fdow a dikkat..deprem oradan gelecek..tüm uzunları kapattım..ama kısa açmıyorum..
Printable View
fdow a dikkat..deprem oradan gelecek..tüm uzunları kapattım..ama kısa açmıyorum..
haydaaa terminalim gitti...vob30 kaç arkadaşlar şu an????
[FONT="]İnsanlar sabırsız olma eğilimindedir, ve bazen mutlu olma zamanının (kar alma) gelmesi gerektiğini düşünürler.
[/FONT]
Charlie Wright
34525-34550 deyiz
[URL]http://www.finanstrend.com/[/URL] sitesini biliyorsunuzdur vob 30 değeri yazıyor fakat gecikmeli herhalde
8810 da fdow dan long cover geldi..
Astatin bey şu forumlarda iki adamı yüzyüze görmek istiyorum.Birisi sensin birisi ise KIZILAĞA hissenetteki.Kendine iyi bak kardeşim herkese bol kazançlar.
Vadeliyi spota bağlı olarak biraz daha alabilirler ama (34750 ler gibi) oralardan bi çakılma bekliyorum.. Sonrasına bakıcas.. Ama indikatörler daha yukarılara izin vermiycek gibi.
sistem sat vermeden kısalmak yok...
devam uzuna...
gündüz umrumda olmaz fdow,öteki beriki....
üstelik fdowun aşagı atagı olsa bile uyumsuz olur teper gibi...
aslolan bizim grafik ve alda......
[quote=Cornetto;67075]Astatin bey şu forumlarda iki adamı yüzyüze görmek istiyorum.Birisi sensin birisi ise KIZILAĞA hissenetteki.Kendine iyi bak kardeşim herkese bol kazançlar.[/quote]
dostum kızmadın umarım.. o mesajları gerilen ortam yumuşasın diye yazmıştım..yani amacım "çöpçatanlık" değil, "diplomatlık" dı :) fifa gözlemcisi olarak kalmayayım dedim olaya :)
-500 makasla kimse almıyor garip
günler den bir gün adım gibi eminim bi gece önce dow uçtu vadeli bi gün evvel 34100 kapamıştı. ertesi gün vadeli 34800 açtı 34500-34600 arası dengelendi ve en iyi satıcı ykb idi ve kapanışı 33 civarlarıydı:)