jelibon usta erken atladın be vagondan :(
Printable View
jelibon usta erken atladın be vagondan :(
[QUOTE=Vob Trader;66839]jelibon usta erken atladın be vagondan :([/QUOTE]
kararsız kaldım valla, olsun, fırsat bakıyorum.
garantiyle (spot değil) bu kontratta günlük işlemleri müthiş yapıyorlar.
HEXAAAA
Yeni işlem : GBPUSD kısa 1.5228..hedef 150 pips..stop 1.5270
[quote=Cornetto;66834]teminatların 300 tl olması lazım neden yapmıyorlar sizce?[/quote]
Onu geçen sefer piyasa iyice düşünce yapmışlardı..Bu sefer ulusal30
26 binn altına gelip de oyuncular sıkışında yaparlar belki..
Aslında haklısın Şu an tam 8 katına denk geliyor. 33100 / 400 ytlyani bizim VOB umuzda kaldıraç oranı 1 e 10 bile değil..1 e 8 . Dolarda da öyle
[quote=torsion;66838]arkadaşlar sizden rica etsen Fx tekı kayan yazıları nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler[/quote]
kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :(
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66843]Onu geçen sefer piyasa iyice düşünce yapmışlardı..Bu sefer ulusal30
26 binn altına gelip de oyuncular sıkışında yaparlar belki..
Aslında haklısın Şu an tam 8 katına denk geliyor. 33100 / 400 ytlyani bizim VOB umuzda kaldıraç oranı 1 e 10 bile değil..1 e 8 . Dolarda da öyle[/QUOTE]
evet yani neden vob kaldıracı dusuk tutuyor,
biraksinlar 300 tl teminat olsun herkes kendi riskini alsin. yatirimciya soran yokki peh
[QUOTE=Astatin;66844]kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :([/QUOTE]
foreks veri izleme terminalinde fx2000 de yani aşşada zırt bırt kayan haber yazıları çıkıor onu dior arkadaş:)
herkese merhaba
ben forumun sessiz izleyicisilerindenim
uzun zamandan forumu aksatmadan takip etmeme ragmen bu ilk mesajım
forumda bilgi içerikli mesajları yazan tum arkadaslara cok tesekkurler özellikle grafik yorumlu mesajlardan cok faydalanıyorum
bu arada forex de ılgı alanıma gırdıgınden sn astatın sızı de takip ediyorum eğer ki bu konuda ayrı topik acarsanız haber verirseniz sevinirim
Astatin bakıyorum tamam her an girebilirim girersem haber verceğim :) Bugünkü verileri yazayım bari... GBP TÜFE (a/a) (Kas) 11:30 EUR İstihdam (q/q) (3Q) 12:00 USD TÜFE (a/a) (Kas) 15:30 USD Konut Başlangıçları (Kas) 15:30 USD Fed Faiz Kararı 21:15
[quote=Vob Trader;66846]foreks veri izleme terminalinde fx2000 de yani aşşada zırt bırt kayan haber yazıları çıkıor onu dior arkadaş:)[/quote]
hımm tamam o zaman...mtrksciyim..fx2000 ide görmedim hiç :) formula gibi olmuş terminal ismi
Hexen...plans va mı?