Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=seagate;453123]xu30/usdtry olmayacakmı ? rakamlar yanlış sanki.. 120 binler felan diyor ??[/quote]
hacı memü..evdeki bilgisayarda yapınca doğrusu çıkıyor sayısal değerlerin..sanırım işyerindeki makinadaki mtx versiyonunda yada datalarda bir nanelik var..ama çok öenmli değil, şekil ve trend babında ikisi de aynı..
bu arada kırdı mı kırmadı mı sorusu alt trend çizgisini nerden başlattığına bağlı:D gördüğün gibi
memü..hehe..daha dekoratif ve gazlı..bıyır
Fiyatın alt boll banddan ayrı geçirdiği 19 uncu gün bugün..buluşsunlar abii..aşıkları ayrı kılmak günahtır..üğwwww...bir ayunun hayalleri
Way arkadşa yaw..inşallah btün gün şu minnacık no trade bandında geçirmaz günü...hayır yani o kadar graf, şarkı, ağıt çığırdık..boşa gitmesin yani
garan 60 dakikalık..way canına diyorum..MFI nın değerinin düştüğü yere bakarmısınız...çççooookk zamandır böle bişey görmemiştim...bu tek başına graşacak anlamına gelmez tabi...hatta boğa piyasasında olsak, tamam reliza bitti mallanak bile derdik....diğer yandan günlük graftata burnu aşşa doğru MFI nın...bugün-yarın judegement day hacılar...bakalım ne tarafa
Agadaşlar,
valla 5-15, 60 dakikalıklarda çok aradım, üçgen, ending diagonal, femen formasyonu filan..hiçbişi çıkmadı..sadece günlükte, olasılık dahilinde bir femen formasyonu var..henüz guyruk oluşmadığından çok kesin bişi diyemiyorum...ama olsa iyi olur..biliyonuz en zor zamanlarımızda FEMEN formasyonu (benim hatırladığım tam 4 kez), bin puanlar mertebesinde şekil yapmıştı...kısmet
[quote=tutku;453285]sistemim al verdi. hayırlı uğurlu olsun.:)[/quote]
böğğüü..bizimkide al verdiydi ama bizim şortta kalış nedenimizdi::::::
böğğüüü.yapabildiğim tek halt istop ve reşortla 650 pian maliyet iyileştirmek... oysa "not hoş ve olmasın foş" mesajındaki gıllanmada long olmak lazımmış..mışmış yani:o