usaglar....
agam gene bi numoro peşinde....sinir sistemleri üzerinde ehtisas yapıyor....
Printable View
usaglar....
agam gene bi numoro peşinde....sinir sistemleri üzerinde ehtisas yapıyor....
[QUOTE=Astatin;158369]sen gündüzleri gelirmiydim gııııı[/QUOTE]
ben ne işler yapıyorum bilsen..yemek çamaşır bulaşık ütü..laptopla dolaşıyorm..buraya yazamıyorum..kusura bakmayın..sata geçti bazı cistemler...lelele
Dax'ın gözü toprağa bakiyi... Küskübar isterüük....
haftaya cuma bu vade bitiyor....bu boyle olunca...bu sükunetin ardından eyi bi oynaklık mümkün....bilumum vetan evlatları ekimde gıvrasmaya baslar yakında....
sinirleri alınmış olanlar ayakta kalır....benimkiler ise yıllar önce alındı....
65 300 de shortluyarak...basladıgım yeni furuşmamda 2400 puanını özgözleriniz önünde agamdan aldım...63 925 le short pozizyonumla....iki gündür dayak yiyiyorum....
her dayaktan sonra bundan 2000 puan aldıgımıda...gene bu forumda gördünüz...
yani...sözün özü....
agama meydan okuyorum....
50``lik ortalamaya takiliyoruz saatlik grafta. Hizlica asagiya kirmamiz lazim bunu, yoksa yatay devam:(
Su anda 64462 de
dün durduk oturduk yerde...kapanışa yakın garanda 6.25 ve 6.30 u cızdı....cızarkende öyle cızıyorki....sanki gerçekten para varmış gibi cızdı...
bugünde garana 6.20 de verip duruyor....ya o kerizzz ya biz keriziz...onu böyle garip işler yaptıgı üçün 2007 de biz batırmıştık...
demek ki ....keriz o....gene batacak...
700 üstünde kalamadı piyasa,hafif çaplı bi küskü gelecek gibi ?
[quote=YAVUZHAN;158377]700 üstünde kalamadı piyasa,hafif çaplı bi küskü gelecek gibi ?[/quote]
DAX dünden gelen desteğin tam üstünde. Ya deler geçer, ya çarpar çıkar... Ya da numaradan deler geri döner. Biz de aynen copy paste yaparız... Tam finans yorumcusu oldum yaw... Her ihtimali yazıyorum. Sonra biri tutunca bak ben demiştim diyecem.... :p
spot sanki direniyo patron jani ne dersin şimdiye garanma işcye vermeleri lazımdı sankim
No way...huge küskü on the road
şimdi...bu zırdeli....
kendisi gibi bi sürü zırdeliyi etrafına toplamış....hep beraber batalım diye...
ALIM ÇILGINLIGI POMPALIYORLAR....
bu agamın ecelinin geldigini gösteriyor....bu tv lere cıkan yorumcu usaglar...2007 de aynen böyleydi....tek dertleri var...bende bildim diyebilmek....ceplerine para filan girdigi yok...ŞAKŞAKÇILAR YANİ....
Günaydın...64.525'ten 1/2 SHORT...Kısa vadeli sistemler SAT'ta...Saatlik henüz SAT'a geçmedi...VOB'da destekler:64.400-64.200-64.000(Kritik destek...Altında satışlar hızlanabilir...)Dirençler:65.000-65.200-65.475...Bol kazançlar...
[QUOTE=tırtıl;158379]spot sanki direniyo patron jani ne dersin şimdiye garanma işcye vermeleri lazımdı sankim[/QUOTE]
Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.
Anlaşldı siz bu işi beceremeyeceksiniz... Gazi Osman Paşa'yı geri çağırdık mecbur...Dur imzayıda halledeyim
DOLAYISIYLA...
delianlının harman oldugu yerdeyiz....
bi gurup sahte saksakcı delianlı agamın ardına takılmış....hey hey hey...ben bildim...ben bildim diye inlerken....
bi gurup delianlıda...bu garip durumdan para koparmak üçün...agamın karsısına dikilmiş durumda....
[QUOTE=parderi;158384]Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.[/QUOTE]
Evet çok doğru tesbit...
Riiiillliiissssss dı biiiııırssssss...............(in eni keys, I kork from end of vade...doğrumu leem pambık..pörfek mi hala)
[quote=jani;158385]DOLAYISIYLA...
delianlının harman oldugu yerdeyiz....
bi gurup sahte saksakcı delianlı agamın ardına takılmış....hey hey hey...ben bildim...ben bildim diye inlerken....
bi gurup delianlıda...bu garip durumdan para koparmak üçün...agamın karsısına dikilmiş durumda....[/quote]
agam pohuu yiyecek...
cünki biliyorki....
bu şaksakcı delianlılardan ne köy olur nede kasaba...
