve suyu vardı. önce hüplet sonra gümletti sloganı:) aynen öle oldu seansda. pihihih
-
[quote=Cornetto;66834]teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?[/quote]
+- %15 MARJ
-
Pozisyon özeti
VOB30 Short : 33275 maliyet
GBPJPY Short : 139 maliyet
VOBGOLD(0209) Long: 42800
EURJPY Short : 123.80 maliyet..
4 ünü de sevgi ve hasretle kucaklarım..Bir de not: BU AKŞAM DJ BEDDUAMI YAPACAĞIM...
cc: Sazan
-
arkadaşlar sizden rica etsen Fx tekı kayan yazıları nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler