böyle işmi olur ya... kısaları kaptırdık 51475 den... açıklama bekleniyor diye alt yazı geçiyorlar... sonrada yanlışlıkla içeri aldılar kameraları diyorlar.....
bende 51350 den geri kısaldım....
Printable View
böyle işmi olur ya... kısaları kaptırdık 51475 den... açıklama bekleniyor diye alt yazı geçiyorlar... sonrada yanlışlıkla içeri aldılar kameraları diyorlar.....
3 elementten 2 si al 1 sat yarım kısaları tutuyorum 50000 den kar alıcam kırılırsa ıkı katı short 51600 stop
3 elementten 2 si al 1 sat yarım kısaları tutuyorum 50000 den kar alıcam kırılırsa ıkı katı short 51600 stop
[QUOTE=mbm;25028]böyle işmi olur ya... kısaları kaptırdık 51475 den... açıklama bekleniyor diye alt yazı geçiyorlar... sonrada yanlışlıkla içeri aldılar kameraları diyorlar.....
bende 51350 den geri kısaldım....[/QUOTE]
mbm tv ye deil grafie bak dostum bosver
[QUOTE=mbm;25028]böyle işmi olur ya... kısaları kaptırdık 51475 den... açıklama bekleniyor diye alt yazı geçiyorlar... sonrada yanlışlıkla içeri aldılar kameraları diyorlar.....
bende 51350 den geri kısaldım....[/QUOTE]
mbm tv ye deil grafie bak dostum bosver
[QUOTE=hexen;25030]mbm tv ye deil grafie bak dostum bosver[/QUOTE]
yok seans içi açıklama varsa flat girecektim ondan... akşama kısa yada flat.. duruma göre...
[QUOTE=hexen;25030]mbm tv ye deil grafie bak dostum bosver[/QUOTE]
yok seans içi açıklama varsa flat girecektim ondan... akşama kısa yada flat.. duruma göre...
karar seansdan sonra açıklanır yine kumara zorlanıyoruz
karar seansdan sonra açıklanır yine kumara zorlanıyoruz
veriyle şortcuları niye dökmüyolar acaba hımm
veriyle şortcuları niye dökmüyolar acaba hımm
5 dakikalık ortalamalar biraraya geldi. Bakalım nereye diyecekler?
5 dakikalık ortalamalar biraraya geldi. Bakalım nereye diyecekler?
[QUOTE=sentinus;25037]5 dakikalık ortalamalar biraraya geldi. Bakalım nereye diyecekler?[/QUOTE]
51600 kırarsa yukarı derler yoksa asaya gebertir bunlar insanı .dng
[QUOTE=sentinus;25037]5 dakikalık ortalamalar biraraya geldi. Bakalım nereye diyecekler?[/QUOTE]
51600 kırarsa yukarı derler yoksa asaya gebertir bunlar insanı .dng
3 elementli sistemimde [COLOR="Blue"][B]2 al[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]1sat[/B][/COLOR] sinyali devam yarım kısaya devam stop 51600
3 elementli sistemimde [COLOR="Blue"][B]2 al[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]1sat[/B][/COLOR] sinyali devam yarım kısaya devam stop 51600
long ve daha yukarıyı bekleyen cok kısı vardır eminim ondan gitmiyolardır
long ve daha yukarıyı bekleyen cok kısı vardır eminim ondan gitmiyolardır
karar açıklancakmış galiba yine tv geçenlere göre
karar açıklancakmış galiba yine tv geçenlere göre
stop oldm 3 element 3 ala geççek brazdan
stop oldm 3 element 3 ala geççek brazdan
noldu ? kapatılmadımı kararmı cıktı
noldu ? kapatılmadımı kararmı cıktı
daha birşey yok piyasanın kapanmasını bekliyo anayasa mahkemesi
daha birşey yok piyasanın kapanmasını bekliyo anayasa mahkemesi
panik aldılar ama karar seansda acıklanmycak ya kapatılırsacılar panik satış yapabilir
sistem [B][COLOR="Blue"]3 [/COLOR][/B]elementte [B][COLOR="Blue"]3 [/COLOR][/B][B][COLOR="Blue"]al[/COLOR][/B]
panik aldılar ama karar seansda acıklanmycak ya kapatılırsacılar panik satış yapabilir
sistem [B][COLOR="Blue"]3 [/COLOR][/B]elementte [B][COLOR="Blue"]3 [/COLOR][/B][B][COLOR="Blue"]al[/COLOR][/B]
Longları kapattım. Karar ne olursa olsun flatim. Sonra bakarız icabına nasıl olsa fırsatlar bitmiyor paranız bitmezse..lelele
Longları kapattım. Karar ne olursa olsun flatim. Sonra bakarız icabına nasıl olsa fırsatlar bitmiyor paranız bitmezse..lelele
[quote=sentinus;25047]Longları kapattım. Karar ne olursa olsun flatim. Sonra bakarız icabına nasıl olsa fırsatlar bitmiyor paranız bitmezse..lelele[/quote]
bereket versin rambo kıyafetimi girdim az bi fazla kilom var pyyi kescem kararlıyım
[quote=sentinus;25047]Longları kapattım. Karar ne olursa olsun flatim. Sonra bakarız icabına nasıl olsa fırsatlar bitmiyor paranız bitmezse..lelele[/quote]
bereket versin rambo kıyafetimi girdim az bi fazla kilom var pyyi kescem kararlıyım
olaya bakın ya fortis bank bahreyn şubesini [B]KAPATACAK [/B]diye matrikse mesaj geldi :D bizimkiler akp kapancak anladı :D
olaya bakın ya fortis bank bahreyn şubesini [B]KAPATACAK [/B]diye matrikse mesaj geldi :D bizimkiler akp kapancak anladı :D
sistem 3 element 3 al kapadı ben flat mbm flatmısın ?
sistem 3 element 3 al kapadı ben flat mbm flatmısın ?
[QUOTE=hexen;25055]sistem 3 element 3 al kapadı ben flat mbm flatmısın ?[/QUOTE]
kısa yarı yarıya.....
:)
[QUOTE=hexen;25055]sistem 3 element 3 al kapadı ben flat mbm flatmısın ?[/QUOTE]
kısa yarı yarıya.....
:)