herkese günaydın bol kazanclar
Printable View
herkese günaydın bol kazanclar
[QUOTE=Cornetto;67054]Zaten biz de nadir demişiz.Neyse ama siz dow az kaldı düşecek diyorsunuz az kaldı ise nasıl ocak ayında artacak borsamız?Dow düşerken biraz zor olmazmı imkb artması?Naçizane bir soru sadece yoksa ne haddimize tahmin bile yapmak.Başarılar size borsa hayatınızda.[/QUOTE]
Kim Ocak ayında artacağını söylüyor?
Nadir dediğiniz bu ise.... Son 10 yıl değil benim çıkardığım sonuç.. 98 ve 99 yılları yok.. Son 8 yılda 3 kez Ocak ayında düşmüş:)
Bu arada dün foreks te kayan yazının iptali için yardımcı olan sayın Vobixe çok teşekkür ederim
[B]Forum kızı İrma[/B]
Çok sevdim bunu ben yaaaa:)
Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa
[QUOTE=torsion;67059]Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa[/QUOTE]34500 derim..
DÜNDEN YARIM kısayım açılışda kalan yarıyı da vercem uzlaşma gelmeden. çünkü vercem miktar azalmasın:)
[quote=catedral;67056]Kim Ocak ayında artacağını söylüyor?
Nadir dediğiniz bu ise.... Son 10 yıl değil benim çıkardığım sonuç.. 98 ve 99 yılları yok.. Son 8 yılda 3 kez Ocak ayında düşmüş:)[/quote]
Dur şimdi ben ortalığı karıştırayım biraz :)
catedral;
Bak cornetto seni diğer forumlarda da takip etmiş hep belli ki..Sonra imzasında "aşkımla erir misin" diyor...eee..son mesajında da mahzun takılıp geri çekilmiş seni kırmamak için... :) Bu bir platonik durum olmasın :) Cornetto kardeşim ne dersin:) bu soruya sadece sen yanıt verebilirsin..
fdow da tehlikeli bekleyiş var..
[quote=torsion;67059]Bu arada acılıs tahmınınızı alabılırmıyım sakıncası yoksa[/quote]
34900
34600 kalan yarıyı da verdim. stop loss margin call
[QUOTE=Astatin;67063]Dur şimdi ben ortalığı karıştırayım biraz :)
catedral;
Bak cornetto seni diğer forumlarda da takip etmiş hep belli ki..Sonra imzasında "aşkımla erir misin" diyor...eee..son mesajında da mahzun takılıp geri çekilmiş seni kırmamak için... :) Bu bir platonik durum olmasın :) Cornetto kardeşim ne dersin:) bu soruya sadece sen yanıt verebilirsin..[/QUOTE]
Hahhh hahhh hahhh:..: :..: :..: