o neydi ya 3000 kontrat deustche 33100den aldı tek kalemde
Printable View
o neydi ya 3000 kontrat deustche 33100den aldı tek kalemde
doçe efg özel işlem geçiyor devamlı karşılıklı pozisyon ispatı bunlar.
USDJPY kısa 90.30 ..hedef 120 pips
sabah yazdığım dowda 8200 e düşmeden önce bugün olacak olan yükselişin ne kadarını fiyatladık, işte bütün mesele bu, bunu çözmek lazım. ben çözemedim o yüzden flat şimdilik.
[QUOTE=Astatin;66844]kardeş..bize mi kızdın..fx kayan yazıları derken :([/QUOTE]
yok yaw forexte alttan gecen kayan yazılar var onları nasıl sılecegım konusunda yardım ıstemıstım
[QUOTE=torsion;66856]yok yaw forexte alttan gecen kayan yazılar var onları nasıl sılecegım konusunda yardım ıstemıstım[/QUOTE]
FX2000>Haberler tıkla açılan sayfada sağ tıkla çıkan menüde Flaş Haber tıkla .
İngilizyadan iyi i veri geldi GBPJPY 138 e tepti..yeni satış için fırsat olabilir
Astatin GbpUsd tüfeden etkilendi galiba veriden sonra girecektim şimdi girmeyi düşünüyorum ne dersin? Bu arada en çok güvendiğin pozisyon şu anda hangisi gbp-jpy mi?
GBPJPY ağırlıklı pozisyonum...
İçimde şööle bir gıpırtı WAR...FED haberinden sonra ve hatta belki az önce beklenti bitti yapı paydos oyunu perdelenecek sanki..EURUSD güm, GBPXXXX güm...JPYXXX bum bum...ama dur bakalım hele bir akşam olsun..içimdeki gıpırtı bir heyezana dönüşsün..kızgım kumlardan serin sulara bi sıçrasın...olgunlaşsın..vob da kısalara ek yaptım 33425 den
Yahu girmek istiyorum ama AnadoluBank Paritem 13 pip al-sat farkı var Gbp-Jpy komedi resmen başkaları 2 piple işlem yapıyor komik. Astatin DJones işlem yapabileceğim ve dolar-ytl'de 24 saat işlem yapılabilen(veya sabah 8 de erkenden açılan) güvenilir bir kurum yazarmısın özel mesajla...
[quote=Astatin;66858]İngilizyadan iyi i veri geldi GBPJPY 138 e tepti..yeni satış için fırsat olabilir[/quote]
ve öyle oldu :)