-
[quote=traderx;158683]sn sazan sistemlerinizi daha önce ilgiyle izlemiştim ama bir eleştirim olacak size değil bu e.w. denen olaya, bence 1 düşecek 2 çıkacak 3 düşecek falan hep aynı kalıpların olacağını iddia eden, nerde başlayacağı bilinemiyor nerde biteceği bilinemiyor hiç rasyonel olmayan, hatta (orta ve uzun vadede para kazandıramayacığını düşünerek)bu piayasalar için hurafe diyebileceğimiz bir angaryadan kafa karışıklığından başka bi şey değildir bu e.w., eleştirim şahsınıza değil bu e.w. denen mantıksızlığadır tekrar hatırlatayım , burdan para kazanmanın en güzel yolu fuzuli olan herşeyi çıkartmaktır benim en son kalan fuzuliyetim forumlara bakmaktı ondanda büyük ölçüde kurtuldum sayılır hayırlı akşamlar bol kazançlar.[/quote]
Yorum çok abuk olmuş.
Mozkan'ınkilere bir dereceye kadar saygım var. Çok detaylı incelemiş, çalışmadığına kanaat getirmiş. İki üç makale, 1 kitap okuyup bu yorumu yaptıysanız, bu bağlamda abuk. Bunu 22+ yıldır bilfiil trade yapan, 15+ yıldır EW uygulayan bir kişiye yapmanız extra abuk.
Üzgünüm ciddiye almıyorum.
-
Sisteme Uy !
[COLOR=Olive][COLOR=Black][SIZE=3][B]Bugünkü başarının ana mimarlarından 15 dk.lık 2. sistemim.. :cool:
Mevcut sisteminize ilave olarak kontrol amaçlı kullanabilirsiniz.. ;)[/B][/SIZE]
[U][B]
Barların formülleri [/B][/U][B][U](EA)[/U]..[/B] Dün öğlenki yatay şıkışmadan sonra bugün [B]16:15[/B]'e kadar [B]SAT[/B]'taymış..
[/COLOR][U][B]AL:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))
[COLOR=Red][U][B]SAT:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))
[U][B]Sembollerin formülleri.. [/B][/U]Sabah 09:30'dan beri hep [B]AL[/B] vermiş..
[COLOR=Olive][U][B]A:[/B][/U][/COLOR]
Cross(WillR(15),-75)
[COLOR=Red][U][B]S:[/B][/U][/COLOR]
Cross(-25,WillR(15))
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3974/screenhunter001.jpg[/IMG]
-
[quote=sazan;158698]Yorum çok abuk olmuş.
Mozkan'ınkilere bir dereceye kadar saygım var. Çok detaylı incelemiş, çalışmadığına kanaat getirmiş. İki üç makale, 1 kitap okuyup bu yorumu yaptıysanız, bu bağlamda abuk. Bunu 22+ yıldır bilfiil trade yapan, 15+ yıldır EW uygulayan bir kişiye yapmanız extra abuk.
Üzgünüm ciddiye almıyorum.[/quote]
Bende yazacaktım sonradan kayda değer bulmadım Sn.Sazan.:)
-
dowunda tepesi yuvarlak olacak gibi .. onunda geleceği parlak .. hhehehe:D
-
Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)
-
Bir daha okudum, arkadaş saygısız birşey yazmamış. Sazan Abi'ye yönelik kişisel birşey de yok. Herkesin inanmadığı bir oyun tarzını olayı kişiselleştirmeden eleştirme hakkı olmalı diye düşünüyorum. Ben de EW olayına meraklı olmama rağmen şahsen hiç alınmadım.
-
[QUOTE=Astatin;158709]Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)[/QUOTE]
onun tepesi sivri patron bulaşılmaz .. yuvarlak olsa ver küsküyü derdim ama ..heeheh :D:D
-
selçuklu patron..bugünkü seans çok yıprattı beni..avatarda göründüğü gibi.. :)
-
[QUOTE=Astatin;158712]selçuklu patron..bugünkü seans çok yıprattı beni..avatarda göründüğü gibi.. :)[/QUOTE]
sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::
canını sıkma patron alacaz intikamını .. .boks..boks.
-
[quote=abka;158697]sn. saraylının bloguna nasıl mesaj yazılıyor ki..kayıt olamadım..
tşkler..[/quote]
gmail'den email adresi olması yetiyor. O adresle login olunca mesaj bırakılabiliyor.