[quote=parderi;158384]Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.[/quote]
Teprik ederim tespit için..Ama hep derim Takas, Makas, PGÇ hepsi hikayedir...
saat 11 26...
50 871 deyiz...tamı tamına 860 trilyonluk yalancı işlem yapıldı...yaz cız...yaz cız...
rahmetli kastelli...
doldur bosalt ....doldur bosalt derdi....
kısa devam histem ve sistem satta ... şelale ..
475 flat...150 daha
Gerçek niyetler ortaya çıkmaya başladı...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/235877/osmanli-apoyu-pasa-yapardi.html[/url]
future konusuyla ilgilenen arkadaşlar az önce matrixi aradım ajanlarla görüştüm bu güne kadar futureların parasını ödemiyorlarmış ama şu an İstanbul da denetimdelermiş ve kaçak future kullananları tespit etmek için veri sağlayan kurumları ziyaret ediyorlarmış
sonuç bireysel kullanıcılardan aylık fdow için (12$ + %18 kdv) (fdax için 10€ +%18 kdv) yiğitler bunu görür dediler indirim kesinlikle söz konusu değilmiş hatta bireysel kullanıcılar kurumsallara göre çok daha ucuza bu verileri görebilirler dedi ajan Smith.
Ben çok ikna olmadığımı da kendilerine söyledim ama gücüm bu kadar
[quote=Astatin;158383]Anlaşldı siz bu işi beceremeyeceksiniz... Gazi Osman Paşa'yı geri çağırdık mecbur...Dur imzayıda halledeyim[/quote]
üwww osmanpaşada geldiğine göre taşlar yarılacak başta başa.ü[url]www.::::::[/url]
[quote=Larossıan;158395]üwww osmanpaşada geldiğine göre taşlar yarılacak başta başa.ü[URL="http://www.::::::"]www.::::::[/URL][/quote]
Osman Paşa 475 den flatledi- on-line real time önceki sayfada... no delay no fitting no opt no cry yes woman .komhatta yes women :)
nasıl bayık bi piyasa bu yaf...
flatim fekat, bence alış baskısı var..hatta bence alış baskısı süsü değil, gerçek alış baskısı..ama tabiki gerçek alış baskısı süsü verilmiş de olabilir:::
[QUOTE=Astatin;158398]flatim fekat, bence alış baskısı var..hatta bence alış baskısı süsü değil, gerçek alış baskısı[/QUOTE]
sen eyle san gayri :::
[quote=fXci;158399]sen eyle san gayri :::[/quote]
apdeyt ettim efiksci mesajı taamını oku...sana tablet PC lazımmı....lelele
600 den 1/5 lonkos (imzamı unutun)
[QUOTE=Astatin;158400]apdeyt ettim efiksci mesajı taamını oku...sana tablet PC lazımmı....lelele[/QUOTE]
benda tablet pc var gı tablet pc haricinde tabletin kralı wacom cıntıq lcd var :::
[quote=fXci;158402]benda tablet pc var gı tablet pc haricinde tabletin kralı wacom cıntıq lcd var :::[/quote]
O zaman sana sadece tablet verelim..PAMBIK satıyo...
pala savunma hatlarını iyi kurmuş
bu akbank yurtdışına tepki geldiğinde vermek üzere iki kadmeye vadeliden mal alıyo bunu hep yapıyo
[QUOTE=Astatin;158404]pala savunma hatlarını iyi kurmuş[/QUOTE]
didim saa tam tersi deyüü :::
[quote=ordi;158394]future konusuyla ilgilenen arkadaşlar az önce matrixi aradım ajanlarla görüştüm bu güne kadar futureların parasını ödemiyorlarmış ama şu an İstanbul da denetimdelermiş ve kaçak future kullananları tespit etmek için veri sağlayan kurumları ziyaret ediyorlarmış
sonuç bireysel kullanıcılardan aylık fdow için (12$ + %18 kdv) (fdax için 10€ +%18 kdv) yiğitler bunu görür dediler indirim kesinlikle söz konusu değilmiş hatta bireysel kullanıcılar kurumsallara göre çok daha ucuza bu verileri görebilirler dedi ajan Smith.
Ben çok ikna olmadığımı da kendilerine söyledim ama gücüm bu kadar[/quote]
Morpheus aşkına! Ne saçma iştir bu? Pala'nın parmağı vardır kesin bu işte. Yok FDOW'cular gelmiş İstanbul'a tek tek aracı kurum gezip FDOW kullananları tespit ediyorlar. Vay be....
Neyse, prensip olarak bişey ödemekten hoşlanmasam da 15$ falan çok da fazla değil. FDOW bana bunun çok daha fazlasını kazandırıyor. Şimdilik beleş olan FX2000 ile yola devam....
pala bizi diskoya götür
600 ve 625 den lonk takviye...2/5 oldum...pala bizşi diskoya götür
tutuyorlar yine namussuzlar DAX FDOW aşağıya geldi bizim PALA nın umrunda değil.