[quote=Astatin;420880]0.25 koyup 800,000 alma olanağu var..ama cuma değil, pazar gününe kadar... spor toto:::[/quote]
patron bi o kaldıydı el atmadığım nası kaçırmışıkk üwwwwwwwww
nası oynaniyirr
Printable View
[quote=Astatin;420880]0.25 koyup 800,000 alma olanağu var..ama cuma değil, pazar gününe kadar... spor toto:::[/quote]
patron bi o kaldıydı el atmadığım nası kaçırmışıkk üwwwwwwwww
nası oynaniyirr
[quote=seagate;420881]patron bi o kaldıydı el atmadığım nası kaçırmışıkk üwwwwwwwww
nası oynaniyirr[/quote]
Abi 15 maç var..Sonuç tahmin ediyosun..ilk takım kazanır ve/veya ikinci takım kazanır ve/veya berabere biter..tabi veyaların sayısı arttıkça kupon bedeli de artıyor:D he rmaça tek tahmin yaparsan kupon bedeli 0.25 TL :)..
Bilyoner.com sitesinde gerçek maç programı üzerinden simüle edebilirsin...
Ayrıca "oltaya takılanlar" topiğine de bir bak derim...:::
son bir mezarcılık yaptım..275 şort kavır 375 reşort... bakalım nerde çarpacak
ah be "sümbülzade vehbi efendi"..nerelerdesin..tam senin ortamlarım
cemtaşa bakiyom sağlam hisse hiç prim yapmamış pehhh işlemde olduğu yok vesselam
ÜWWW denizbank ı dıkladım oda primsiz üwww yatırımcı isyanlardadır bi okuyim bakem
15 dklık VOB grafda, sokmaya hazırlanan yılan formasyonu var
üwww denizbankdan 1 milyon lot varmış astatin tut ucundan kompLe kapatak üwww
tarih yazalım üwwwww
[quote=seagate;420888]üwww denizbankdan 1 milyon lot varmış astatin tut ucundan kompLe kapatak üwww
tarih yazalım üwwwww[/quote]
abi sen başla tarih yazmaya..benim küçük bi işim var 2 dakika sora yanındayım:D
[QUOTE=Astatin;420873]gorkuyorum gnome...bu kadar yatay ve baskıdan sonra başlayacak hareket 1 haftalık dilimde 5000 lari bulabilir. Doğru tarafta olalım inşallah, Allah gonratlarımızın günahlarını affetsin..amin[/QUOTE]
AMIN AMIN AMIN
Evet çok kastı kendini , kötü patlayacak.indiği takip ediyorum işaret verince söyleyeceğim , onda yalan olmaz.onun sayesinde palanin paraciklarini alacağız inşallah
L:88100, H:88675, Ort: 88411, Kapanış: 88425...trade ortamı değil mayın tarlasıydı bugün... peee
noldu bugün yaw? :D böyle piyasada saniyede 190 pozisyon alırsak sanırım gün sonunda komisyonlarıda çıkınca 1 kademe karda olabiliriz.Günlük marjın 5% i yaw az buz değil :)