-
[quote=selçuklu;158713]sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::
canını sıkma patron alacaz intikamını .. .boks..boks.[/quote]
Akşam ben de avlandım. Yani zarar etmedim ama DOW'daki hareketi görünce full long girip arkama yaslanmam lazımmış, göremedim. Eylül'den beri bu piyasa tırtık manyağı etti beni. Adam gibi uzun trend yakalayamaz oldum. 100-150 puan ne bulursam ilk fırsatta poz. kapatıyorum.
Psikopat ettin beni Pala!!! Dünya ahiret iki elim yakandadır!!! :..: :::
-
[quote=Strategist;158710]Bir daha okudum, arkadaş saygısız birşey yazmamış. Sazan Abi'ye yönelik kişisel birşey de yok. Herkesin inanmadığı bir oyun tarzını olayı kişiselleştirmeden eleştirme hakkı olmalı diye düşünüyorum. Ben de EW olayına meraklı olmama rağmen şahsen hiç alınmadım.[/quote]
Herkesin bir trade şekli vardır beğenmezsen küçük oğluna almazsın.:..::..:Ew ci ol diyen yokki herkes bildiğini iyi niyetle paylaşıyor,kimin nesi %100 tutuyor.:)Asti dışında (ters indikatör)
-
[quote=Astatin;158709]Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)[/quote]
Dün akşam 1.51.11 hedef demedikmi Asti...:):)
-
[quote=enorton;158675]Vob ve imkb 100 son 2 yılın en yüksek kapanışlarını yaptılar... Hayırlı olsun...[/quote]
bu önemli bi durum kesinlike..
o yüzden sağlam kısa için hala çok şey eksik diyebiliriz bi süre daha..
-
[QUOTE=abka;158697]sn. saraylının bloguna nasıl mesaj yazılıyor ki..kayıt olamadım..
tşkler..[/QUOTE]
gmaille oluyor sanırım
-
[QUOTE=martoniki;158700][COLOR=Olive][COLOR=Black][SIZE=3][B]Bugünkü başarının ana mimarlarından 15 dk.lık 2. sistemim.. :cool:
Mevcut sisteminize ilave olarak kontrol amaçlı kullanabilirsiniz.. ;)[/B][/SIZE]
[U][B]
Barların formülleri [/B][/U][B][U](EA)[/U]..[/B] Dün öğlenki yatay şıkışmadan sonra bugün [B]16:15[/B]'e kadar [B]SAT[/B]'taymış..
[/COLOR][U][B]AL:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))
[COLOR=Red][U][B]SAT:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))
[U][B]Sembollerin formülleri.. [/B][/U]Sabah 09:30'dan beri hep [B]AL[/B] vermiş..
[COLOR=Olive][U][B]A:[/B][/U][/COLOR]
Cross(WillR(15),-75)
[COLOR=Red][U][B]S:[/B][/U][/COLOR]
Cross(-25,WillR(15))
[/QUOTE]
1.si
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2690/adszny.jpg[/IMG]
Bu da 2.si...
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5692/adszah.jpg[/IMG]
[B]İlki iyi de ikincisi zararda hocam...[/B]
-
Tekrar forex girsem iyi kazanacam vobdan iyidir.Benim zamanımda commerzbankta hesap açmıştım daha hesap duruyor devam edebilirim.
Ama namussuz forex sabahlara kadar uyku bırakmıyor izsüreni takıyorum oda sakat oluyor.Herifin oğlu bir geri döndümü malı alıp devam ediyor.
Tam forex zamanı tek euro-usd takılsak olacak.:..::..::..:
-
Selam...Eve şimdi geldim.Bugün 64.525'ten açtıgım SHORT'ları kapatmak için 64.225'e alış yazdım ve iş için dışarı çıktım.(64.200 destek oldugundan ve bende de genelde destegin bir kademe üstüne direncin de bir kademe altına alış-satış girme alışkanlıgı oldugundan böyle yaptım.)Sonra akşamüstü benim ev ahalisi mensubu bio-mechanical person aradı(kendisini yeni işe aldım... :)) ve sistemlerimin 64.850 den AL'a geçtigini söyledi...Ben de dealer'imi arayıp benim pozisyon kapandı mı diye sordugumda ''Yok abi 64.250'den döndü valla'' cevabını alınca kendisine şansıma mıçayım diye bir reaksiyon vererekten SHORT'ları 64.800'den kapatıp aynı yerden de 1/2 LONG açtım...Şimdi bakıyorum da DOW'da bizim kapanışımıza göre daha aşagıda gözüküyor...Umarım yarın bir darbede LONG'lardan yemeyiz...Ekran başında olmayınca bu iş daha zor ve tehlikeli bir hal alıyor...Saglık olsun...Yarına bakıcaz artık...Hepinize iyi geceler...
