yuru be dow senı kım tutar
Printable View
yuru be dow senı kım tutar
[QUOTE=Astatin;66948]beni üfleme..djı üfle[/QUOTE]
Nefesim kuvvetlidir diyom inanmıyon:(
Astatin 1.400 kırar mı eur-usd longlayabilir miyim? Eur-Jpy abartılı bir tepki vermedi dowjones'un hızlı yükselişine ilginç. Bugün en az + %2 kapatır dow demiştim (acemi şansı) ama bu kadarını beklemiyordum herhalde geri çekilir şimdi zaten flatim.
Edit: Dolar-ytl spotta 1.543 kırarsa 1.517 ye yolu var
adamlar tum ımkanlarını kullandı
ee şimdi beklentılerıde kalmadı
neyı fıyatlayacaklar acaba
[quote=catedral;66959]Nefesim kuvvetlidir diyom inanmıyon:([/quote]
du bakalım..saat 23:00 olsun hele...:) ayan dana .boks.
[quote=hexa;66960]Astatin 1.400 kırar mı eur-usd longlayabilir miyim? Eur-Jpy abartılı bir tepki vermedi dowjones'un hızlı yükselişine ilginç. Bugün en az + %2 kapatır dow demiştim (acemi şansı) ama bu kadarını beklemiyordum herhalde geri çekilir şimdi zaten flatim.
Edit: Dolar-ytl spotta 1.543 kırarsa 1.517 ye yolu var[/quote]
1.4 den eurusd longlamak mı!!!! puffff...cesur kürek :)
onun yerine 138 üzerindne kısalamaya ne dersin :) ortalama 35 pips zarardayım şu an son pozisyonlardan..ama kara gececek bunlar :) umarım:)
Uzun zamandır (Son 1-2 ay, benim için uzun zaman) VOB'da geliştirmeye çalıştığım sistemin performans sonuçlarını diğer sistem sahipleri paylaşmak ve kıyaslamak istiyorum (Tabi ki sistemlerimizi paylaşmaksızın). Acaba boşuna mı kürek çekiyorum veya daha iyisi olamaz derken gerçekten daha gidilecek yolum var mı görmek amacıyla.
Topigi de kirletmemek adına ayrı bir topic açıp paylaşmadan önce, benimle ve diğer forumdaşlarca, ayrı topicte performans sonuclarını paylaşmayı düşünen varmı bilmek isterim. ?
yarın pıyasalar kendılerıne gelır tahmın edıyorum
durum çok vahım deyıp
bugunun acısını alırlar
belkıde son yarım saatte(((
cesur kürek :D sadece 15 dakikalığına demiştim :D
stoooooooooooopppppppppppp
[quote=sazan;66965]Uzun zamandır (Son 1-2 ay, benim için uzun zaman) VOB'da geliştirmeye çalıştığım sistemin performans sonuçlarını diğer sistem sahipleri paylaşmak ve kıyaslamak istiyorum (Tabi ki sistemlerimizi paylaşmaksızın). Acaba boşuna mı kürek çekiyorum veya daha iyisi olamaz derken gerçekten daha gidilecek yolum var mı görmek amacıyla.
Topigi de kirletmemek adına ayrı bir topic açıp paylaşmadan önce, benimle ve diğer forumdaşlarca, ayrı topicte performans sonuclarını paylaşmayı düşünen varmı bilmek isterim. ?[/quote]
şüphesiz..