-
[QUOTE=Astatin;66886]ya arkadaşlar ben "diskindiğim" için gidip bakmıyorum... şu diğer forumdaki ters indikatör arkadaş ne demiş biri bakıp söylese de ona göre işlem yapsak..bobineri miydi neydi[/QUOTE]
Orda bi RİNTİNTİN var ben ondan diskindim :..::..::..:
-
[QUOTE=AMON RA;66892]Orda bi RİNTİNTİN var ben ondan diskindim :..::..::..:[/QUOTE]
heeee
bende tiksiniyorum ondan......:D
-
[QUOTE=mbm;66893]heeee
bende tiksiniyorum ondan......:D[/QUOTE]
sen nerdesin ya.
-
matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo
-
-
[QUOTE=jelibon;66894]sen nerdesin ya.[/QUOTE]
bayram sonrası konsantrasyon kayboldu..
ısınma turları atıyorum şimdilik ..:)
-
[quote=VOBiX;66818]Grafiklerin neye ait olduğunu da yazarsanız daha anlaşılır olur.[/quote]
biri 30 biri dolarda zaten ustunde yazıyordu :) günlük 5 22
-
Fed faizi 25 puan indirirse olumsuz mu algılanır? Astatin gbp-jpy kapattın mı, eur-jpy longlamayı düşünüyorum ne dersin :D Bence bugün dow % +2 den aşağı kapatmayacak :)
-
[QUOTE=truva;66895]matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;66870]ISCTR,GARAN şeklinde karşılaştırılmak istenen iki grafiğin adınıa raya virgül koyarak yazınca da gösterebilir. Forekste böyle matriksi bilemem[/QUOTE] Yani matrikstede de aynı sistem
-
[QUOTE=traderx;66891]haydi sor sor,
çayda kahvaltıda yenir demiyeceğim:)
şaka bir yana sorum şu piyasada %99 belki %100 herkes 30000 küsürlere bir yükseliş o yükselişin ardından, asıl şişman kadının sahneye çıkmasını bekliyor hemen hemen herkes beyaz yakalısından tutunda alaylısına kadar herkes aynı şeyi düşünüyor,
peki bundan br gariplik yokmu???
sadece soru al sat veya ayılık boğalık durumları içermez.[/QUOTE]
çok önemli bir soru sordum fikirleri çatıştıralım istedim, ([B]zaten forumlar bunun için varya sözde[/B], gerçekte ise herkes ben biliyorumu ispatlama derdinde ya neyse) kimse cevap vermiyor herkes yükselişin tüpraş ve garantinin sarhoşluğunu yaşıyor:D
-
[quote=hexa;66899]Fed faizi 25 puan indirirse olumsuz mu algılanır? Astatin gbp-jpy kapattın mı, eur-jpy longlamayı düşünüyorum ne dersin :D Bence bugün dow % +2 den aşağı kapatmayacak :)[/quote]
GBPJPY leri .40 dan kapattım :)
-
[QUOTE=truva;66895]matriksde garan grafiği açtıktan sonra
, basıp isctr
yazınca
iki grafiği üst üste açıyo[/QUOTE]
tşk ederim öğrendiğimiz iyi oldu...