-
edward 15 dklık mı baktın? Sanki 5 dklık bakmışsın gibi geldi bana...
-
dow pek sağlam gitmiyor ya hayır olsun bakalım :)
-
digitürk faturamı telekoma yatırdım,on-line olmadıkları için sisteme geçmemiş..
yayın kapalı..yaprak dökümü ve bjk maçı kaçtı :(
sistem otomatik açıyormuş bla bla..bayan olduğu için ilk elemanı pas geçtim..
kendimi nete verdim hafiftende bişeyler alıyorum ayıptır söylemesi.
2.kez düşürdüğümde erkek çıkarsa ve dow da yamuğunu yaparsa agresife bağlayıp mahkemelik olabilirim..varmı aramızda avukat :)
-
ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..
-
ziya özel pez*k benim bir tanıdığımın tümörünü azdırdı adamın yüzünün yarısını ege üniversitesinde alarak kurtardılar.
-
[quote=YAVUZHAN;158727]ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..[/quote]
Harika, iyi hatırlamışın dostum. Yazıyı sildim. Herkes kendi gerçekleri ile mutlu mesut yaşasın diye.
-
[quote=YAVUZHAN;158727]ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..[/quote]
yanılmıyosam o adama amerikada bi şirket araştırma imkanları sundu kendi ekiplerinden insanlarla...ve ilacı imal edip bi kaç ülkede satışa çıkarttılar...
-
quenn patron .. patlat smacı .. tam zamanı .. heheeh :o
-
abavvv dow coktu verdiler kuskuyu 15 dakkada.. .lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=7410;158730]yanılmıyosam o adama amerikada bi şirket araştırma imkanları sundu kendi ekiplerinden insanlarla...ve ilacı imal edip bi kaç ülkede satışa çıkarttılar...[/quote]
O adamın kapısında umutla o soğukta saatlerce sedyede bekleyen hastaları görseydin ne derdin bilmem.P.....K para delisiydi ....:mad::mad:
-
ülee geri alıyolar.. üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=Larossıan;158733]O adamın kapısında umutla o soğukta saatlerce sedyede bekleyen hastaları görseydin ne derdin bilmem.P.....K para delisiydi ....:mad::mad:[/quote]
ona eminim dostum...çekmeyen bilmez...allah yardım etsin...onayladığımdan yada olumlu düşündüğümden değil...sadece olayın sonrasının da bunun olduğunu aktarmak istedim..
-
[quote=Kennym;158732]abavvv dow coktu verdiler kuskuyu 15 dakkada.. .lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
O ne küskü yaw harbiden. Akşam akşam gözlerimin pası silindi. :..:
Kapanıştan sonra bi dolu bilanço açıklaması var. Negatif bir söylenti yayıldı herhalde...
-
ikinci kusku geldi alımdan sonra hemde baya saglam kusku oluyo bu sefer cılgınlargıbı satıs basladı .lelele.lelele.lelele
-
tekrar alım geldı .. bu sefer daha saglam kusku gelecek gibi...
-
way way forum shortçu kaynıyo yahu :D
-
malesef tüm sistemler al kapatmıştı..gerci ben kısayım ama pala tuzak çekti..
-
[quote=Kennym;158738]tekrar alım geldı .. bu sefer daha saglam kusku gelecek gibi...[/quote]
Yaw bu küskünün boyutu biraz abartılı olmaya başladı. Terörist saldırı falan mı oldu? :p
-
daha saglam kusku geldi .lelele.lelele.lelele
-
[quote=7410;158739]way way forum shortçu kaynıyo yahu :D[/quote]
HeLLim hanıma söyleyelim forumun adını değiştirsin.
SHORTERS' PLACE veya sadece SHORTERS' bu daha havalı....
hatta daha manyak bi isim buldum
[B][COLOR=red]DE BEARS ![/COLOR][/B]
hahahahhahah ::::::::::::::::::
var ya hani şu meşhur pırlantacı de beers onun imitasyonu yani.daha doğrusu onlar bizim forumun imitasyonu hahahahha :::::::::
la ne alem adamım la gece gece heç güleceem yohtu:::::::::
-
[quote=abka;158740]malesef tüm sistemler al kapatmıştı..gerci ben kısayım ama pala tuzak çekti..[/quote]
Birşey olmaz numara..:..::..:
-
[quote=enorton;158720]
[B]İlki iyi de ikincisi zararda hocam...[/B][/quote]
bu 2si %100 uyduğum sistem değil zati enorton patron..
greed_fear'ın yanında teyitçi olarak hizmet vermekteler.. :..: